למה אומר כן?זה אומר כן... השאלה היא האם יחזירו.. אם הרבנים יורו שמחזירים ואת תחזירי התשובה היא כן..
כרע מדברים על פתיחה וחלק מהרבנים לא מאשרים את זה. ואם יפתחו לפי דעת הרבנים שכן מאשרים הרי מי שרבניו לא מאשרים לא ישלח.
למה אומר כן?זה אומר כן... השאלה היא האם יחזירו.. אם הרבנים יורו שמחזירים ואת תחזירי התשובה היא כן..
דהינו, לא.אף אחת מהתשובות לא מתאימה לי.
משאירה ילד אחד בבית כי ממילא האחרים נשארים (המוסדות שלהם לא יפתחו בראשון).
וזה מה שגם ענינו למורה שהתקשר לשאול.
את שואלת רק על בנות בא-ג?דהינו, לא.
אני מדברת בדיוק על הסיטואציה הנוכחית, בה הילדים שילכו ללמוד הם בכיתות א-ג ולא מעבר...
כן.את שואלת רק על בנות בא-ג?
הבנתיכן.
זה המתווה של הבנות, לא?
אחרת איך יחולקו לקפסולות?
אבל סקר כזה נרחב ככל שיהיה לא משקף את האוכלוסיה הכללית.משום שלמשה"ח אין אינטרס לפתוח בי"ס בשביל 20% מהאוכלוסיה.
כרגע בטלפונים רוב האמהות אומרות שיחזרו אם כל המוסדות יפתחו.משום שלמשה"ח אין אינטרס לפתוח בי"ס בשביל 20% מהאוכלוסיה.
לדעתי בעיה מאוד גדולה של משרד הבריאות וראש הממשלה...הילדים כבר חודשיים בבית.
לא יורדים למטה, לא מזמינים חברים, לא הולכים לשכנים,
משהו השתנה שאפשר פתאום לשלוח אותם חופשי החוצה? הקורונה נגמרה?
כל החודשיים ששמרנו היו לחינם?
לא אשלח בשלב זה.
מספיק ילדה אחת נשאית שיכולה להדביק כיתה שלמה..כותבת פה בשיא הכנות:
הבת שלי גדולה יותר ולכן לא תוחזר ללימודים במתווה הנוכחי.
ולמרות שהיינו חודשיים בבית ובשמירה קפדנית אני יודעת שבית הספר שלה יקפיד מאד על נהלי החזרה לשגרת קורונה וישמור על הכללים כך שאם היא היתה בג' מטה הייתי בהחלט שוקלת להחזיר.
מה שאין כן אצל הבנים.
הבת שלי לא בכתה א ובית ספרה של בתי ידוע כמוסד קפדני ומתוקתק.מספיק ילדה אחת נשאית שיכולה להדביק כיתה שלמה..
מדובר בילדות קטנות, בכיתה א' הן אפילו לא חייבות להגיע עם מסכה
מה הקשר למוסד קפדני ומתקתק? (גם אצלינו מוסד קפדני ומתקתק )הבת שלי לא בכתה א ובית ספרה של בתי ידוע כמוסד קפדני ומתוקתק.
מבינה שכנראה אצלכם יש יותר מקום לחשוש.
מה הקשר למוסד קפדני ומתקתק? (גם אצלינו מוסד קפדני ומתקתק )
זו מציאות שאי אפשר לשים 15 בנות בחדר אחד ללא העברת הנגיף אם קיים אצל אחת מהם אלא אם כן את הולכת לסגור כל אחת בנילון נצמד...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: