טבריהאיפה אתם?
ה GPS משובש. (אנחנו במלחמה, למי ששכח)הוא מראה לי כאילו אנחנו בלבנון וארץ ישראל לא קיימת ...בכמה מכשירים..
יודעים למה???
ומה עושים????
(איך נחזור?!?!)
מה עושים אם אין מפה והדרך היא מטבריה לב"ב????ה GPS משובש. (אנחנו במלחמה, למי ששכח)
מה עושים? כמו פעם
מסתכלים במפות, שואלים אנשים...
נראה שיש לכם מחשב/ טאבלט/ סמארטפוןמה עושים אם אין מפה והדרך היא מטבריה לב"ב????
בתוך העיר הסתדרנו השאלה מה יהיה כשנחזור...
זה לא משנהקונים מכשיר GPS ללא אינטרנט https://www.mio4u.co.il/productslist.asp?CatId=174
לא יעזור, הבעיה היא בלווין, לא באינטרנט (לעניין הניווט)קונים מכשיר GPS ללא אינטרנט https://www.mio4u.co.il/productslist.asp?CatId=174
תודהקונים מכשיר GPS ללא אינטרנט https://www.mio4u.co.il/productslist.asp?CatId=174
גם הגוגל מפות טוען שאנחנו בלבנון....נראה שיש לכם מחשב/ טאבלט/ סמארטפון
פותחים גוגל מפות, מנסים לגלות איפה אתם, ומנווטים את הדרך...
זה לא משנה
ה GPS משובש ולכן המכשיר לא ידע איפה הם נמצאים
המכשיר הזה לא בנוי לא על לווין ולא על אינטרנט אלא תוכנה עם מפות שמותקנות בה וכך היא יודעת את הדרך (אפשר לעדכן כל כמה זמן את המפות) כך שאין כלל בעיהלא יעזור, הבעיה היא בלווין, לא באינטרנט (לעניין הניווט)
אבל ע"מ למקם את הרכב על המפה הוא דורש חיבור ללוויןהמכשיר הזה לא בנוי לא על לווין ולא על אינטרנט אלא תוכנה עם מפות שמותקנות בה וכך היא יודעת את הדרך (אפשר לעדכן כל כמה זמן את המפות) כך שאין כלל בעיה
אתה לא צריך מיקום סתם תפתח גוגל מפות ותנסה להבין איך נוסעיםגם הגוגל מפות טוען שאנחנו בלבנון....
אני מאמין שאפשר לנתק את זה ולהשתמש בלי חיבור לוויניאבל ע"מ למקם את הרכב על המפה הוא דורש חיבור ללווין
נ.ב. גם מגוגל מפות אפשר להוריד מפות ולהפעיל אותם ללא אינטרנט ועדיין במקרה הזה זה לא יעבוד
סליחה, אבל בלי לווין רכיב הGPS לא עובדאני מאמין שאפשר לנתק את זה ולהשתמש בלי חיבור לוויני
זה עובד עפ"י המפות שכבר מותקנות במכשירסליחה, אבל בלי לווין רכיב הGPS לא עובד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: