אסתי מהודר
משתמש מקצוען
הם חוסמים....את יכולה לכתוב את מס' הטלפון שלך וגם לכתוב את המייל ולכתוב שטרודל במקום את הסימן עצמו...
הם חוסמים....את יכולה לכתוב את מס' הטלפון שלך וגם לכתוב את המייל ולכתוב שטרודל במקום את הסימן עצמו...
הסתדרת?איך אני יכולה לפנות אלייך באישי ?
לא לגמרי... יש לך איך לעזור לי ?הסתדרת?
כן יעזור לי מאוד. יש לך איך לקשר אותי לאמא שלו ?כן, אבל דבר ראשון, אין לי איך ליצור קשר באישי אז אולי את רוצה לכתוב לי את המייל שלך, ודבר שני אין לי את המייל ממש עכשיו, יכול להיות שעוד חצי שעה בערך, אבל אולי מחר... אז אם זה יעזור לך לא אכפת לי
@גלי אבן ...
של אמא שלו ?מספר פלאפון יעזור לך?
קודם כל תודה רבה על הנכונות . אין מילים . דבר שני אשמח אם תוכלי לברר לי אם יש לה מייל ואם כן לשלוח לי באישי זה יעזור לי ממש . שוב תודה רבה .כן. אני יכולה להשיג לך אם את רוצה
תערכי את הציטוט.תודה רבה . העבירו לי את המייל של דודה שלו ואני מנסה לחפש משהו יותר קרוב...
אבל ממש תודה .בשורות טובות תמיד.
מחקתי . ושלחתי לך מייל . ממש תודה .אין לי אפשרות לשלוח באישי, אם את רוצה תתקשרי איתי במייל שכתבתי לך ואני יברר ויכתוב לך שם.
ואני ישמח אם תמחקי את המייל מהציטוט. תודה.
לא מחקתי טוב ?תערכי את הציטוט.
היא מחקה את המייל במקורי
עכשיו כן.לא מחקתי טוב ?
לאחיות שלוכן יעזור לי מאוד. יש לך איך לקשר אותי לאמא שלו ?
לאחיות שלה, של האמא... כבר אי אפשר לערוךלאחיות שלו
אני מכירה ומכתננת גם לנחם רוצה ליצור קשר איתי?חברה טובה שלי הייתה גננת של הילד המקסים הזה לפני מס' שנים, והיא אומרת שיש ברשותה מס' תמונות שלו שהייתה מעוניינת להעביר למשפחה , אם מישהו מכיר את המשפחה מקרוב או יודע על כתובת המייל של אימו או אחד מבני המשפחה אני אשמח לעזרתכם..
בשורות טובות .
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: