הגזמת...עזר לאטופיק? למה את קוראת עזר? אין התפרצויות בכלל?
הרפלקסולוגית שאני מדברת עליה היא זיסי שארף מאשדוד, לוקחת 50 ש"ח לטיפול, עוזר בטיפול- שתיים בדר"כ, אין לי כרגע את המס' טלפון שלה, אכניס מאוחר יותר
את מוזמנת גם לרשימת תפוצה שלי גם... יש לי הדרכה איך לגלות את סיבת הבכ.אולי מישהי פה תרים את הכפפה ותעשה סדנא לאמהות לילד בכור?
התינוק שלי היה ממש כזה,ה עושים במצב כזה? אני כבר מותשת! לא יכולה לשמוע אותו בוכה כ"כ הרבה ואני לא יכולה לעזור
בנינו, עם כל הטיפים והכל, אין על הרגל לסדר יום.את מוזמנת גם לרשימת תפוצה שלי גם... יש לי הדרכה איך לגלות את סיבת הבכ.
מלמדת להבין את סיבת הבכי לתת לאימהות רוגע וביטחון וללמד אותם כל מה שצריך לדעת כדי לטפל בתינוק!
וכל כך הרבה דברו על רפלוקס שהצליחו לעזור לתינוק או שלא.... מניסיון אישי אני יודעת כמה זה דבר קשה...
הבדר שבטוח נותן לתינוק תניים טובים במצב הזה [מעבר לתרופה] זה סדר יום.
לאכיל כמו שצריך ובכמות שצריך, ללמד אותם לישון כדי שיפתחו ויהיו רגעוים, ללמוד איך לפתור להם את האי-נוחות....
מוזמנות להיתיעץ איתי אשמח לעזור לכל מי שנמצא במצב הזה
בנינו, עם כל הטיפים והכל, אין על הרגל לסדר יום.
חנה בתיה, אולי תעשי קורס דיגיטלי לסדר יום?
אני מתכוונת לקורס דיגיטלי אמיתי שיפתח שיעור דו שבועי על השינויים החלים וצריכים לחול בסדר היום וכו.אני עד היום נותנת מענה ביעוץ אישי.אני רוצה לבנות משהו בכיוון אסתי
את מתכוונת לקורס דיגיטלי להוציא מאמר מקצעוי כאן בפרוג?
זה כבר בפיתוחאני מתכוונת לקורס דיגיטלי אמיתי שיפתח שיעור דו שבועי על השינויים החלים וצריכים לחול בסדר היום וכו.
צריך לטפל כל הזמן?הגזמת...
אבל עם נכנסנו עם ילדה מדממת שניראת עם פרקינסון מרוב תזוזה, יצאנו עם ילדה שמצליחה לעשות עוד משהו בחיים חוץ מלגרד... וכן, אני רואה שיפור משמעותי.
אין...צריך לטפל כל הזמן?
הבת שלי עם אטופיק, היו לה התפרצויות קשות, כבר הייתה מאושפזת שבוע עם כל סוגי האנטיביוטיקות וקורטיזון. הלכתי איתה גם לרפלקסולוגית והיא אמרה שצבע מאכל ומונוסודיום לא טובים לה ומאז שאני שומרת הכל מצוין ואין התפרצויות בכלל, אבל מאד קשה לשמור על ילדה קטנה מהדברים הנ"ל, מספיק צ'יטוס אחד שהיא מלקקת והכל מתפרץ. לכן מעניין אותי לדעת אם יש משהו "אחת ולתמיד" אבל כנראה שלא....
אשמח לשמוע כיצד מאבחנים רפלוקס? מה מוגדר רפלוקס ומה סתם פליטות?את מוזמנת גם לרשימת תפוצה שלי גם... יש לי הדרכה איך לגלות את סיבת הבכ.
מלמדת להבין את סיבת הבכי לתת לאימהות רוגע וביטחון וללמד אותם כל מה שצריך לדעת כדי לטפל בתינוק!
וכל כך הרבה דברו על רפלוקס שהצליחו לעזור לתינוק או שלא.... מניסיון אישי אני יודעת כמה זה דבר קשה...
הבדר שבטוח נותן לתינוק תניים טובים במצב הזה [מעבר לתרופה] זה סדר יום.
לאכיל כמו שצריך ובכמות שצריך, ללמד אותם לישון כדי שיפתחו ויהיו רגעוים, ללמוד איך לפתור להם את האי-נוחות....
מוזמנות להיתיעץ איתי אשמח לעזור לכל מי שנמצא במצב הזה
התפרצות של ריפלוקס בגיל הזה הגיוני בהחלט. זה בדרך כלל לא מתחיל מיד אחרי הלידה אלא אחרי כמה שבועותאשמח לשמוע כיצד מאבחנים רפלוקס? מה מוגדר רפלוקס ומה סתם פליטות?
האם ריור גם קשור לרפלוקס כשזה מגיע במקביל לפליטות?
והאם יתכן התפרצות של רפלוקס בגיל חודשיים וחצי?
תודה מראש!!
אז זהו שהיא ממש לא בוכה, תינוקת נוחה מאוד, וגם עולה במשקל יפה.התפרצות של ריפלוקס בגיל הזה הגיוני בהחלט. זה בדרך כלל לא מתחיל מיד אחרי הלידה אלא אחרי כמה שבועות
מקרים ברורים של ריפלוקס זה תינוק שפולט הרבה ולא עולה במשקל. אך יש גם ריפלוקס בלי פליטות, התחושה היא כמו צרבת, האוכל עולה ושורף אבל לא יוצא, ולתינוק זה הרבה יותר קשה וכואב
רופא ילדים מומחה אמר לי שאבחון מקצועי של ריפלוקס נעשה ע"י בדיקה פולשנית ומאד לא מומלצת ולכן מעדיפים לתת את התרופה לריפלוקס שלא מזיקה ואם סיבת הבכי היא ריפלוקס בדר"כ רואים שהתרופה עוזרת. אבל גם אם לא עזר, זה עדיין לא אומר שזה לא ריפלוקס.
אצלי אף תרופה לריפלוקס לא עזרה, הלכתי לכמה רופאים והם נתנו את כל הדברים האפשריים, אבל זה עדיין היה רפלוקס.
לא נשמע בעייתי כ"כ, כמו שזה לא אסטטי ולא נעים, מכירה את זה טוב.אז זהו שהיא ממש לא בוכה, תינוקת נוחה מאוד, וגם עולה במשקל יפה.
רק שהיא הרבה פולטת (לא בקשת) גם שעתיים אחרי אוכל.
וכשהיא על הבטן מריירת הרבה ,
עכשיו היא בת 4 חודשים, חשבתי אולי שיניים, אבל לא נראה באופק בחניכיים.
מה עוד יכול להיות?
(היא הרביעית שלי, אף ילד לא היה פולט ככה ומרייר..)
יש שאלות קלסיות להבחון רפלוקס.. וסימנים חד משמעים גם כן...אשמח לשמוע כיצד מאבחנים רפלוקס? מה מוגדר רפלוקס ומה סתם פליטות?
האם ריור גם קשור לרפלוקס כשזה מגיע במקביל לפליטות?
והאם יתכן התפרצות של רפלוקס בגיל חודשיים וחצי?
תודה מראש!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: