קרב צמוד היה הפעם....
אבל בכל זאת אלו לקחו...
צפה בקובץ המצורף 286256
אז איך מכינים???
רכיבים:
שקית שוקולד צ'יפס לבן מסוג משובח [300 גרם]
3 כפות שמן
3/4 כוס חמאת בוטנים
ריצ' קטן
מעט קרוקנט בוטנים- אופציונלי
תבנית שקעים דמוי מנג'טים
צפה בקובץ המצורף 286257
ממסיסים בסיר את השוקולד צ'יפס הלבן עם שמן. מערבבים כל הזמן שלא יישרף.
ממלאים את השקעים ומשהים מספר דקות. אפשר להקפיא ל-2 דקות.
צפה בקובץ המצורף 286258
מרוקנים מעל ניר אפיה. מתקבלים שקעים מצופים בשוקולד בתחתית ובדפנות.
את השוקולד שרוקנו מחזירים לסיר.
מקפיאים את התבניות עם השקעים אחרי שרוקנו.
בסיר ממיסים שוב את השוקולד הלבן, הפעם יחד עם החמאת בוטנים. מערבבים עד שמתקבל קרם חלק.
מחכים מעט שהשוקולד לא יהיה רותח.
מחלצים את קעריות השוקולד מהתבנית. הופכים את התבנית על ניר אפיה ולוחצים בעדינות על תחתית השקע. הקערה אמורה לצאת בקלות. אם הקערה לא יוצאת בקלות- מחזירים למקפיא לעוד קצת.
צפה בקובץ המצורף 286259
מסדרים את הקעריות על מגש. מלאים בקרם השוקולד והחמאת בוטנים עד לגובה 2/3. את שארית החמאת בוטנים והשוקולד משאירים בינתיים בסיר.
מקפיאים קצת.
צפה בקובץ המצורף 286260
מקציפים ריצ'. אחרי שמתקבל קצף קשה מוסיפים את שארית השוקולד והחמאת בוטנים. מקציפים עוד קצת.
מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעל לשכבת השוקולד והחמאת בוטנים באופן שימלא את שארית השקע ועוד.
צפה בקובץ המצורף 286261
אפשר לקשט בקרוקנט.
צפה בקובץ המצורף 286262
צפה בקובץ המצורף 286263
הבטחתי להעלות תמונה של הצנטר שאיתו זילפתי. עדיין לא צילמתי [ולמי שדאגה..יש כבר מצלמה חדשה, טובה יותר...] אצלם בעז"ה הערב ואעלה.
כרגיל- המתכון פרי פיתוח שלי- ניתן להעביר אבל רק בציון שם המקור...
אבל בכל זאת אלו לקחו...
צפה בקובץ המצורף 286256
אז איך מכינים???
רכיבים:
שקית שוקולד צ'יפס לבן מסוג משובח [300 גרם]
3 כפות שמן
3/4 כוס חמאת בוטנים
ריצ' קטן
מעט קרוקנט בוטנים- אופציונלי
תבנית שקעים דמוי מנג'טים
צפה בקובץ המצורף 286257
ממסיסים בסיר את השוקולד צ'יפס הלבן עם שמן. מערבבים כל הזמן שלא יישרף.
ממלאים את השקעים ומשהים מספר דקות. אפשר להקפיא ל-2 דקות.
צפה בקובץ המצורף 286258
מרוקנים מעל ניר אפיה. מתקבלים שקעים מצופים בשוקולד בתחתית ובדפנות.
את השוקולד שרוקנו מחזירים לסיר.
מקפיאים את התבניות עם השקעים אחרי שרוקנו.
בסיר ממיסים שוב את השוקולד הלבן, הפעם יחד עם החמאת בוטנים. מערבבים עד שמתקבל קרם חלק.
מחכים מעט שהשוקולד לא יהיה רותח.
מחלצים את קעריות השוקולד מהתבנית. הופכים את התבנית על ניר אפיה ולוחצים בעדינות על תחתית השקע. הקערה אמורה לצאת בקלות. אם הקערה לא יוצאת בקלות- מחזירים למקפיא לעוד קצת.
צפה בקובץ המצורף 286259
מסדרים את הקעריות על מגש. מלאים בקרם השוקולד והחמאת בוטנים עד לגובה 2/3. את שארית החמאת בוטנים והשוקולד משאירים בינתיים בסיר.
מקפיאים קצת.
צפה בקובץ המצורף 286260
מקציפים ריצ'. אחרי שמתקבל קצף קשה מוסיפים את שארית השוקולד והחמאת בוטנים. מקציפים עוד קצת.
מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעל לשכבת השוקולד והחמאת בוטנים באופן שימלא את שארית השקע ועוד.
צפה בקובץ המצורף 286261
אפשר לקשט בקרוקנט.
צפה בקובץ המצורף 286262
צפה בקובץ המצורף 286263
הבטחתי להעלות תמונה של הצנטר שאיתו זילפתי. עדיין לא צילמתי [ולמי שדאגה..יש כבר מצלמה חדשה, טובה יותר...] אצלם בעז"ה הערב ואעלה.
כרגיל- המתכון פרי פיתוח שלי- ניתן להעביר אבל רק בציון שם המקור...