מידע שימושי הורדת תוכנת hebrewbooks

מחשבת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
האם ידוע למישהו האם אפשר והאיך להוריד את התוכנה של היברו בוקס (בעבור מישהו שאין לו אינטרנט)?

ספירלה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עד כמה שידוע לי - להוריד את התוכנה עם כל הספרים אי אפשר, זה מאד כבד.
אבל אני יודעת שיש כאלו שקנו דיסק קשיח חיצוני שמוכנסת בו התוכנה עם כל הקבצים - במחיר זול מאד.

מחשבת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
יש לכם פרטים
תודה

yosher2005

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יש לי למכור לך דיסק קשיח חיצוני זה.
קנינו אותו וכמעט ולא השתמשנו.
נשמח להיות לעזר.

גרפיקהil

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אין לי פרטים מדויקים, אבל עד כמה שיודע לי, היברו בוקס לא ניתן להורדה.
לקניה בלבד דרך היברו בוקס, הם מוכרים את זה בכונן חיצוני בעלות של בערך 120-170$.

מחשבת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
מעניין ששמעתי שכן אפשר להוריד, אבל לא יודע איך.
האמת הוא שעצם התוכנה יש גם לי, אמנם מכיון שיש כל הזמן עדכונים, האם את העידכונים כן אפשר להוריד לבד?

בילי שילי

משתמש חדש
צהריים טובים, יש לקרובי משפחה שלי את הדיסק קשיח של הברובוקס וזה עבד מצוין במחשב ישן - לצערי המחשב כבר התיישן ורכשנו אתמול מחשב נייד חדש - וינדוס 10, וזה לא עולה על החדש - מישהו יודע האם ניתן לשדרג את התוכנה שלהם? או מספר טלפון להסבר איך להעלות את זה על המחשב החדש? תודה מראש!

איש עברי

משתמש מקצוען
צהריים טובים, יש לקרובי משפחה שלי את הדיסק קשיח של הברובוקס וזה עבד מצוין במחשב ישן - לצערי המחשב כבר התיישן ורכשנו אתמול מחשב נייד חדש - וינדוס 10, וזה לא עולה על החדש - מישהו יודע האם ניתן לשדרג את התוכנה שלהם? או מספר טלפון להסבר איך להעלות את זה על המחשב החדש? תודה מראש!
מסתבר שעשיתם, אבל בדיקת תאימות או להפעיל כמנהל (מקש שמאל), זה התחלתי.

איש עברי

משתמש מקצוען
לעלות עם העכבר על קובץ היישום, ללחוץ על מקש ימני, ולבחור באחת מהאופציות שכתבתי, או להפעיל כמנהל או לבקש שיפתור בעיות תאימות.

חנניה שישא

משתמש חדש
יש למישהו קטלוג הספרים של מאגרהיברובוקס
נא לשלוח לי למייל
H3277568 שטרודל גימייל . קום

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה