ההבדל בין זכרון 2 ג'יגה ל -4 למחשב עם מעבד su2300

גרפיקנער

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
קניתי מחשב נייד, ואני מעוניין לשדרג את הזיכרון שלו מ-2 ל-4 ג'יגה. מדובר על מחשב נטבוק, עם מעבד su2300, ווינדוס 7 הום פרימיום 64 ביט.

האם השדרוג הנ"ל אכן יגרום למחשב לעבוד מהר יותר? כרגע הוא עובד ממש לאט.

trew

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
יכול להיות שכן לא ברור כרגע כמה המחשב שלך מנצל את הזיכרון
מה שכן בטוח זה שתוכל לעבוד עם יותר תוכנות או לחילופין עם קבצים יותר גדולים בלי לחנוק את המחשב אז נראה לי שהתשובה היא כן.

טוב

משתמש רשום
אתה יכול להגדיר שחלק מהדיסק הקשיח יעבוד כאילו היה זיכרון נדיף, ואז יש לך זיכרון גדול מבלי להוציא כסף מיותר, מחשב שלי- מאפינים-הגנת מערכת- מתקדם- זיכרון וירטואלי- הגדרות. להגדיר כמה שטח דיסק יוקצה לזיכרון, בהצלחה.

bris

משתמש סופר מקצוען
מה עושים ענין זה כולה 70-80 שח....

יון2

משתמש רשום
עיצוב גרפי
מהירות המחשב תלויה לא רק בזיכרון RAM אלא גם במהירות הRPM של הR-DISC
במחשבים ניידים בדרך כלל זה מגיע עם RPM נמוך (5400) סיבובים אתה יכול לשדרג ל 7200

גרפיקנער

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
150 ש"ח. אבל אם כבר זכיתי שתכתוב באשכול שפתחתי, תעשה לי טובה גדולה ותענה.

bris

משתמש סופר מקצוען
150 שח ?

חינג'רו אותך חבל על הזמן...

האמת שלכל מי שמוכר ניידים בצורה מסודרת אמור להיות זרוקים המון זכרונות של 2GB זה דבר שבכלל לא בשימוש כבר והעלות של 80 שח היא סתם לסבר את האוזן.
דרך אגב נייד עם SU2300 אפילו שהביצועים לא בשמיים , הוא עדיין לא נטבוק . גם מבחינה רשמית (יש לנטבוקים הגדרה רשמית גם מצד אינטל וגם מצד הרישוי של MS יש לזה כמה נפקא מינה) והוא גם מבחינה מעשית מהיר לפחות פי 2 עד פי 3 מכל מעבד אטום אחר בשוק (וזה בכוונה ככה - לאינטל יש את כל הסיבות שבעולם שמעבדי אטום יהיו צולעים כדי שלא יקנו אותם אלא אלו שממילא לא היו משקיעים על מעבד רווחי יותר)

לכן גם קשה לי להניח שיש לך רק SLOT אחד של זיכרון . בנטבוקים זה בדכ נכון אבל במבוססי CORE2 זה פחות שכיח.

לעצן השאלה כבר ענו לך , אין שחור לבן תלוי מה אתה עושה על המחשב וכמה דברים פתוחים לך בו זמנית.

trew

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
נכתב ע"י טוב;676205:
אתה יכול להגדיר שחלק מהדיסק הקשיח יעבוד כאילו היה זיכרון נדיף, ואז יש לך זיכרון גדול מבלי להוציא כסף מיותר, מחשב שלי- מאפינים-הגנת מערכת- מתקדם- זיכרון וירטואלי- הגדרות. להגדיר כמה שטח דיסק יוקצה לזיכרון, בהצלחה.
ולקבל ירידה בביצועים של לפחות 40% מאשר זיכרון נדיף בגלל המהירות קריאה כתיבה.

טוב

משתמש רשום
נכתב ע"י trew;677810:

לא ידעתי שזה כך, אז תודה על המידע, בכל אופן הרבה לא מודעים לדבר החשוב הזה ששיך להקצות זיכרון בדיסק מה שמשפר את ביצועי המחשב, וחושבים שהכל תלוי רק בזכרון פיזי.

bris

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י trew;677810:

40% ? נפלו לך בדרך כמה אפסים....

trew

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
לפחות 40% אם יש לך רייד ועוד כל מיני שטויות אתה להרים את מהירות הכתיבה קריאה
במצב רגיל אתה צודק

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה