יכולה אולי לתת לי כמויות?אפשר. זה דומה.
גם אניהעני אני חייבת אחד כזה לטעום...
אבל הרגע!
ריבת חלב....העני, יש משהו דומה לזה, אבל לא אגוזים.
הייתי היום החנות ולקחתי פסק זמן, כשלפתע אחזתי שהוא עם אגוזים. סכנת נפשות לכמה צאצאים בבית, ולא 'פייר להעמיד אותם בכזה נסיון.
אולי יש משהו דומה? קל, טעים וזמין?
לא. יש בממרח אגוזי לוזהעני זה נראה סוף!
הכנסת בפנים גם אגוזי לוז?
על כל כוס ממרח שוקולד איכותי תוסיפי 3 כפות קרם נוגט.יכולה אולי לתת לי כמויות?
נשלח לך בעז"ה כשאכין. נעשה "החלפות".גם אני
בעז"ה.העני...
יהיה גם את המתכון של המוס????
פנטזתי עליו כבר שבוע שעבר כמנה אחרונה
אין לך תבנית שקעים אבל את גם רוצה להכין את הפטיפור? אין בעיה.
ערבבי שוקולד מומס עם קרם פסק זמן. 3 כפות מהקרם על כל 100 גרם שוקולד. רפדי תבנית אינגליש בניילון וצקי את התערובת לתבנית. דחסי אל תוך השוקולד גליליות לרוחב התבנית ברווחים קטנים זה מזה.
העבירי למקרר להתקשות.
פרסי בסכין חדה ולא משוננת.
צפה בקובץ המצורף 326716
בהצלחה
רוצות לפתוח אשכול נפרד שהנושא שלו להכין פטיפורים בבית- משתלם או לא? בכיף. זה מעניין.
אין אשכול מרוכז לפטיפוריםהאם האשכול נפתח, ואם כן אשמח לקישור (והאם יש מקום מרוכז לכל הפטיפורים - הבנות בחופש, וקיבלו חשק להכין...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: