וויינער יואל
משתמש מקצוען
מה לא?ממש לא! זה מעולה! הם שיפרו את זה!
ומה הם שיפרו, אם אין בכלל את הקישור להורדה?
מה לא?ממש לא! זה מעולה! הם שיפרו את זה!
אני אומרת שהאתר של הורדת שירים בנטפרי השתפר והוא מעולה!מה לא?
ומה הם שיפרו, אם אין בכלל את הקישור להורדה?
הורדתי את התוכנה הזאת, אבל הסתבכתי להתקין אותה...ממליץ מאוד הורדתי את התוכנה ששם פה ליטאי פשוט
ואני מאוד נהנה ממנו
הורדתי כבר כמה וכמה ולא רק מיוטיוב
כן,הורדתי את התוכנה הזאת, אבל הסתבכתי להתקין אותה...
אחרי שהורדתי, מה אני אמורה לעשות?
היא מעולה! רק חבל שאין שם אופציה להורדה ישירות לMP3
מקפיצה. אני צריכה את זה די דחוף לצרכי עבודה ומשום מה התוכנה שאני בד"כ משתמשת לא מצליחה להוריד אותה.אני צריכה להוריד סטרון מיוטיוב כMP3. מישהו יכול לעזור לי עם זה?
אזהרה: רואים שם אישה.
תודה מראש.למי שייך הר הבית? הזמן של ירושלים עם הארכאולוג אבשלום קאפח
כאן חדשות | ירושלים היא אחת הערים המורכבות ביותר בעולם, כשבמרכז המחלוקת נמצאת סוגיית הר הבית. כל אחת משלוש הדתות המונותאיסטיות תובעת בעלות סביב המקום הקדוש, ...www.youtube.com
יש מלא אתרים שממירים מMP4 לMP3 וזה מה שאני עושה קבועהיא מעולה! רק חבל שאין שם אופציה להורדה ישירות לMP3
עדיין זקוקה לזה?מקפיצה. אני צריכה את זה די דחוף לצרכי עבודה ומשום מה התוכנה שאני בד"כ משתמשת לא מצליחה להוריד אותה.
כמו שכתבתי, אני צריכה את זה בMP3 אז אין צורך לראות את האנשים שמופיעים בו.
תודה רבה.
הסתדרתי.מקפיצה. אני צריכה את זה די דחוף לצרכי עבודה ומשום מה התוכנה שאני בד"כ משתמשת לא מצליחה להוריד אותה.
כמו שכתבתי, אני צריכה את זה בMP3 אז אין צורך לראות את האנשים שמופיעים בו.
תודה רבה.
עדיין זקוקה לזה?
תודה רבה.הסתדרתי.
זאת התוכנה הכי טובה שהכרתי ותוהה ההנני היכן התחבאה כל העת?? פצצצצצהאני אומרת שהאתר של הורדת שירים בנטפרי השתפר והוא מעולה!
צפה בקובץ המצורף 1387952האתר סוגר...
קודם כל תודה רבה בשביל ההודעות שלכם, אני מטצער שלא עניתי לכולם. הצלחתי לתקן את השרת שלי בבית (שהיה לפני זה רק שרת של גיבוי), אבל נטפרי החליטו לעצור את פעולה של תמר.טופ . שמחתי שיכלתי לעזור לכם עד עכשיו :) בכל זאת, אני לא משאיר אותכם ככה, אני אכין לכם בלי נדר תוכנת תמר.טופ אם ממשק פשוט, וגם...tamar.top
כן אבל זה רק מוזיקה ולא כל קטע יוטיוב.. אבל אחלה אתרחדשות המוזיקה להורדה
אתר שמעדכן אתכם בחדשות המוזיקה הדתית \ חסידית \ מזרחית, סינגלים רמיקסים ועוד.newsmusic.blogspot.com
זה מוריד לי שירים מצוין בנטפרי.
מה היתרונות של התוכנה?הכי בסיסי והכי טוב!
(ואופציה להמרה לשמע על הדרך)
להורדה | 'הורדה מהירה מיוטיוב' - גרסה חדשה כולל MP3 ועוד כמה דברים
עריכה יום ג' כ"ו אלול תשפ"ג שימו לב! התוכנה המעודכנת להורדה כאן: https://mitmachim.top/topic/60463/להורדה-התוכנה-הכי-טובה-בעולם-להורדה-מיוטיוב-חינם-ובמהירות-...mitmachim.top
באיזה דרך יהיה אפשר להוריד במצב לא מקוון?מה היתרונות של התוכנה?
אפשר להוריד במצב לא מקוון?
מאוד נוחה ופשוטה לתפעולמה היתרונות של התוכנה?
אפשר להוריד במצב לא מקוון?
באיזה דרך יהיה אפשר להוריד במצב לא מקוון?
נשמע לא אפשרי
שאלת קיטבג להבין מה היתרון..מאוד נוחה ופשוטה לתפעול
אין דבר כזה להוריד "במצב לא מקוון" (מאיפה הוא יוריד בדיוק?)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: