הדרכה מצולמת - קעריות שוקולד לבן במילוי חמאת בוטנים וקרם חמאת בוטנים

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
קרב צמוד היה הפעם....

אבל בכל זאת אלו לקחו...

צפה בקובץ המצורף 286256

אז איך מכינים???

רכיבים:
שקית שוקולד צ'יפס לבן מסוג משובח [300 גרם]
3 כפות שמן
3/4 כוס חמאת בוטנים
ריצ' קטן
מעט קרוקנט בוטנים- אופציונלי

תבנית שקעים דמוי מנג'טים
צפה בקובץ המצורף 286257

ממסיסים בסיר את השוקולד צ'יפס הלבן עם שמן. מערבבים כל הזמן שלא יישרף.

ממלאים את השקעים ומשהים מספר דקות. אפשר להקפיא ל-2 דקות.
צפה בקובץ המצורף 286258

מרוקנים מעל ניר אפיה. מתקבלים שקעים מצופים בשוקולד בתחתית ובדפנות.
את השוקולד שרוקנו מחזירים לסיר.

מקפיאים את התבניות עם השקעים אחרי שרוקנו.

בסיר ממיסים שוב את השוקולד הלבן, הפעם יחד עם החמאת בוטנים. מערבבים עד שמתקבל קרם חלק.
מחכים מעט שהשוקולד לא יהיה רותח.

מחלצים את קעריות השוקולד מהתבנית. הופכים את התבנית על ניר אפיה ולוחצים בעדינות על תחתית השקע. הקערה אמורה לצאת בקלות. אם הקערה לא יוצאת בקלות- מחזירים למקפיא לעוד קצת.
צפה בקובץ המצורף 286259

מסדרים את הקעריות על מגש. מלאים בקרם השוקולד והחמאת בוטנים עד לגובה 2/3. את שארית החמאת בוטנים והשוקולד משאירים בינתיים בסיר.
מקפיאים קצת.
צפה בקובץ המצורף 286260

מקציפים ריצ'. אחרי שמתקבל קצף קשה מוסיפים את שארית השוקולד והחמאת בוטנים. מקציפים עוד קצת.

מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעל לשכבת השוקולד והחמאת בוטנים באופן שימלא את שארית השקע ועוד.
צפה בקובץ המצורף 286261

אפשר לקשט בקרוקנט.

צפה בקובץ המצורף 286262

צפה בקובץ המצורף 286263
הבטחתי להעלות תמונה של הצנטר שאיתו זילפתי. עדיין לא צילמתי [ולמי שדאגה..יש כבר מצלמה חדשה, טובה יותר...] אצלם בעז"ה הערב ואעלה.

כרגיל- המתכון פרי פיתוח שלי- ניתן להעביר אבל רק בציון שם המקור...
 

king salomon

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הולכת לעשות זאת בקרוב............
מדההההההההההים!!!
תודה על השיתוף.
 

פלאפונית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אמממממממממ אין לי מילים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מאלףףף!!!
ועכשיו אני חייבת לעשות אותו ,אין דרך להתחמק...:p
אבל ,מאיפה אני משיגה את התבנית שקעים????
נראה לי אני ילווה ממך..;)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י פלאפונית;2017253:
אמממממממממ אין לי מילים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מאלףףף!!!
ועכשיו אני חייבת לעשות אותו ,אין דרך להתחמק...:p
אבל ,מאיפה אני משיגה את התבנית שקעים????
נראה לי אני ילווה ממך..;)

בכיף, יש לי 3 תבניות כאלו....
 

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
א. זה הכי מושלם שראיתי! תמשיכי לממש לנו פנטזיות ..בתחום הקולינרי .... )
ב. אין לי כזו תבנית מה אפשר במקום?
ג. איך את מזלפת כל כךיפה?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י רותי12;2017294:
א. זה הכי מושלם שראיתי! תמשיכי לממש לנו פנטזיות ..בתחום הקולינרי .... )
ב. אין לי כזו תבנית מה אפשר במקום?
ג. איך את מזלפת כל כךיפה?

פתחתי עכשיו את פרוג וחשבתי- הצצה אחרונה לפני השינה...את זכית!!!

א. תודה....חכו לעתיד....יש הרבה הפתעות בדרך..
ב. אפשר תבנית שקעים אחרת אבל כזו שתוכלי לרוקן ולמלא. או תבניות סיליקון בודדות בדגם שקעים.
ג. הזילוף הזה הוא כתוצאה משימוש בצנטר מסויים. בערב אצלם את הצנטר ואעלה. אין פה טריק- זו עבודה של הצנטר....[לא יכולה ליטול את הקרדיט במקרה זה לעצמי....:rolleyes:]
 

ov

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
אפשר לעשות את זה כמו פטיפור? ז"א שכבות אחד מעל השני?
 

63388

משתמש צעיר
אין לי מילים! מושלם! או אולי מושלמת?!
יש לי את התבניות האלו בסיליקון, יחידים. שנים חיפשתי מה לעשות איתם. כנראה שהגיע זמנם!
 

63388

משתמש צעיר
למה שוקולד צ'יפס ולא רגיל? הוא יותר טעים?
ואיך זה בחלבי? הוא מתנהג כמו הפרווה?
 

שוקולטה

משתמש רשום
יש אפשרות להמיר את החמאת בוטנים במשהו אחר?
פשוט לא אוהבים אצלינו והמתכון נראה סוווף
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י ov;2017333:
אפשר לעשות את זה כמו פטיפור? ז"א שכבות אחד מעל השני?
את השוקולד הלבן ומלית חמאת בוטנים אפשר. את הקרם תזלפי אחרי החיתוך. בגלל שמדובר בשוקולד נטו תצטרכי להפשיר את זה טוב טוב לפני הפריסה בשביל שלא ישבר בחיתוך.

נכתב ע"י 63388;2017340:
אין לי מילים! מושלם! או אולי מושלמת?!
יש לי את התבניות האלו בסיליקון, יחידים. שנים חיפשתי מה לעשות איתם. כנראה שהגיע זמנם!
רחוקה מלהיות מושלמת.....
תכיני. שווה לך!!!

נכתב ע"י 63388;2017344:
למה שוקולד צ'יפס ולא רגיל? הוא יותר טעים?
ואיך זה בחלבי? הוא מתנהג כמו הפרווה?
למה שוקולד צ'יפס- כי זה כנראה מה שהיה לי בבית כשהמצאתי את המתכון....
של כרמית יותר טעים ממטבעות [לדעתי]
יהיה מאד טעים בחלבי.

נכתב ע"י שוקולטה;2017357:
יש אפשרות להמיר את החמאת בוטנים במשהו אחר?
פשוט לא אוהבים אצלינו והמתכון נראה סוווף
אפשר להמיר בחלבה. תקבלי קעריות במלית חלבה וקרם חלבה. או קרם נוגט...
 

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
'מריח' לי מדהים וטעים.

מתחשק ממש לקום מהכסא ולהתחיל להכין מטעמים.
 

תיקתוק

משתמש סופר מקצוען
שמורים במקפיא לאחר ההכנה?
תוך כמה זמן מנג'ט השוקולד נמס לאחר הפשרה?
 

נירוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
בקר, לא כלכ כך מובן לי איך אני מרוקנת את השוקולד מתוך השקעים , זה ימרח על כל התבנית של הסיליקון ואיך זה יגלוש היישר לסיר בחזרה הרי התבנית גדולה יותר:confused:
אוי עכשיו אני רואה שפיספסתי את ההסבר שמרוקנים מעל נייר אפיה- זה יותר מסתדר לי ואז בטח עם מרית מחזירים לסיר... הבנתי;)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י תיקתוק;2017412:
שמורים במקפיא לאחר ההכנה?
תוך כמה זמן מנג'ט השוקולד נמס לאחר הפשרה?
שומרים בהקפאה או בקירור לכמה ימים.
המנג'ט לא נמס אלא אם כן תעמידי אותה בשמש....כמו שוקולד..

נכתב ע"י נירוש;2017424:
בקר, לא כלכ כך מובן לי איך אני מרוקנת את השוקולד מתוך השקעים , זה ימרח על כל התבנית של הסיליקון ואיך זה יגלוש היישר לסיר בחזרה הרי התבנית גדולה יותר:confused:
אוי עכשיו אני רואה שפיספסתי את ההסבר שמרוקנים מעל נייר אפיה- זה יותר מסתדר לי ואז בטח עם מרית מחזירים לסיר... הבנתי;)
עלית הקבצה....:p
 

סטודיו ישר

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
יאאאווו מדהים!
בא לי לנסות, זה יוצא טוב עם סיליקון אישיות?
תודה
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נראה מרשים ונסיכתי!
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  40  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה