הבטחתי. הבטחות צריך לקיים.
אז קבלו:
צפה בקובץ המצורף 321565
כמו שכתבתי בהדרכה הקודמת [לפני ששיניתי שם]
מתכון לפטיפור הזה קיבלתי פעם ממישהו. הכהתי ולא הייתי מרוצה לא מהמרקם ולא מרמת העמידות. שיניתי, שדרגתי ויצאתי מרוצה.
קבלו:
125 מ"ל ריצ' [1/2 מיכל קטן]
250 גרם שוקולד
1/2 כוס דבש
3 כפות סוכר
50 גרם חלבה מרוסקת
300 גרם פיצוחים [קשיו, שקדים פיסטוקים] קצוצים גס
ממיסים את כל הרכיבים למעט הפיצוחים בסיר עד לקבלת קרם חלק.
צפה בקובץ המצורף 321566
מוסיפים את הפיצוחים, מערבבים ומסירים מהאש.
צפה בקובץ המצורף 321567
מרפדים תבנית קטנה [יותר קטנה מ A4] בניר אפיה או ניילון ומשטחים בה את התערובת.
צפה בקובץ המצורף 321568
משהים להתקשות במקרר.
מכינים את השכבה השניה:
200 גרם שוקולד לבן
1 כוס ממרח חלבה
2 כפות קפה נמס
ממסים בסיר ויוצקים על השכבה הראשונה.
צפה בקובץ המצורף 321569
מעבירים להקפאה עד שמתקשה כשעתיים וחצי. מחלצים מהתבנית ומחכים כמה דקות שיהיה ניתן לפרוס. פורסים ומקשטים בשוקולד מומס [לא חובה]
צפה בקובץ המצורף 321570
בהצלחה!
אז קבלו:
צפה בקובץ המצורף 321565
כמו שכתבתי בהדרכה הקודמת [לפני ששיניתי שם]
מתכון לפטיפור הזה קיבלתי פעם ממישהו. הכהתי ולא הייתי מרוצה לא מהמרקם ולא מרמת העמידות. שיניתי, שדרגתי ויצאתי מרוצה.
קבלו:
125 מ"ל ריצ' [1/2 מיכל קטן]
250 גרם שוקולד
1/2 כוס דבש
3 כפות סוכר
50 גרם חלבה מרוסקת
300 גרם פיצוחים [קשיו, שקדים פיסטוקים] קצוצים גס
ממיסים את כל הרכיבים למעט הפיצוחים בסיר עד לקבלת קרם חלק.
צפה בקובץ המצורף 321566
מוסיפים את הפיצוחים, מערבבים ומסירים מהאש.
צפה בקובץ המצורף 321567
מרפדים תבנית קטנה [יותר קטנה מ A4] בניר אפיה או ניילון ומשטחים בה את התערובת.
צפה בקובץ המצורף 321568
משהים להתקשות במקרר.
מכינים את השכבה השניה:
200 גרם שוקולד לבן
1 כוס ממרח חלבה
2 כפות קפה נמס
ממסים בסיר ויוצקים על השכבה הראשונה.
צפה בקובץ המצורף 321569
מעבירים להקפאה עד שמתקשה כשעתיים וחצי. מחלצים מהתבנית ומחכים כמה דקות שיהיה ניתן לפרוס. פורסים ומקשטים בשוקולד מומס [לא חובה]
צפה בקובץ המצורף 321570
בהצלחה!