איפה אני יכולה לראות איך לעשות את התרגילים האלה בצורה הנכונה ביותר? (עבור אישה)כפיפות בטן בסטים
שכיבות שמיכה
בתנוחה של שכיבת שמיכה לא להרים את הגוף ולהוריד אלא לתפוס אותו בגובה למשך שתי דקות ולחזור על הפעולה פעמיים כל יום ולעלות בהדרגה (זה קשה אז לאט לאט)
תחפשי ביוטיוב "איך לעשות פלאנק"איפה אני יכולה לראות איך לעשות את התרגילים האלה בצורה הנכונה ביותר? (עבור אישה)
חשוב אבל לומר שמשקולות עלולות לעשות כאבי גב.טוב דבר ראשון הוא להוריד פחממות וסוכרים בהדרגה ולא כמה שיותר מהר. (אלא אם כן את מאלה שקל להם יותר לעשות שינוי רציני מאשר להתרגל לשינוי. צריך לחשוב מה באמת יגרום לך להתמיד לאורך זמן).
ואם כן אוכלים, להעדיף את המלאים.
מה שמעלים במקום הפחמימות זה את צריכת החלבון וצריכת השומן הבריא. (עם דגש על שומן בריא).
רוב האנשים לא מגיעים לצריכת החלבון היומית שלהם. גם אם הם לא מתאמנים בכלל.
את הסוכרים אפשר להחליף בפירות ושייקים. זה עוזר כשיש חשק למתוק.
לגבי התרגילים. אין תרגיל אחד שמוריד שומן בטני ותרגיל שלא מוריד.
כעקרון, כששרירים עובדים קשה, הם צריכים מזון. וכשאנחנו לא מספקים להם את המזון, הם מתחילים לפרק שומן מהגוף.
הדרך הכי טובה לשריר לעבוד קשה הוא להעמיס עליו משקל כמובן בצורה נכונה.
השאלה שאת צריכה לשאול היא. איך אני "מעייפת" כמה שיותר שרירים בגוף וגורמת להם "לרעוב".
התשובה שלי היא משקולות. (כמובן שכדאי להתייעץ איך וכמה).
ואין מה לדאוג, לא יהיה לך גוף שרירי כמו של גבר, זה שטויות.
למה משקולות? כי רק שם אפשר להרגיש את השריר כמו שצריך אחרי אימון. הוא גם ימשיך לבנות את עצמו ולשרוף אנרגיה גם יום אחרי האימון. (כמובן האימונים צריכים להיות מסודרים, ויש דבר כזה להתאמן יותר מידי)
בנוסף, משקולות עוזרות לנו להגיע למצב הזה של שריפת אנרגיה מהר יותר.
רק למי שלא מתאמן נכון.חשוב אבל לומר שמשקולות עלולות לעשות כאבי גב.
מתאים לטבעוניים?הייי יש לי תוכנית בריאות מדהימה בשבילך!
אני חודש שם ויורדת במשקל. ועוברת שינויים מדהימים
עוזרת לנפיחות ועיכול טוב
בתוכנית יש דגש על תודעה, גוף ונפש
תשלחי לי הודעה במייל ואפרט לך
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> com
ברור! אני טבעוניתמתאים לטבעוניים?
תוכלי לפרט על הארוחות? מה למשל לאכול.כמה טיפים להורדת שומן בטני:
1-לאכול כל 3 שעות ארוחות מאוזנות משתי אבות מזון לפחות וכמובן לשמור על כמות נוכנה כדי לאפשר לגוף לפרק נכון ולקחת את השומן מאזור הבטן, ברגע שאוכלים בפיצוץ ובהפסקות גדולות הגוף מתקשה לפרק את הכל ואז מצטבר עוד שומן תוך בטני..
2.להקפיד על פחמימות מלאות.
3.אפשר לבצע תרגילי טבטה -שזה בעצם תנועה בקצב משתנה איך עושים את זה?
8 פסיעות מהירות 4 איטי- וכך לחזור על זה 8 פעמים אם רוצים אפשר עוד שמונה וכן הלאה..
ניתן לבצע בכל מקום בבית, בהליכה ועוד..המשחק בין הקצב המהיר לאיטי עוזר לגוף לשרוף את השומן בטני.
בהצלחה!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: