הדרכה מצולמת - קעריות שוקולד לבן במילוי חמאת בוטנים וקרם חמאת בוטנים

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י סטודיו ישר;2017492:
יאאאווו מדהים!
בא לי לנסות, זה יוצא טוב עם סיליקון אישיות?
תודה

כן. רק צריך קצת זהירות כי הם "גמישות"
 

מה הענינים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בקר, פעם ראשונה שלי ב'קשקושים' שכאלה, תתפללי שאצליח.
אם יש באפשרותך אשמח שתכתבי את סוג הצנטר כי אני כבר כמעט שם.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
הבטחתי....

הנה הצנטר שאיתו השתמשתי.
תכל'ס כל צנטר יהיה טוב. מקסימום הזילוף יראה קצת אחרת וזה באמת לא משנה.

צפה בקובץ המצורף 286301
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה!
אני מבינה שזה זילוף ישיר,
או שכדאי לזלף בצורה סיבובית?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י חדוי כנרת;2017595:
תודה!
אני מבינה שזה זילוף ישיר,
או שכדאי לזלף בצורה סיבובית?

ישר. בלי לסובב.
 

מה הענינים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בקר, תודה!
כל המשפחה מודה לך, עשינו את זה וזה היה תענוג גדול.
יש לי תמונה אבל היא ממש לא פוטוגנית כמו התמונות שלך:)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י מה הענינים;2017668:
בקר, תודה!
כל המשפחה מודה לך, עשינו את זה וזה היה תענוג גדול.
יש לי תמונה אבל היא ממש לא פוטוגנית כמו התמונות שלך:)
וואו. את זריזה!
שמחה שנהניתם.

אשמח לראות את התמונה בכל זאת....את יכולה להעלות לאשכול השיתוף שלי...

נכתב ע"י inspiration;2017709:
אני לא אוהבת שוקולד צ'יפס לבן. נראה לך ילך עם החום?

ילך מצוין עם חום. מנג'ט חום. והריצ' למעלה גם יהיה חום [יותר בהיר] יהיה מקסים ולא פחות טעים.
 

שיפי פוקסמן

תיכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י hbecker;2017590:
הבטחתי....

הנה הצנטר שאיתו השתמשתי.
תכל'ס כל צנטר יהיה טוב. מקסימום הזילוף יראה קצת אחרת וזה באמת לא משנה.

צפה בקובץ המצורף 286301

הפתעת אותי!
הייתי בטוחה שהשתמשת בצנטר בצורת טיפה ארוכה (ההוא שמשמש להזלפת העלים של שושנה...)
ושהזלפת ב"זיגזג"
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י דודוס;2017847:
הפתעת אותי!
הייתי בטוחה שהשתמשת בצנטר בצורת טיפה ארוכה (ההוא שמשמש להזלפת העלים של שושנה...)
ושהזלפת ב"זיגזג"

אני מחפשת תמיד לעשות הכי קל כדי שכולן תצלחנה!!!!!
 

SN

משתמש מקצוען
וואו וואו וואו
ה-מתכון מבחינתי
מחכה לנסות אותו בהזדמנות הקרובה
רק צריכה למצוא עד אז את התבנית, מי שמצאה בחנויות בבני ברק שתעדכן
תודה בקר!!
 

מה הענינים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בקר, שלום
אחרי שעשיתי יש לי כמה שאלות:
בשלב השני, כאשר מרוקנים את ה'פנים' של המנג'טים, באיזה אופן עושים את זה? אני ניערתי, ואז נוצרו לי 'דוגמאות' מהשוקולד. אשמח להסבר מפורט.
כאשר הוספתי את הקרם של השוקולד וחמאת הבוטנים לקצף, היה חלק מן השוקולד שהתקשה - ולכן היתה לי בעיה שכל הזמן הצנטר נחסם והייתי צריכה לפתוח אותו. איך אני יכולה למנוע את זה?
ועוד משהו: אני עשיתי כמות כפולה. בתבנית שקעים הזו יש 11 מנג'טים, עשיתי 22 ולפי דעתי אפשר אפילו יותר. מענין אותי כמה את הצלחת להוציא מהכמות.
מקווה שיש לך זמן להסביר. כבר אעלה תמונה לאשכול של התמונות.
תודה!
 

SN

משתמש מקצוען
בקר, באיזה ריצ' את משתמשת?
מחנויות של מוצרי אפיה? אם כן, את מוסיפה מים?
תודה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י SN;2018727:
בקר, באיזה ריצ' את משתמשת?
מחנויות של מוצרי אפיה? אם כן, את מוסיפה מים?
תודה
כל עם משהו אחר. לריצ' של מכירות מוסיפים מים. לא הרבה.

נכתב ע"י מה הענינים;2018274:
בקר, שלום
אחרי שעשיתי יש לי כמה שאלות:
בשלב השני, כאשר מרוקנים את ה'פנים' של המנג'טים, באיזה אופן עושים את זה? אני ניערתי, ואז נוצרו לי 'דוגמאות' מהשוקולד. אשמח להסבר מפורט.
כאשר הוספתי את הקרם של השוקולד וחמאת הבוטנים לקצף, היה חלק מן השוקולד שהתקשה - ולכן היתה לי בעיה שכל הזמן הצנטר נחסם והייתי צריכה לפתוח אותו. איך אני יכולה למנוע את זה?
ועוד משהו: אני עשיתי כמות כפולה. בתבנית שקעים הזו יש 11 מנג'טים, עשיתי 22 ולפי דעתי אפשר אפילו יותר. מענין אותי כמה את הצלחת להוציא מהכמות.
מקווה שיש לך זמן להסביר. כבר אעלה תמונה לאשכול של התמונות.
תודה!
לא מבינה מה את מתכוונת דוגמאות מהשוקולד. אם זה בפנים הקעריות אז זה לא משנה. אם זה בחוץ מעל לשפת המנג'ט אז מנקים מיד עם סכין. לפני שזה מתקשה. אולי הייתי צריכה לציין את זה. סליחה.
השוקולד התקשה לך בינתיים לפני שהוספת לריצ' ולכן זה קרה. בפעם הבאה תמיסי אותו שוב לפני שאת מוסיפה לריצ'.

יצאו לי כ-30 יחידות.
 

Chasdei hashem

משתמש פעיל
תודה רבה על ההדרכה הזו ובכלל!! את מדהימה!!
האם אפשר להשתמש בשוקולד לבן מזויף? :)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י brach;2019612:
תודה רבה על ההדרכה הזו ובכלל!! את מדהימה!!
האם אפשר להשתמש בשוקולד לבן מזויף? :)

מה הכוונה שוקולד לבן מזוייף? פרווה?- אז כן.
לא הבנתי.
 

yael1

משתמש רשום
בקר- היו פה כמה שאמרו שהחזרת אותם למטבח-
אותי הכנסת למטבח!!!!!
בחיים לא חשבתי שאני יעיז לחשוב להכין דברים כאלו משוכללים---
ופתאום אני מוצאת את עצמי מנסה ענין אחרי ענין..
ממש תחית המתים--
ועכשיו שאלה- אני הולכת היום להכין את זה-
אם אני מחליפה ח. בטנים בנוגט-
כמה לשים? אני מתכוונת להכין מאבקת נוגט,
ואני לא ממש מבינה בכל הדברים האלו.
 

sarigold5

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עם שוקולד לבן חלבי מוסיפים אותה כמות שמן?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י yael1;2020692:
בקר- היו פה כמה שאמרו שהחזרת אותם למטבח-
אותי הכנסת למטבח!!!!!
בחיים לא חשבתי שאני יעיז לחשוב להכין דברים כאלו משוכללים---
ופתאום אני מוצאת את עצמי מנסה ענין אחרי ענין..
ממש תחית המתים--
ועכשיו שאלה- אני הולכת היום להכין את זה-
אם אני מחליפה ח. בטנים בנוגט-
כמה לשים? אני מתכוונת להכין מאבקת נוגט,
ואני לא ממש מבינה בכל הדברים האלו.

שימי כ-5 כפות גדושות של נוגט
נכתב ע"י sarigold5;2020704:
עם שוקולד לבן חלבי מוסיפים אותה כמות שמן?
אפשר קצת פחות. אבל אם תשימי את הכמות הזו לא יקרה כלום. יהיה מעולה גם כך.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  42  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה