הדרכה מצולמת- פטיפור בטעם רוזמרי

איפה אפשר למצוא תבנית סילקון מלבנים בבני ברק כמו שיש בתמונה?
ניסתי כמה מקומות ולא היה
ולגבי הקרם נוגט
כמה שמן לשים באבקת נוגט כדי שזה יהיה כמו קרם?
וזה יוצא אותו דבר או עדיף לקנות גם את הקרם?
תודה על הכל
 

לו יצוייר

משתמש סופר מקצוען
-hbecker
תודה רבה!
הכנתי את זה ל'ווארט' של גיסתי, אחרי רבע שעה לא נשארה אפילו חתיכה אחת. :)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י אין עוד;2302802:
איפה אפשר למצוא תבנית סילקון מלבנים בבני ברק כמו שיש בתמונה?
ניסתי כמה מקומות ולא היה
ולגבי הקרם נוגט
כמה שמן לשים באבקת נוגט כדי שזה יהיה כמו קרם?
וזה יוצא אותו דבר או עדיף לקנות גם את הקרם?
תודה על הכל
שמים שמן עד שיגיע למרקם של קרם סמיך.
יוצא מעולה לא חובה לקנות את הקרם

לגבי תבניות- חכי לבני ברקיות. לא מכירה.
נכתב ע"י לו יצוייר;2302836:
-hbecker
תודה רבה!
הכנתי את זה ל'ווארט' של גיסתי, אחרי רבע שעה לא נשארה אפילו חתיכה אחת. :)
כיף לשמוע.
 

גן חסידי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הכנתי היום
יצא טטטטטעעעעעעעיםםםםםםםם!
תודה לך בקר
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י בת יהודה;2303239:
בקר, איפה את קונה את כל התבניות?

אין לי מקום קבוע. אם אני רואה שאני אוהבת אני קונה. לפעמים הרווחתי בזול לפעמים יצאתי ביוקר.
 

ריקהמ

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
בקר, תודה רבה רבה על המתכונים המדהימים שלך! כל המשפחה מתענגת על המטעמים שלך. תודה!
הכנתי את הפטיפור יצא מעולה, רק שאלה קטנה, איך עושים את השוקולד יותר נוזלי, שיפול יותר "בקלות" מהפטיפור והפטיפור ישאר בצורה האסטטית שלו? ושוב תודה.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י ריקהמ;2307740:
בקר, תודה רבה רבה על המתכונים המדהימים שלך! כל המשפחה מתענגת על המטעמים שלך. תודה!
הכנתי את הפטיפור יצא מעולה, רק שאלה קטנה, איך עושים את השוקולד יותר נוזלי, שיפול יותר "בקלות" מהפטיפור והפטיפור ישאר בצורה האסטטית שלו? ושוב תודה.

אולי חיכית שהשוקולד יתקרר מדי?
אם לא, תנסי להוסיף עוד טיפונת שמן
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
הכנתי היום
יצא מעולה!!!

הצעת יעול-
אני עושה זאת בהרבה מילויים:
במקום להכין פטיפור ולצפות
שימו חצי קובית שוקולד (של ורד) בכל שקע בתבנית הסיליקון
תכניסו למקרוגל עד שיימס
ואז תדחסו לתוך השקע את המילוי כך שהדפנות יצופו בשוקולד
תשאירו קצת מקום בשקעים ושימו מלמעלה קצת שוקולד מומס שיצא חלק

הכניסו למקפיא לכמה דקות
וחלצו.

חצי עבודה - תוצאה יפהפיה!
 

בת יהודה

משתמש פעיל
נכתב ע"י כוכב103;2309882:
הכנתי היום
יצא מעולה!!!

הצעת יעול-
אני עושה זאת בהרבה מילויים:
במקום להכין פטיפור ולצפות
שימו חצי קובית שוקולד (של ורד) בכל שקע בתבנית הסיליקון
תכניסו למקרוגל עד שיימס
ואז תדחסו לתוך השקע את המילוי כך שהדפנות יצופו בשוקולד
תשאירו קצת מקום בשקעים ושימו מלמעלה קצת שוקולד מומס שיצא חלק

הכניסו למקפיא לכמה דקות
וחלצו.


חצי עבודה - תוצאה יפהפיה!

אם זה עובד, זה ממש 'קולומבוס'.
די מפחדת לנסות, למרות שזה נשמע פתרון חלומי. כמה זמן את שמה במיקרו? ואיך הצדדים גם מצופים, את מנערת אחר כך?
 

up

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
לפני שאני מנסה,
מה הברכה שלו?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י up;2310081:
לפני שאני מנסה,
מה הברכה שלו?

מזונות. הבסיס הוא פירורי עוגיות.
זה מה שאנחנו מברכים.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה