נכתב ע"י תקוה;1390485:אשמח לקבל את המספר
מספר-0509012873
נכתב ע"י תקוה;1390485:אשמח לקבל את המספר
נכתב ע"י גלבוע;1390416:חזרה על הנתון: ב- 85% מהמקרים הפוגע מגיע מסביבתו הקרובה של הילד.
לא קשור לחילוניים.
נכתב ע"י 7880;1390451:אני עוסקת בנושא מקרוב מאד ויודעת כמה המודעות קטנה.. יש ספר די חדש בנושא הזהירות. ספר מעולה, שמור, צנוע.. אני מוסיפה כאן תמונה שלו והסבר ..
נכתב ע"י גיטי 123;1390519:נראה לי שהדברים שכתובים כאן על הספר, לא כתובים בצורה צנועה מספיק.
חובה לדבר על הנושא הזה, אבל אני לא בטוחה שהתנסחות מפורטת מתאימה לפורום כללי.
לא כדאי שנגיע למקומות של התנצחות.נכתב ע"י סטודיו נועה;1390499:ברגע זה הרסת את התאוריה של המלפפון בהודעה מס' #61
נכתב ע"י 7880;1390919:האמת שעשיתי העתק הדבק מהיר בלי לבדוק יותר מדי מ כתוב בהסבר ועל זה אני מצטערת.
גם נכון שכשעוסקים בתחום האזנים נעשות פחות רגישות. אבל בהחלט לאחר מספר תגובות וגם באישי, כשעיינתי לעומק בהעתקה ראיתי שזה כתוב אולי קצת חד מדי לשים מסוימות ובצורת דיבור חיצונית, כלומר שחילוני מדבר על חרדי. התנצלותי.
להושיב את האבא בכלאנכתב ע"י המקצוען;1391681:האשכול אמנם עבר מנושא הפתיחה שלו, אבל אני חייב לשתף..
עמדתי בצומת [בני ברק] ירושלים-בעלז. צומת סואנת מאוד עם אוטובוסים מכל הכיוונים, ורכבים. בקיצור, צומת מורכבת.. כמובן, הצומת מרומזרת לחלוטין.
אני עומד וממתין ל'ירוק', שיאפשר להולכי הרגל לחצות את הכביש.
תוך כדי אני רואה אבא עם בנו בן ה-5 עוברים. באדום..
"היי, אבא תראה אדום".. זועק הילדון.
"לא נורא"... עונה האבא. וממשיך בחציית הכביש, תוך כדי התפרצות בין מכוניות...!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: