עזרה הורדת מחירי תמ"ל - מטרנה, סימילאק וכו'

חחח

משתמש סופר מקצוען
חדשות טובות!
היום סימילאק משיקים את סימילאק בהכשר בד"ץ עד"ח.
מה שאומר שצפויה מלחמת מחירים :)
סליחה על הבורות אבל אף'פעם לא שמתלי לב באיזה הכשר הסימילאק שאני נותנת לבת שלי (מקפידה לתת לה מהדרין) תגלי לי איזה הכשר היה עד היום?

אסתי בראון

משתמש מקצוען
זה לא אומר שתהיה מלחמת מחירים
הכשרות של בדץ היא יקרה מאד ולכן לא בטוח שהסימילאק יוזל
להיפך
יגידו עכשיו שזה יקר יותר בגלל עלות הכשרות
צפויה מלחמה בין סימילאק לבין מטרנה ואיזה מבדר יהיה לראות עמוד אחר עמוד את אחד כותב היחיד ללא שמן דקל ורעהו- היחיד עם שמן דקל
היכל- הבת שלי אוכלת 180 מ"ל כפול 5 ארוחות ביום- לפעמים גם ארוחת לילה
תעשי חשבון לשבוע
וכתבתי ממוצע כי ב"ה הגברת מסכימה להכניס גם פרות וטעימות לפה אז יש ימים שכל הנ"ל מפחיתים ארוחה של סימילאק

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
ילדים עולים כסף, מי אמר שלא, אבל בעוד בביגוד ובצעצועים השוק פתוח בפני ואני יכולה לבחור האם לקנות מותגים, במוצרי בזאר, ירושות או יד שניה, ההזנה נמנית על הסעיפים הכי יקרים בתקציב המשפחתי שלנו. אני מוצאה משהו כמו 700 שקלים בחודש עבור תמ"ל לתאומים, וזה עוד לא המזון היחיד שהם צורכים - הם כבר ניזונים ממוצקים ומפרות ומאוכל רגיל.
הגדולים שלנו אוכלים צהריים בצהרון, העלות היא 50 ש"ח לחודש. בגנים ישנה הזנה - עוד 60 ש"ח לחודש. זה יוצא לי יותר זול מהתמ"ל.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט פ'

קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה