על חלק מהדברים לדעתי כן כדאי לענות כדי לחזק את מי שאולי חו"ח ישתכנעלא חייבים לענות כאן לכל אחד. ליצנות אחת דוחה מאה תוכחות, ו"אל תען כסיל כאוולתו וכו'".
למה להיות שליליהרבה פעמים עלתה לי מחשבה - שאולי הדור שלנו הוא בדיוק כמו דור יוצאי מצרים (ומי שקרא את הספר 'קורמו' יבין היטב את המשך דברי). לפי המדרש הכי ממעיט, יצאו מארץ מצרים 1/5 מכל עם ישראל שהיו במצרים ו4 חלקים מתו שם כי רצו להשאר במצריים ולא לצאת למדבר, ולא הבינו למה משה מוציא אותם למדבר ארץ שממה שאין בה לחם ומים, ונחשים ועקרבים מסתובבים שם.
והיו להם המון טענו צודקות והגיוניות למה כדאי להישאר ולהקים ממלכה עברית במצרים שהם ישלטו על המצרים.
גם בדור שלנו כביכול הציבור מחולק לשני מחנות. המחנה האחת הנאמן לגדולי ישראל והולך אחריהם ומתנזר מהסמארטפונים עד הסוף. והמחנה השני שיש להם טענות שנראות בשכל כצודקות ונגד דעת גדולי ישראל
ומי יודע... אולי אלו לא יזכו לגאולה העתידה כמו שהיה במצרים .... (אלו לא דברי נבואה אלא מחשבה )
תבדקי את הטייסים והמנתחים, יש להם סמרטפון אבל בדכ השימוש שלהם בו מוגבל ונשלט.
אנשים עם שליטה עצמית בד"כ מגיעים להישגים.
העליתי רק קצת...
יש לך סבלנות לקרוא?
השאלה אם זה לא יצא שכרו בהפסדויש אנשים שיקבלו שכר עצום על קבוצת פייסבוק שהקימו.
ויש להידברות המון תוכניות טלוויזיה שמחזקות את עם ישראל.
אבל - פייסבוק או טלוויזיה זה זבל.
ורוב האנשים מזיקים לעצמם עם הסמארטפון.
מסכימה אם כל מילה אתם לא יודעים מה הולך בסימנרים כמה קשה להם כשחברות שיש להם גישה למכשירים האלה מדברות על זה כמה הם צריכות להיקרע כדי לא להיסחף לזה זה נסיון קשההההה מי שלא חחוה את הניסיון הזה לא יבין להרגיש הדפוק הלא מעודכן וכו וכושלא תדעו מצרות, אבל לכל כך הרבה בני ובנות ישראל זה בשבילם ניסיון העקידה! (במיוחד אם הם מהיחידים במשפחה..)
ואם הם לא מטעינים את עצמם עם @קרעפט (חיזוק) אז הם 'אויף צרות'... ועלולים להתפתות וללכת 'אחרי רבים לרעות'...
לצערי אני נאלצת לחלוק על דבריךסמארטפון הוא טריגר להתמכרות
יש בטח שיש מסכימה השאלה מה גובר על מהזה מה שאני מנסה לעשות מתחילת האשכול
ללא הצלחה מרובה
כן , יש כאלה שמצליחים להשתמש בשפיות במיוחד שבסינונים הטובים חסום הסטטוסים והקבוצות.
ההכללה הזו רק פוגעת
יש בטח שיש מסכימה השאלה מה גובר על מהזה מה שאני מנסה לעשות מתחילת האשכול
ללא הצלחה מרובה
כן , יש כאלה שמצליחים להשתמש בשפיות במיוחד שבסינונים הטובים חסום הסטטוסים והקבוצות.
ההכללה הזו רק פוגעת
זה קל ופשוט לחשוב ככה, זה מונע סיבוכים מיותרים ושאלות סביב עצמינולצערי אני נאלצת לחלוק על דבריך
הסמארטפון אינו טריגר.
מתמכרים לזה בלי שליטה, בלי רצון בלי לשים לב, הופס אתה שם, בעבר האחר.
בהתחלה זה הצצה קטנה בהמשך זה צורך לראות כל הזמן מה קורה.
הרי באוטובוס אמורים להיות כ -55-60 נוסעים לפחות, איך זה שרק 10% מתוכו ערני לסביבה וה 90% האחרים עסוק בדפדוף אובססיבי?
כולל הנהגהרי באוטובוס אמורים להיות כ -55-60 נוסעים לפחות, איך זה שרק 10% מתוכו ערני לסביבה וה 90% האחרים עסוק בדפדוף אובססיבי?
ברור הוא שצעירים בורחים אליו וגם מבוגרים.אבל להאשים אך ורק אותו זה להתעלם מהמציאות, זה לא להסתכל בעיניים ולראות שצעירים ( או מבוגרים..) בוחרים בו כבריחה הכי פשוטה, נגישה ונעימה
אוי נכון...רוצה לצחוק אבל זה עצוב.כולל הנהג
דעה שגויה!!!אני בעד דוברי אמת!
ולא בעד בעלי תירוצים שזה מפריש להם חומרים מהמוח..
סמארטפון זה דבר נ-ה-ד-ר ולי אין כי זה אסור.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: