מידע שימושי ההטבה הפורימית של פרוג

מצב
הנושא נעול.

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
שלי 4285

sez

משתמש חדש
המתיחה הזו לא מצחיקה.
זלזול גדול בזמן של הנשים העובדות, שמשתמשות באתר לצרכים מקצועיים ופרנסה, ועוד בימים מהכי עמוסים בשנה.
לראות שגם ובעיקר המנהלים של הפורום והאתר משתפים פעולה עם זה, אומר משהו על ההסתכלות האמיתית שלהם על האתר כאתר מקצועי, ו... מאכזב.

טריאקי

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
הנדסת תוכנה
למה אתם חושבים שזו מתיחה?
היו כאן כמה שראו את ההנחה באתר

אסתר פ

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים

[/QUOTE]
המתיחה הזו לא מצחיקה.
זלזול גדול בזמן של הנשים העובדות, שמשתמשות באתר לצרכים מקצועיים ופרנסה, ועוד בימים מהכי עמוסים בשנה.
לראות שגם ובעיקר המנהלים של הפורום והאתר משתפים פעולה עם זה, אומר משהו על ההסתכלות האמיתית שלהם על האתר כאתר מקצועי, ו... מאכזב.
צודקת לגמריייי

עקרת בית

משתמש צעיר
אני עושה עם היוזר שלי ועושה לי שהחיבור אינו פרטי
מישהי יודעת מה עושים?

אלישבע10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
המתיחה הזו לא מצחיקה.
גם אתרים מאד מקצועיים עושים מתיחות בראשון לאפריל.
אצל חרדים הראשון לאפריל הוא באזור ר"ח אדר\פורים.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה