יש פרטים להשיג כרטיס לאבא טורצקי כי הטלפון זה מינהל קהילתי יש מישהו מסוייםכמה עדכונים אודות אירועים. אין אחריות על דיוק הפרטים כלל וכלל
יום חמישי י"א אב:
באולם המינהל הר נוף - שמוליק קליין ואבא טורצקי בשעה 20:00 במחיר 20 ש"ח הרשמה בטלפון 026519026
כפר נופש נחלים אבי אילסון ואהרל'ה נחשוני בשעה 20:30 הכניסה חינם
מוצ"ש י"ג אב:
זיץ באופקים רח' השקד 6 פיני איינהורן ושמוליק סוכות בשעה 21:30 הכניסה חינם
יום ראשון י"ד אב:
בבני ברק אולמי משואות רח' ירושלים 1 תכנית ע"י הרב מנחם פלדמן בליווי פינחס ביכלר עקיבא גרומן ומלכות בשעה 20:30 הרשמה במס' 0733477764 קוד אירוע 702
בראש העין בסימפוניה רח' זכריה משה 9 פיני איינהורן וישראל סוסנה בשעה 20:30 המחיר 20 ש"ח במקום
יום רביעי י"ז אב: בבית שמש רח' נחל שורק 21 יונתן שיינפלד והצמד אבי ריימי ויאיר בודנר, וכן מני הולנדר אומן החושים בשעה 19:15 הכניסה חינם
יום חמישי כ"ה אב:
באלעד בפארק אמפי - אלי הרצליך, נמואל הרוש, בני פרידמן, זאנוויל וינברגר, נפתלי קמפה ומשה דווק בשעה 20:00 הכניסה חינם
בקרית אתא בחצר ביה"כ אוהל יצחק רח' זבולון 37 פיני איינהורן וטשולנט בשעה 21:00 הכניסה חינם
ביבניאל באולם התרבות של המתנ"ס ארי היל בשעה 20:00 הכניסה חינם בהרשמה מראש במס' 046708211
יש גם מס' וואטסאפ: 0556886279 (נראה לי שזה נציגי איגוד בני הישיבות)יש פרטים להשיג כרטיס לאבא טורצקי כי הטלפון זה מינהל קהילתי יש מישהו מסויים
תודהיש גם מס' וואטסאפ: 0556886279 (נראה לי שזה נציגי איגוד בני הישיבות)
איך אפשר להשיג כרטיסים?
שלוחצים על הקישור יש שם כמה אירועים וזה ביניהםאיך אפשר להשיג כרטיסים?
בקישור הנ"ל אין שום איזכור לגביי המופע
לא רואה שם בכלל נפתלי קמפה.Dialog4Tickets
שלוחצים על הקישור יש שם כמה אירועים וזה ביניהם
אני הבאתי רק פרסום ממה שיש לא לכולם יש לי קישורלא רואה שם בכלל נפתלי קמפה.
והקישור שכתוב במודעה זה האתר של גבעת זאב וגם שם לא מופיע שום דבר.
בבנייני האומה?למכירה שתי כרטיסים להופעה של נפתלי קמפה בבניני האומה
ברובם כן, חוץ משמואל, ישי ריבו, ואולי אברהם פריד. בד"כ אם זה למשפחה זה אמור להיות כתוב ברוב..כל המופעים שצוינו פה הם לגברים הבלבד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: