נכתב ע"י סטודיו ישר;2017492:יאאאווו מדהים!
בא לי לנסות, זה יוצא טוב עם סיליקון אישיות?
תודה
כן. רק צריך קצת זהירות כי הם "גמישות"
נכתב ע"י סטודיו ישר;2017492:יאאאווו מדהים!
בא לי לנסות, זה יוצא טוב עם סיליקון אישיות?
תודה
נכתב ע"י חדוי כנרת;2017595:תודה!
אני מבינה שזה זילוף ישיר,
או שכדאי לזלף בצורה סיבובית?
וואו. את זריזה!נכתב ע"י מה הענינים;2017668:בקר, תודה!
כל המשפחה מודה לך, עשינו את זה וזה היה תענוג גדול.
יש לי תמונה אבל היא ממש לא פוטוגנית כמו התמונות שלך
נכתב ע"י inspiration;2017709:אני לא אוהבת שוקולד צ'יפס לבן. נראה לך ילך עם החום?
נכתב ע"י hbecker;2017590:הבטחתי....
הנה הצנטר שאיתו השתמשתי.
תכל'ס כל צנטר יהיה טוב. מקסימום הזילוף יראה קצת אחרת וזה באמת לא משנה.
צפה בקובץ המצורף 286301
נכתב ע"י דודוס;2017847:הפתעת אותי!
הייתי בטוחה שהשתמשת בצנטר בצורת טיפה ארוכה (ההוא שמשמש להזלפת העלים של שושנה...)
ושהזלפת ב"זיגזג"
כל עם משהו אחר. לריצ' של מכירות מוסיפים מים. לא הרבה.נכתב ע"י SN;2018727:בקר, באיזה ריצ' את משתמשת?
מחנויות של מוצרי אפיה? אם כן, את מוסיפה מים?
תודה
לא מבינה מה את מתכוונת דוגמאות מהשוקולד. אם זה בפנים הקעריות אז זה לא משנה. אם זה בחוץ מעל לשפת המנג'ט אז מנקים מיד עם סכין. לפני שזה מתקשה. אולי הייתי צריכה לציין את זה. סליחה.נכתב ע"י מה הענינים;2018274:בקר, שלום
אחרי שעשיתי יש לי כמה שאלות:
בשלב השני, כאשר מרוקנים את ה'פנים' של המנג'טים, באיזה אופן עושים את זה? אני ניערתי, ואז נוצרו לי 'דוגמאות' מהשוקולד. אשמח להסבר מפורט.
כאשר הוספתי את הקרם של השוקולד וחמאת הבוטנים לקצף, היה חלק מן השוקולד שהתקשה - ולכן היתה לי בעיה שכל הזמן הצנטר נחסם והייתי צריכה לפתוח אותו. איך אני יכולה למנוע את זה?
ועוד משהו: אני עשיתי כמות כפולה. בתבנית שקעים הזו יש 11 מנג'טים, עשיתי 22 ולפי דעתי אפשר אפילו יותר. מענין אותי כמה את הצלחת להוציא מהכמות.
מקווה שיש לך זמן להסביר. כבר אעלה תמונה לאשכול של התמונות.
תודה!
נכתב ע"י brach;2019612:תודה רבה על ההדרכה הזו ובכלל!! את מדהימה!!
האם אפשר להשתמש בשוקולד לבן מזויף?
נכתב ע"י yael1;2020692:בקר- היו פה כמה שאמרו שהחזרת אותם למטבח-
אותי הכנסת למטבח!!!!!
בחיים לא חשבתי שאני יעיז לחשוב להכין דברים כאלו משוכללים---
ופתאום אני מוצאת את עצמי מנסה ענין אחרי ענין..
ממש תחית המתים--
ועכשיו שאלה- אני הולכת היום להכין את זה-
אם אני מחליפה ח. בטנים בנוגט-
כמה לשים? אני מתכוונת להכין מאבקת נוגט,
ואני לא ממש מבינה בכל הדברים האלו.
אפשר קצת פחות. אבל אם תשימי את הכמות הזו לא יקרה כלום. יהיה מעולה גם כך.נכתב ע"י sarigold5;2020704:עם שוקולד לבן חלבי מוסיפים אותה כמות שמן?
נכתב ע"י hbecker;2020729:שימי כ-5 כפות גדושות של נוגט
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: