דרוש מידע הודעה מוזרה שקיבלתי כבר לא פעם ראשונה....

ניק 8129

משתמש מקצוען
בחיים לא היה לי חברת פרטנר!!!!

היי ,
זוהי הודעה למספר שמספרו ********, שלא התחבר לרשת פרטנר כבר 80 ימים (אנחנו סופרים כי אנחנו מתגעגעים). אם במהלך עשרת היימים הקרובים, לא יבוצע שימוש במספר זה, ננתק את הקו ואת כל השירותים שמעודכנים עבורו. מצד שני, אם ברצונך להשאיר את הקו פעיל, אז אפשר לעשות בו שימוש כמו למשל, להרים טלפון לחבר קרוב ולשאול מה קורה וזה.
תודה

חצקלוביץ

משתמש צעיר

היי ,
זוהי הודעה למספר שמספרו ********, שלא התחבר לרשת פרטנר כבר 80 ימים (אנחנו סופרים כי אנחנו מתגעגעים). אם במהלך עשרת היימים הקרובים, לא יבוצע שימוש במספר זה, ננתק את הקו ואת כל השירותים שמעודכנים עבורו. מצד שני, אם ברצונך להשאיר את הקו פעיל, אז אפשר לעשות בו שימוש כמו למשל, להרים טלפון לחבר קרוב ולשאול מה קורה וזה.
תודה
יכול להיות שמישהו פתח פעם קו על שמך ולכן כדאי לבדוק בחברת פרטנר כי אם זה אכן כך ויש חוב אז בסופו של דבר החוב יהיה על שמך יתכן שזה סתם הודעה אבל כדאי לבדוק

יהיה בסדר !!!!!!!

משתמש מקצוען

היי ,
תודה
נשמע לגמריי מוזר !!!! ולא אמין !!!! ממתי מתקשרים להודיע הודעה כזו באופן ממוחשב ????
לי תמיד התקשרו באופן אנושי !!!!!
לא נשמע לי אמין !!

הכי פשוט זה להרים טלפון לפרטנר ולבדוק מולם .......

shani123

משתמש מקצוען
אנחנו קיבלנו כזו הודעה, על קוים שבאמת לא פעילים
אבל הודעה רשמית, מנוסחת לפי התקן, בדואר
ולא הודעה חובבנית וחביבה כזו.

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
מה כתובת המייל של השולח?
האם זה מייל על כתובת האתר הרשמית של פרטנר?
בדקו את האיות, אות אחר אות

A052

משתמש סופר מקצוען
זה ודאי (ככל הנראה) הודעה רשמית.

אף אחד לא ביקש ממנו כסף או משהו, הם רק רוצים לדווח ע"פ חוק לפני ניתוק מנוי לא פעיל.

ייתכן שיש להם טעות במייל, כגון לקוח שכתב מייל לא נכון וכדו'.

אבל אף אחד לא מנסה לרמות אתכם.

רחשי הלב

משתמש מקצוען
לפעמים יש למישהו קו בסלקום למשל והוא רוצה להעביר לתוכנית יותר זולה, אז הסוכן מנייד אותו לפרטנר (או לחברה אחרת) ואחרי כמה שעות מנייד אותו חזרה לסלקום.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה