נראה לי את גם חלק מהקנוניה...נגמרו הקופונים...
נראה לי את גם חלק מהקנוניה...נגמרו הקופונים...
לדעתי זו המטרה...וגם הרוויחו על הדרך שכולם הורידו את החוסמי פירסומות
סורי סורי סורי.אז למה את מביאה מייל לא תקין?
עברתי על הסעיפים, לא מצאתי בעיה באשכול (אם הוא אכן מתיחה?!)שמה כאן
רק תורה - ולא תונו איש את עמיתו, אונאת דברים
raktora.50webs.com
יאלה יאלה....מלמלונת....לכי תמשיכי להנות ולראות איזה פתיים פה החברה, תהני, דש ל@מרשמלו....סורי סורי סורי.
בטעות נשמטה לי אות
malmalat123 גימייל.
(בטעות נשמטה האות T)
וגם הרוויחו על הדרך שכולם הורידו את החוסמי פירסומות
@יוכבדאכלומר אדם צריך להיזהר שלא לגרום עוגמת נפש לחבירו ולא לצערו אפילו ברמז קל. ויש שעושים מעשה ורוצים לומר שלא התכוונו, או שלא שמו לב, שאין רצונם לצער, אבל היודע מחשבות הוא יודע את האמת, הוא יודע את כוונתם האמיתית, ואת רצונם הנסתר,ולכן נאמר באיסור זה ויראת מאלוקיך, בורא עולם רואה ויודע הכול.
תכלס, גדול!!
מה התוסף של החוסם פרסומות?
יש למשהו קישור להורדה?
הסתכלתי בסעיפים מתחת...
כשאת מביאה את הציטוט הזה, את בעצם חושבת שיש פה מישהו שמתכוון מעומק ליבו לצער מישהו אחר?
עדיף ככה.רק לי אין את הבאנר?
את עדין אוחזת שם????????????חחחרק לי אין את הבאנר?
לא חושבת ככהכשאת מביאה את הציטוט הזה, את בעצם חושבת שיש פה מישהו שמתכוון מעומק ליבו לצער מישהו אחר?
אולי לא.כשאת מביאה את הציטוט הזה, את בעצם חושבת שיש פה מישהו שמתכוון מעומק ליבו לצער מישהו אחר?
לא צריך להתכוון מעומק הלב.כשאת מביאה את הציטוט הזה, את בעצם חושבת שיש פה מישהו שמתכוון מעומק ליבו לצער מישהו אחר?
אני גם פגועהאולי לא.
אבל אני מנסה לחשוב מה הם כן חשבו.
לשמח? זה לא שימח.
לעשות 'אשקן'? גם לא.
מה כן?
אם רוצים לעשות מתיחה למישהו, יש דרכים מוצלחות באמת. רק חשוב לשים לב שהמתיחה תתגלה מיד, כי אחרת זה צער בעלי חיים.
כך אני מרגישה.
וואיייי, מזמן לא כעסתי ככה. זה רק אני נפגעתי, או שיש עוד?
אולי תסבירי לי מה מצחיק. אני רוצה גם לצחוק.קצת התעצבנתי בתחילה,
אבל אח"כ צחקתי.
לגמרי....תראו מה זה אפילו על אתר חרדי ונורמלי כמו פרוג כבר א''א לסמוךךךךךךךך, חבל פרוג, חבלאני גם פגועה
ויותר מזה - מרגישה שנכנסתי לכת של ליצנים ובטלנים.
מנהלי האתר השקיעו ב"מיזם" הזה המון המון המון זמן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: