דרוש מידע הוויז לא עובד, מה עושים?

אישה כשרה

משתמש צעיר
לא יודע איזה מכשיר יש לך, אם המכשירים של סובבך תקינים ורק שלך עושה בעיות אז יכול להיות שצריך לאפס אותו. בד״כ הפעולה נעשית ע״י כיבוי מלא, קרי כיבוי המכשיר והוצאת הסוללה לכעשר דקות.

כפי שכתבו, במכשירים החדשים אי אפשר להוציא את הסוללה,
אז צריך לנסות לכבות את המיקום ולהדליק ולבחור מחדש: שיטות איתור ושיפור דיוק, וכן כדאי לאפס את הוויז-ניקוי נתונים.

English Tech

משתמש פעיל
האם הGPS שלך עובד תקין בכל הארץ בזמן המלחמה?
כעיקרון, אם המפות שלו מעודכנות הוא אמור לעבוד כמו הווייז (רק בלי דיווחים על פקקים, משטרות וכו')
הבעיות של המיקום הן אותו דבר בכל מכשיר שאמור לזהות את המיקום שלך

yossilang

משתמש מקצוען
צילום מקצועי

צריך להבין שהבעיה בכל המכשירים היא לא האינטרנט או המפות עצמן, בכל המכשירים יכולים להעלות מפות off line כך שהמפות תראנה במכשיר הבעיה היא שבזמן מלחמה ממסכים את האזורים מקליטת GPS, הווא אומר מקליטת לויינים (לא אינטרנט) כך שהמכשיר ״לא יודע״ היכן הוא נמצא בדיוק. הייתרון במכשירים שמחוברים לאינטרנט שבנוסף ל GPS יש יכולת למקם באמצאות מיקום יחסי לאנטנות הקליטה ויכולת לעדכונים של עומסי תנועה.
בקיצור כדאי שיהיו מפות ברכב ויכולת התמצאות בסביבה בנוסף ליכולת ניווט באמצעות השלטים של נתיבי ישראל.

האם הGPS שלך עובד תקין בכל הארץ בזמן המלחמה?
חד משמעית לא. הצבא משנה איזורים וממסך לפי צורך ופעילות מבצעית.

נערך לאחרונה ב:

יוו

משתמש מקצוען
אתמול גילתי שהבעיה במכשיר שלי!
לקחתי את שלי ועוד מכשיר מגמ"ח
שלי כל הדרך לא עבד, והשני עבד מצויין
עדכנו לי גרסה,ולא נראה שמסתדר.

מה בעצם משפיע? הסים?
מה מומלץ לעשות?
המכשיר במצב מעולה

The gardeners

משתמש פעיל
להבא.
הווייז משובש והמיקום לא אמין.
לא יודעת מה גרם למכשיר אחד לעבוד ולשני לא אבל גם על המכשיר שעובד א"א כל כך לסמוך...
(לפעמים עוזרת הפעלה מחדש אבל שוב, זה לא אמין).
מה שכדאי לעשות זה לפתוח גוגל מפות ושם להגדיר מסלול כשבנקודת ההתחלה נמצאת כתובת פיזית (למשל רח' טרומפלדור, טבריה).
(ולא המיקום שלי - שמתבסס ג"כ על GPS)
החיסרון בזה הוא שהמפה לא "מתקדמת" עם הנסיעה אבל אפשר להשתמש בזה כמו במפה פיזית

בטח בהשם

משתמש פעיל
תנסו מנסיון
לחזור לשיטה הישנה
יש שילוט עוקבים אחריו ומגיעים ליעד
מנסיון זה עובד לכל הארץ
רק צריך להיות יותר מרוכזים
זה הכל

English Tech

משתמש פעיל
תנסו מנסיון
לחזור לשיטה הישנה
יש שילוט עוקבים אחריו ומגיעים ליעד
מנסיון זה עובד לכל הארץ
רק צריך להיות יותר מרוכזים
זה הכל
מהיכרות עם מקומות נידחים למדי
עדיף שתהיה גם מפה מעודכנת באוטו, (אפילו מפה מודפסת, כמו של פעם פעם)

יוא"ב ארז

משתמש פעיל
תמיד לפני היציאות תוודאו שאתם יודעים את הכבישים בהם תשתמשו ומספרם, וכיווני האוויר בנסיעתכם, מזרח, מערב, צפון, ודרום, ובאיזה כבישים תשתמשו בדרך, וכך יספיק לכם השילוט שע"ג הכבישים ולא תצטרכו לוויז.
ובעתיד כשתתרגלו לזה לא תרצו להשתמש בוויז (זה מוריד את חווית הנסיעה).

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה