קליטה טובה
משתמש מקצוען
הזמנתי ליום ראשון הבא לבני ברק.
זה יגיע?
תודה מראש.
זה יגיע?
תודה מראש.
איסוף עצמי של ישיר למהדרין?האם מישהו השתמש בשרות בבני ברק של איסוף עצמי ?
האם זה פועל כמו שצריך ????
אם הם עושים הזמנות מה הבעייה לעשות משלוחים?כן , יש אפשרות להזמנה באתר ואיסוף עצמי מסניף שלמה המלך ...
ועשיתי הזמנה כזו לשבוע הבא
השאלה אם זה אכן עובד כמו שצריך והאם אפשר להסתמך על זה .....
להתקשר אילהם מחר כמה שיותר מוקדם בבוקר.איך אני יודעת האם זה באמת שאין משלוחים של ישיר למהדרין ואיך אני יודעת אם לי המשלוח יגיע או לא????
ההזמנה שלי היא למחר בערב (יום חמישי) אם זה לא הולך להגיע אלי אני הלך מחר בבוקר לקנות את הדברים.....
האם יש אפשרות לברור העניין? איפה?
מתי הם פותחים את המענה שלהם? חיכיתי היום מלא זמן על הקו והם לא ענו לילהתקשר אילהם מחר כמה שיותר מוקדם בבוקר.
אחרת זמן ההמתנה שעה וחצי.
8מתי הם פותחים את המענה שלהם? חיכיתי היום מלא זמן על הקו והם לא ענו לי
לדעתי זה מאוד צודק מילא שיכתבו באתר שלהם שאין משלוחים כי.... אבל אם הם לא מודיעים זה ממש חוצפה!!!איסוף לידים - עסקי
כן. נוסיף אפשרות להערה כזו אם קיבלתם או לאאם לא קרה לי כזה דבר אני יכולה למלא??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: