הודעת שגיאה בפרמייר - אנא! עזרה!

בלון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
לנגן את הסרטים כן אפשר?
או שגם תוכנת הצפייה מתריעה?

בלון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
אפשר להעלות את הקבצים לכאן, ואז אוכל לבדוק האם האם הבעיה בקליפ או בפרימיר - אם זה לא כבד מידי.

ואוכל להמיר את הקליפ, כי לדעתי אכן הבעיה בקודקים.
האם זו גרסת ניסיון?

יהונתן צבי

משתמש רשום
הם כבדים מידי, ניסיתי להמיר בסורנסון ובפרו קודר והתוכנות המרה לא קראו אותם. אולי אנסה להמיר אותם בפורמט פקטורי...
ולא, זה לא גרסת נסיון.
אם זה היה קודקים, לכאורה זה לא היה אמור להיות מסוגל לנגן אותם, לא?

finalcutter

משתמש רשום
אני לא חבר של הפרמייר אבל : תנסה לפתוח פרוייקט חדש לגמרי ותייבא את הקבצים מהארד דיסק אחר ולא מ c . בכל מה שקשור לקודקים אז יכול להיות שלתוכנת הצפייה שלך יש את הקודקים הדרושים ולפרמייר לא , אבל שוב , לא ממש מכיר את הפרמייר כך שלא יכול להתחייב על כך. באופן כללי , תמיד טוב שאת קובצי הוידאו תשמור בהארד דיסק שונה מההארד דיסק של מערכת ההפעלה ושל הפרוייקטים - זה מה שזכור לי מעולם ה "פיסי" .

יהונתן צבי

משתמש רשום
ראשית, שוב תודה. אני מוריד את התוכנה
שנית, אני עובד הרבה עם קבצים כאלה, זה קבצי HD רגילים, וWMV,
אני לא מבין למה אותם הוא נותן לי ואחרים לא,
זה פתרון לא פרקטי כל פעם להמיר אותם לפני שאני מתחיל לערוך. אני מחפש את שורש הבעיה,
כי במחשב אחר שלי הקבצים האלה כן עולים, על פרמייר מאותה גירסה

finalcutter

משתמש רשום
אההה ... לא אמרת hd לפני כן . טוב , אז 2 בדיקות לפניך :
1. הפרוייקט שפתחת אולי לא מתאים בהגדרות שלו לקבצים שאתה רוצה לייבא אליו.
2. אני מניח שהם mts או m2ts ואולי אין לך את הקודקים בפרמייר . כנראה שהתקנה חדשה באה בלי המקודדים האלה.
תשווה את זה לפרמייר שמותקן לך במחשב השני. אולי כאן הבעיה.

finalcutter

משתמש רשום
אני מניח שחיפוש יסודי בגוגל אולי ייתן לך תוצאות.כמו שאמרתי,אני לא כל כך מכיר את הפרמייר כך שאני לא מתחייב על כך.תריץ את הבדיקות שהצעתי קודם.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה