הקבוצה לנשים בלבד ואין לי יכולת לשלוח פה קישור.אני גם אשמח להצטרף לקבוצה במייל.
אבל אין לי יכולת לפנות בפרטי...
מישהי יכולה לקשר ביננו?
זו קבוצה מעולה ומועילה, אני ממליצה להצטרף
תודה.
הקבוצה לנשים בלבד ואין לי יכולת לשלוח פה קישור.אני גם אשמח להצטרף לקבוצה במייל.
אבל אין לי יכולת לפנות בפרטי...
אני אשמח ממש להצטרף ואני צריכה גם ייעוץ דחוף.הקבוצה לנשים בלבד ואין לי יכולת לשלוח פה קישור.
מישהי יכולה לקשר ביננו?
זו קבוצה מעולה ומועילה, אני ממליצה להצטרף
תודה.
הי,אגב יש קבוצה במייל לאמהות לילדים אלרגיים, תפני אלי בפרטי ואשלח לך כתובת מייל להצטרפות
אפשר לשלוח לך מייל ותשלחי לי את המייל להצטרפות לקבוצה במייל?הי,
אין לי הודעות אישיות
אשמח לקבל להצטרף לקבוצת המייל הזו
תוכלי לשלוח לי ?
l.p.1231232 בג'ימייל
תודה!
בנוסף - אם אכן תיפתח פה קבוצה בפרוג - אשמח גם כן להצטרף - תודה!
לאן? לקבוצה פה בפרוג? או לקבוצה במייל?אשמח אם משהיא יכולה לצרף אותי אין לי הודעות אישיות המייל שלי s0504145567@ גימייל...... תודה רבה
גם וגם אני אישה תודה רבה אין מילים זה ממש יעזור לילאן? לקבוצה פה בפרוג? או לקבוצה במייל?
כי קבוצת המייל היא לנשים בלבד ואין לי יכולת לדעת אם את אישה או לא.. אין לך חגורה אדומה של חכמת נשים
סורי אין לי איך לאמת שאת אישה מצטערתגם וגם אני אישה תודה רבה אין מילים זה ממש יעזור לי
את יכולה לשלוח לי מייל ולראות את השם שליסורי אין לי איך לאמת שאת אישה
אשמח ממש להצטרף לקבוצה בפרוג ולמייללאן? לקבוצה פה בפרוג? או לקבוצה במייל?
כי קבוצת המייל היא לנשים בלבד ואין לי יכולת לדעת אם את אישה או לא.. אין לך חגורה אדומה של חכמת נשים
איזו קבוצה? במייל?הי,
נפתחה קבוצה?
בכל מקרה אשמח להצטרף
ראיתיתעדכני
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: