מה זאת אומרת יצאת ונכנסת?אתה גולש באותו דפדפן, אם כן יצאת ונכנסת שוב וראית בהגדרות שזה השתנה?
עדיין לא עזר.לסגור ולפתוח שוב את הדפדפן ,ש כשהוא יעלה הוא ישמור את ההגדרות החדשות
תלחץ על השלוש נקודות שבצד שמאל למעלה ולאחמ"כ על הגדרות ולאחמ"כ על הורדות ושם תלחץ על שינוי ותשנה לאנשהו.שלום וברכה, איך אני משנה את הברירת מחדל של תיקיית ההורדות.
הקבצים יורדים לתוך ההורודת שנמצא בכונן C/משתמשים/User.
אני רוצה שההורדות שנמצא בתוך המחשב שלי יפנה להוא. מובן?
אמרו כבר ועניתי כבר.תלחץ על השלוש נקודות שבצד שמאל למעלה ולאחמ"כ על הגדרות ולאחמ"כ על הורדות ושם תלחץ על שינוי ותשנה לאנשהו.
תפתח את מאפייני תיקיית ההורדות ולחץ שם על אפשרות מיקום ותשנה מקווה להצלחתך.אמרו כבר ועניתי כבר.
עיין.
לא עוזרתפתח את מאפייני תיקיית ההורדות ולחץ שם על אפשרות מיקום ותשנה מקווה להצלחתך.
דהיינו לא מסונכרנת?הבעיה כנראה לא הוסברה כראוי.
תיקיית ההורדות שנמצאת במחשב שלי לא תואמת לתיקיית ההורדות שנמצאת בכונן C
מה הנתיב המדויק של תיקיית ההורדות ומה הנתיב המדויק שמופיע ב'שמירה בשם' מתוך הדפדפן?הבעיה כנראה לא הוסברה כראוי.
תרצה עזרה מרחוק אולי?הבעיה כנראה לא הוסברה כראוי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: