מידע שימושי הדרכה מצולמת- פטיפור חלבה ופיצוחים

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
הבטחתי. הבטחות צריך לקיים.
אז קבלו:
צפה בקובץ המצורף 321565

כמו שכתבתי בהדרכה הקודמת [לפני ששיניתי שם]
מתכון לפטיפור הזה קיבלתי פעם ממישהו. הכהתי ולא הייתי מרוצה לא מהמרקם ולא מרמת העמידות. שיניתי, שדרגתי ויצאתי מרוצה.

קבלו:
125 מ"ל ריצ' [1/2 מיכל קטן]
250 גרם שוקולד
1/2 כוס דבש
3 כפות סוכר
50 גרם חלבה מרוסקת
300 גרם פיצוחים [קשיו, שקדים פיסטוקים] קצוצים גס

ממיסים את כל הרכיבים למעט הפיצוחים בסיר עד לקבלת קרם חלק.
צפה בקובץ המצורף 321566

מוסיפים את הפיצוחים, מערבבים ומסירים מהאש.
צפה בקובץ המצורף 321567

מרפדים תבנית קטנה [יותר קטנה מ A4] בניר אפיה או ניילון ומשטחים בה את התערובת.
צפה בקובץ המצורף 321568

משהים להתקשות במקרר.

מכינים את השכבה השניה:
200 גרם שוקולד לבן
1 כוס ממרח חלבה
2 כפות קפה נמס

ממסים בסיר ויוצקים על השכבה הראשונה.
צפה בקובץ המצורף 321569

מעבירים להקפאה עד שמתקשה כשעתיים וחצי. מחלצים מהתבנית ומחכים כמה דקות שיהיה ניתן לפרוס. פורסים ומקשטים בשוקולד מומס [לא חובה]
צפה בקובץ המצורף 321570

בהצלחה!
 

קורס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
גם לי זה יצא כזה סימטרי כאילו יצא מהמכונה?

ושאלה: איך עשית את עיטור השוקולד למעלה? ישירות על הפטיפור החתוך? השוקולד החד לא ממיס את השכבה העליונה?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י קורס;2293665:
גם לי זה יצא כזה סימטרי כאילו יצא מהמכונה?

ושאלה: איך עשית את עיטור השוקולד למעלה? ישירות על הפטיפור החתוך? השוקולד החד לא ממיס את השכבה העליונה?

לא יכולה להבטיח שיצא לך חתוך כך, אבל אין סיבה שלא. סכין חדה ולא משוננת. ולהקפיד לתת לזה לשבת קצת על השיש אחרי שמוציאים מהמקפיא כדי שיוכל להיפרס ולא ישבר.

האמת- את חושבת שאם יש לך תבנית סיליקון עם שקעים מלבניים או מרובעים- תכיני בה "אישיים" מראש. תמלאי 3/4 בתערובת החומה ואח"כ תקפיאי ואז את הציפוי.

את הקישוטים ישירות על הפטיפור. לא שוקולד רותח. מחכים טיפה שיתקרר. וחשוב שהפטיפור לא יהיה קפוא כי אז השוקולד קופא ולא נתפס.
 

חישוקים

מעטפת פרסום לעסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
נראה מקסים! תודה!
ושאלה: הפיצוחים- לא קלויים, נכון?
 

פלאפונית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
ואוווו ואווווו ואווווווו
עכשיו כל בלוטות הטעם שלי התעוררו
כנראה שזה באמת משהו מיוחד !!! :)

תודה העני , אלופה אחת !
 

חנון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י hbecker;2293620:
הבטחתי. הבטחות צריך לקיים.
אז קבלו:
צפה בקובץ המצורף 321565

כמו שכתבתי בהדרכה הקודמת [לפני ששיניתי שם]
מתכון לפטיפור הזה קיבלתי פעם ממישהו. הכהתי ולא הייתי מרוצה לא מהמרקם ולא מרמת העמידות. שיניתי, שדרגתי ויצאתי מרוצה.

קבלו:
125 מ"ל ריצ' [1/2 מיכל קטן]
250 גרם שוקולד
1/2 כוס דבש
3 כפות סוכר
50 גרם חלבה מרוסקת
300 גרם פיצוחים [קשיו, שקדים פיסטוקים] קצוצים גס

ממיסים את כל הרכיבים למעט הפיצוחים בסיר עד לקבלת קרם חלק.
צפה בקובץ המצורף 321566

מוסיפים את הפיצוחים, מערבבים ומסירים מהאש.
צפה בקובץ המצורף 321567

מרפדים תבנית קטנה [יותר קטנה מ A4] בניר אפיה או ניילון ומשטחים בה את התערובת.
צפה בקובץ המצורף 321568

משהים להתקשות במקרר.

מכינים את השכבה השניה:
200 גרם שוקולד לבן
1 כוס ממרח חלבה
2 כפות קפה נמס

ממסים בסיר ויוצקים על השכבה הראשונה.
צפה בקובץ המצורף 321569

מעבירים להקפאה עד שמתקשה כשעתיים וחצי. מחלצים מהתבנית ומחכים כמה דקות שיהיה ניתן לפרוס. פורסים ומקשטים בשוקולד מומס [לא חובה]
צפה בקובץ המצורף 321570

בהצלחה!
יש לך רוה"ק או מה?
יש לי את כל המוצרים בבית שמחכים למתכון ממך...
לענינינו, בשכבה הלבנה אפשר לשים חלבה רגילה במקום ממרח?
תודה על הכל תראי ברכה והצלחה וסיעת דשמיא בכל מעשיך ותמשיכי להעלות מתכונים ולשדרג לנו את המטבח
אלף תודות!!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י חישוקים;2293711:
נראה מקסים! תודה!
ושאלה: הפיצוחים- לא קלויים, נכון?

לא קלוי
נכתב ע"י בובת חרסינה;2293714:
אגב
במקום לשים בתבנית ולחתוך
אפשר לשים ישר בתבנית סיליקון של פטיפורים ,לא?

נכון. כבר כתבתי. תראי את התגובה שלי לקורס למעלה
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
העני,
פטיפור לתפארה!
אהבתי את קישוטי הצלחת....
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י חדוי כנרת;2293729:
העני,
פטיפור לתפארה!
אהבתי את קישוטי הצלחת....

חחח
נשאר לי שוקולד מומס בשקית...
 

נירוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מדהים!!!! הכל אסתטי ובטוב טעם!! יש לך סכין מקצועית לחיתוך המדויק הזה??!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י גלריה;2293838:
בשכבה למעלה, מה אפשר חוץ מקרם חלבה?

למה?
אם בגלל שלא אוהבים חלבה אז תצטרכי להוציא אותו גם מהשכבה הראשונה.
את יכולה חמאת בוטנים. הצבע ישתנה, כמובן, גם הטעם. אבל יהיה טעים בכל זאת. ואם את בוחרת להשתמש בחמאת בוטנים אז כדאי שחלק מהפיצוחים לפחות, אם לא הכל יהיה בוטנים. נשמע לי ממש טעים. אני אנסה ואראה איך מתקבל.
 

bekki

משתמש מקצוען
העני, פיצוץ!
איך את יוצרת את קווי השוקולד הישרים על המגש עם שקית מחוררת? מזרק מיוחד או מה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק צח

א מִזְמוֹר שִׁירוּ לַיי שִׁיר חָדָשׁ כִּי נִפְלָאוֹת עָשָׂה הוֹשִׁיעָה לּוֹ יְמִינוֹ וּזְרוֹעַ קָדְשׁוֹ:ב הוֹדִיעַ יי יְשׁוּעָתוֹ לְעֵינֵי הַגּוֹיִם גִּלָּה צִדְקָתוֹ:ג זָכַר חַסְדּוֹ וֶאֱמוּנָתוֹ לְבֵית יִשְׂרָאֵל רָאוּ כָל אַפְסֵי אָרֶץ אֵת יְשׁוּעַת אֱלֹהֵינוּ:ד הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ פִּצְחוּ וְרַנְּנוּ וְזַמֵּרוּ:ה זַמְּרוּ לַיי בְּכִנּוֹר בְּכִנּוֹר וְקוֹל זִמְרָה:ו בַּחֲצֹצְרוֹת וְקוֹל שׁוֹפָר הָרִיעוּ לִפְנֵי הַמֶּלֶךְ יי:ז יִרְעַם הַיָּם וּמְלֹאוֹ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:ח נְהָרוֹת יִמְחֲאוּ כָף יַחַד הָרִים יְרַנֵּנוּ:ט לִפְנֵי יי כִּי בָא לִשְׁפֹּט הָאָרֶץ יִשְׁפֹּט תֵּבֵל בְּצֶדֶק וְעַמִּים בְּמֵישָׁרִים:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

ותשובה ותפילה וצדקה • אתגר 111

לוח מודעות

למעלה