הדרכה שמוכנה בתקיה כבר שנתיים [או משהו כזה]
נזכרתי בו בגלל הפרלינים ש @פוטו טופ העלתה, אז התודות לה.
כ-40 יחידות
500 גרם שוקולד חלבי לבן
7 כפות שמן
3/4 כוס פיסטוקים טחונים דק ממש
100 גרם גליליות במלית אגוזים טחונים דק
ממיסים שמן עם שוקולד.
אחרי שנמס מוסיפים גליליות ופיסטוקים טחונים.
מעבירים לשקית זילוף. מחוררים חור מספיק גדול כדי שהפיסטוק הטחון והגליליות יוכלו לעבור בו.
מזלפים לשקעים בתבנית סיליקון.
מעבירים להקפאה לפחות שעה.
מחלצים.
אפשר להפסיק כאן או להמשיך בקישוט:
בעזרת מעט שוקולד לבן מומס מדביקים 2 חצאי פיסטוק על הפרלין וחצי חמוצית.
טיפ: רוצה פרווה? המירי לשוקולד לבן פרווה. [אבל אין מה להשוות בטעם]
תהנו
נזכרתי בו בגלל הפרלינים ש @פוטו טופ העלתה, אז התודות לה.
כ-40 יחידות
500 גרם שוקולד חלבי לבן
7 כפות שמן
3/4 כוס פיסטוקים טחונים דק ממש
100 גרם גליליות במלית אגוזים טחונים דק
ממיסים שמן עם שוקולד.
אחרי שנמס מוסיפים גליליות ופיסטוקים טחונים.
מעבירים לשקית זילוף. מחוררים חור מספיק גדול כדי שהפיסטוק הטחון והגליליות יוכלו לעבור בו.
מזלפים לשקעים בתבנית סיליקון.
מעבירים להקפאה לפחות שעה.
מחלצים.
אפשר להפסיק כאן או להמשיך בקישוט:
בעזרת מעט שוקולד לבן מומס מדביקים 2 חצאי פיסטוק על הפרלין וחצי חמוצית.
טיפ: רוצה פרווה? המירי לשוקולד לבן פרווה. [אבל אין מה להשוות בטעם]
תהנו