נכתב ע"י miri;2470707:אות לי זה מדהים בעיני
(לא האטמים...)
נכתב ע"י רבקה111;2471268:תקראו שוב בין השרות ושימו לב לניואנסים...
הפעם זה משלוח מיוחד עבור גברת מיוחדת!!
השתמשתי בהם עבור תינוקת בת כמה שבועות. ניסיתי אותם גם עלי, בכל זאת רעש איום ואישה אחרי לידה. הם לא עשו כלום. פשוט לא השפיעו. יתכן ויש טכניקה מיוחדת או מיומנות. אני די בטוחה שגם על התינוק זה לא השפיענכתב ע"י טוליפ;2471179:אני לקחתי תינוק בן 4 חודשים לחתונה, הוא היה כל הערב עם אטמים שנמכרים בבית מרקחת בצבע כתום,עשוי מחומר גמיש חותכים לגודל הרצוי ושמים על פתח התעלה, לא מכניסים. אם אני זוכרת טוב זה נמכר בחבילה של 12, היה בשימוש גם כאיטום אחרי ניתוח כפתורים.
מישהו יודע אם יש גמ"ח לאטמים לתינוקות בבני ברק?הזעיקו אותי...ואמרו שצריך את עזרתי..
אין אטמי אוזניים לגיל כזה כי הם לא חשופים בד"כ לרעש..
ובכל זאת יש אפשרות אחת שאני מכיר
יש אטמי אוזניים הכי איכותיים תוצרת גרמניה והם משעווה טבעית
אפשר לחתוך אותם לאיזה גודל שרוצים
זה מגיע עטוף בצמר גפן שמסירים לפני השימוש
מחזיקים את השעווה ביד וחום היד מרכך את השעווה ואז מכניסים לאוזן
השעווה מקבלת את צורת האוזן מחום הגוף ואוטמת מרעש וגם ממים
ואל תדאגי לצילומים של הילדה..השעווה בצבע הגוף.
זוג אטמי אוזניים כאלה עלי...
רק תזכירי לי כמה ימים קודם ואת מקבלת אותם ישירות לאולם המרעיש...
מזל טוב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: