הודעות וואצאפ שנמחקו

נרשמתי לרגע קט

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
כהמשך לדיון כאן.
אז ככה, יש לי מכשיר סמסונג ישן, היו לי בו הודעות חשובות, והמכשיר פשוט פורמט :(
לפני הפרמוט העברתי את התיקייה של הוואצאפ למחשב.
אני צריך שיחה מסויימת כהוכחה משפטית. מה עושים?
מי מתעסק עם זה כאן, בתשלום כמובן?
@משחזר מידע @יוסי מחשבים

יאיר_דהאן

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אם העתקת את כל התקייה של הווצאפ למחשב, תוכל לנסות להתקין ווצאפ על המכשיר ולא לפתוח אותו, ואז להעתיק את התקייה לנתיב android/media ולהחליף את התקייה הקיימת בתקייה שהעתקת,
אחרי זה להתחבר לחשבון ואם יתמזל מזלך והעתקת למקום הנכון הוא ישאל האם לשחזר את הגיבוי והכל יפתח,
גם אם לא צלח יש עוד פתרון שאפשר לנסות

נרשמתי לרגע קט

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
עיין שם... שלא הסתדר...
לא בגלל שלא היו פתרונות, אלא בגלל שכנראה לא היה גיבוי.

נרשמתי לרגע קט

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
עוד לפני שניסיתי לשחזר ראיתי שבקבצי הגיבוי לא נמצאים קבצים מתקופת הזמן המבוקשת.

יאיר_דהאן

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הייתמ מנסה בכל אופן,
כי יתכן והתאריך שרשום זה הזמן שבו הגיבוי נוצר, אבל הגיבוי עצמו יכול להיות שכולל גם הודעות ישנות יותר (הרי בקובץ הוא לא כןתב לך טווח של תאריכים שגובו, אלא היום שבו הגיבוי נוצר)

נרשמתי לרגע קט

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הייתמ מנסה בכל אופן,
כי יתכן והתאריך שרשום זה הזמן שבו הגיבוי נוצר, אבל הגיבוי עצמו יכול להיות שכולל גם הודעות ישנות יותר (הרי בקובץ הוא לא כןתב לך טווח של תאריכים שגובו, אלא היום שבו הגיבוי נוצר)
תודה לך ידידי...
אבל אם היית קורא את האשכול בנושא (בפורום 'שם'...) היית רואה שתאריך הגיבוי האחרון מוקדם בכמה שנים מהשיחה המבוקשת...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה