דרוש מידע ההסתה עובדת... חילוני שיסה את כלבו על ילדים

מבט אובייקטיבי

משתמש פעיל
דבר אחד לא הבנתי, אולי מישהוא יסביר לי
יש פה דיון אם הוא עשה את זה בכוונה\ לא מנע את זה, וזה בגלל ההסתה, או שזה קרה בתום לב.
חשוב לי להבין על איזה הסתה מדובר?
יש עכשיו כאוס גדול של השמאל על ביבי, לוין, רוטמן,
איפה מופיע בתקופה הזאת הסתה על הציבור החרדי?
יש תקופות (כמו בקורונה, כמו במערכות בחירות ע"י ליברמן וכו')
אבל עכשיו, מי מתנדב להראות לי הסתה?

D

Deleted member 109804

אורח
חברים יקרים, איני יודע מי מכל המגיבים מרגיש את מה שהוא כותב.
אבל כאחד הגר בשכונה מעורבת אומר בפה מלא: כן, יש הסתה, וההסתה לא הסתיימה אף פעם, כל יום ישנן תמונות/מאמרים/רמזים/שירים/ משפטים/עקיצות - בתקשורת הכללית המכוונים נגד הציבור החרדי המפואר [ותאמינו לי, אני יודע מה שאני אומר, לצערי...]
ורואים בשטח אי פרגון/כעס/הנאה לעצבן/טרוניה/הרגשת נעשקים - מהציבור הכללי נגד הציבור החרדי.
המקרה המזעזע שעל זה נפתח האשכול הינו אחד מני רבים המתרחשים בכל יום ויום ברחבי השכונות המעורבות, אלא שרוב רובם של המקרים לא מגיעים לתקשורת, בעקבות כך שרוב בני הציבור החרדי אינו קשור לתקשורת כל הזמן.
לענ"ד, יש כיוון פעולה אחת [כמובן חוץ מהסברה חרדית בתקשורת, אם ירשו לנו בכלל...], לאגד חבורת 'השומרים' בכל עיר מעורבת, וזו תפעל חוקית נגד כל נערי השוליים ואנשי הרחוב הנהנים להתעמר בבני הציבור החרדי המפואר.
רק באופן חוקי וציבורי, מגובה על ידי חברי הכנסת 'כולם', כי הרי כל המגזרים סובלים מכך, נוכל להרגיש קצת שחרור ולשים סוף למקרי התעללות האלו.

שועלית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
זה לא משהו חדש,
בתור ילדה גרתי בעיר חילונית ברובה,
המקרה הכי נפוץ ומקובל זה שיסוי כלבים בילדים חרדים .
(אני אישית הותקפתי פעמיים)
האמת שנראה לי די הגיוני שיהיו חילונים שישנאו אותנו,
גם אצלינו לא כולם אוהדי חילונים ויש גם כמה שיכולים להציק להם (ראיתי לצערי...)

אש קודש!

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
אין חדש תחת השמש.
תחשבו שאנחנו גרים באירופה, בעיירה, בין גויים...
לא.
אני עדיין מעדיפה לחשוב את האמת, שאנו גרים בארצנו הקדושה בין יהודים.
מגוי אין לי תקווה לשינוי, על יהודי אני עדיין מתפללת שיחזור.

אלעזר פרידמן

משתמש פעיל
פרי ההסתה: בעקבות השיח הציבורי הרווי התלהמות נגד הציבור החרדי ועל רקע הדהוד טענת 'ההתחרדות' ברבעים המעורבים, נרשם אירוע חמור ומזעזע בשבת האחרונה בשעות אחר הצהריים ברובע ו'. ילדים חרדיים, חסידי בעלזא, ששיחקו בגינה הסמוכה לבית הכנסת המרכזי של בעלזא ברובע ו', מצאו עצמם הופכים לטרף קל עבור צעיר חילוני שהתיר את הרצועה לכלבו כדי לשסות אותו בילדים החרדיים. על פי עדות הילדים, הצעיר החילוני, בשנות העשרים לחייו, אמר לכלבו לאחר שרצועתו הותרה "רוץ אחרי הילדים". בסרטון המצורף נראה הכלב רץ אחרי הילדים ומתגרה בהם. ב-1:09 ניתן לראות בסרטון כיצד הכלב מפיל את אחד הילדים על הריצפה ונושך אותו. בהמשך ננשכו שניים נוספים. אחד הילדים נזקק לטיפול רפואי. בשיחה עם 'אשדודס' מספר אב הילד שננשך ונזקק לטיפול רפואי כי הוא הטיח בצעיר החילוני על כך שכלבו נשך את ילדו, אך לתדהמתו הצעיר השיבו: "הכלב מחוסן". בהמשך טען כי "הכלב ברח מהשכונה" אך הצצה בסרטון מגלה כי לקח לבעל הכלב זמן רב (למעלה מדקה) כדי להגיע ולקחת את כלבו - חרף העובדה שדקות אחדות קודם לכן הוא היה לצידו. במרפאת 'טרם' בוצע חיטוי לילד שננשך ונזקק לטיפול רפואי, והובהר לאביו כי היום הוא ייאלץ ללכת למרפאה וטרינארית באשקלון כדי לבדוק האם על ילדו לעבור חיסון נגד כלבת. החסיד שילדו ננשך מגבש בשעות אלו פרטים לקראת הגשת תלונה במשטרה. חבר המועצה ונציג חסידי בעלזא במועצת העיר הרב אפריים וובר ל'אשדודס': "מדובר במקרה חמור מאין כמותו. זה מקרה שאסור לעבור עליו לסדר היום. על המשטרה להתערב לבל יישנו מקרים מזעזעים מעין אלו".
למי שמסוגל לראות את זה (קשה לצפייה) יש בהמחדש סרטון
לדעתי , לא כל דבר שחילוני עושה קשור להסתה , זה כמו לומר שאם ראית ילד חרדי זורק לכלוך בתל אביב זה כי הוא הוסת נגד חילונים.

המחזק

משתמש מקצוען
D I G I T A L
תאמת אני הייתי במקרה כזה זורק אבן גדולה על הכלב
או לקחת מקל רציני ולהפליא בו מכות טובות
ולהגיד שזה היה מפחד גדול ובהלה עצומה.....
או להסביר שזה היה התגוננות
תהיו בטוחים שאחרי טיפול כזה לכלב לא יהיו יותר כאלה מקרים!!!
(ולכל היפי נפש שעכשיו יתעצבנו עלי ויגידו זה אכזריות ו"צער בעלי חיים" וכ"ו אני מכיר כמה מקרים של ילדים שנפגעו נפשית לכל החיים כתוצאה מפחד מכלב שרק נבח או רדף אחריהם!!!! )

יודית 121

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
תאמת אני הייתי במקרה כזה זורק אבן גדולה על הכלב
או לקחת מקל רציני ולהפליא בו מכות טובות
ולהגיד שזה היה מפחד גדול ובהלה עצומה.....
או להסביר שזה היה התגוננות
תהיו בטוחים שאחרי טיפול כזה לכלב לא יהיו יותר כאלה מקרים!!!
(ולכל היפי נפש שעכשיו יתעצבנו עלי ויגידו זה אכזריות ו"צער בעלי חיים" וכ"ו אני מכיר כמה מקרים של ילדים שנפגעו נפשית לכל החיים כתוצאה מפחד מכלב שרק נבח או רדף אחריהם!!!! )
ואני מכירה משהו שעד היום (גיל 30+) מגמגם קשות מכלב שרדף אחריו.
לא קראתי את הכל אולי כתבו. אבל כלב שתוקף נלקח מהבעלים ונכנס להסגר אצל המשטרה.
מבחינה חוקית אסור לבעלי הכלב שהכלב יסתובב חופשית שיפחיד את עוברי הרחוב אפילו בלי לתקוף.
היה לנו בבנין פעם אדם עם 3 כלבים ענקיין שהיה קושר אותם בכניסה לבנין וילדים היו פוחדים לעבור.
ואפילו שלא נבחו ואפילו שלא תקפו כשהתקשרנו למשטרה שהילדים מפחדים הם באו פעם אחר פעם ודרשו מהאדם להזיז את הכלבים. אז בפעם הבאה- לא להרגיש לא נעים מהחילוני שאנחנו מפחדים מהכלב אלא לדרוש!!! תיקח את הכלב או שאני אתקשר למשטרה.

יודית 121

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
וזה החוק שמצאתי שקשור לכך:
ראשית כל רק בוגר מעל גיל 18 יכול להירשם בתור בעליו של כלב מסוכן. על בעליו של כלב מסוכן לסגור ולנעול את החצרות או המקומות שבהם שוהה הכלב, כל זאת על מנת למנוע מצב שבו הוא יוכל לצאת החוצה. יש להציב מחוץ לחצר שבה שוהה הכלב שלט המזהיר מפני הכלב, נוסח השלט הינו "זהירות כלב מסוכן" בגודל של לפחות 5 ס"מ על 5 ס"מ. כאשר אתם יוצאים עם הכלב, עליכם לוודא כי הוא קשור והרצועה איננה חורגת מאורך של 2 מטר באופן מקסימאלי. על מנת למנוע סכנה לנמצאים בקרבת מקום, הפה של הכלב חייב להיות סגור עם מחסום פה ייעודי עבור הכלב.

כך שבפעם הבאה שאתם נתקלים בכלב אל תחששו ותדרשו מבעליו לטפל בו בהתאם לחוקץ אם לא הוא חשוף לתביעה.

shani123

משתמש מקצוען
עצם זה שבעל הכלב עומד מהצד ורואה הכל - זה הבעיה המהותית
הכלב משתולל שם דקה ארוכה, רודף מצד לצד, מפיל ילד וממשיך
ולא ראיתי את בעליו רץ או צורח לעברו

מקווה שכל עדי הראיה שם יתאגדו ויפתחו תביעה רצינית נגד בעל הכלב
לפחות למען ישמעו ויראו.
יש להם סרט טוב
יש להם כמות עדי ראיה, ועדת ראיה אחת לפחות
שיעשו עם זה משהו דחוף

יהודה גל

משתמש מקצוען
הצעת תם - במקום להתווכח האם זו הסתה מכוערת או שזה מקרה לא נעים שקרה ללא יד מכוונת, אולי ניתן לשאול את אחד ממתפללי בית הכנסת לבדיקת עובדה הכי פשוטה ובסיסית.

פרי ההסתה: בעקבות השיח הציבורי הרווי התלהמות נגד הציבור החרדי ועל רקע הדהוד טענת 'ההתחרדות' ברבעים המעורבים, נרשם אירוע חמור ומזעזע בשבת האחרונה בשעות אחר הצהריים ברובע ו'. ילדים חרדיים, חסידי בעלזא, ששיחקו בגינה הסמוכה לבית הכנסת המרכזי של בעלזא ברובע ו', מצאו עצמם הופכים לטרף קל עבור צעיר חילוני שהתיר את הרצועה לכלבו כדי לשסות אותו בילדים החרדיים. על פי עדות הילדים, הצעיר החילוני, בשנות העשרים לחייו, אמר לכלבו לאחר שרצועתו הותרה "רוץ אחרי הילדים". בסרטון המצורף נראה הכלב רץ אחרי הילדים ומתגרה בהם. ב-1:09 ניתן לראות בסרטון כיצד הכלב מפיל את אחד הילדים על הריצפה ונושך אותו. בהמשך ננשכו שניים נוספים. אחד הילדים נזקק לטיפול רפואי. בשיחה עם 'אשדודס' מספר אב הילד שננשך ונזקק לטיפול רפואי כי הוא הטיח בצעיר החילוני על כך שכלבו נשך את ילדו, אך לתדהמתו הצעיר השיבו: "הכלב מחוסן". בהמשך טען כי "הכלב ברח מהשכונה" אך הצצה בסרטון מגלה כי לקח לבעל הכלב זמן רב (למעלה מדקה) כדי להגיע ולקחת את כלבו - חרף העובדה שדקות אחדות קודם לכן הוא היה לצידו. במרפאת 'טרם' בוצע חיטוי לילד שננשך ונזקק לטיפול רפואי, והובהר לאביו כי היום הוא ייאלץ ללכת למרפאה וטרינארית באשקלון כדי לבדוק האם על ילדו לעבור חיסון נגד כלבת. החסיד שילדו ננשך מגבש בשעות אלו פרטים לקראת הגשת תלונה במשטרה. חבר המועצה ונציג חסידי בעלזא במועצת העיר הרב אפריים וובר ל'אשדודס': "מדובר במקרה חמור מאין כמותו. זה מקרה שאסור לעבור עליו לסדר היום. על המשטרה להתערב לבל יישנו מקרים מזעזעים מעין אלו".
דווקא מי שראה את הסרטון לא חושב שזה הסתה...
הוא מנסה לרדוף אחרי הכלב ככה רואים בסוף הסרטון...

shani123

משתמש מקצוען
דווקא מי שראה את הסרטון לא חושב שזה הסתה...
הוא מנסה לרדוף אחרי הכלב ככה רואים בסוף הסרטון...
רק בסוף הסרטון הוא עצר את הכלב
במשך דקה ארוכה הכלב רדף ורץ לכל כיוון ובעליו לא רדף אחריו...

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה