הדרכה מצולמת- פטיפור בטעם רוזמרי

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
כמה קל, ככה טעים....
הכנתי לבר מצווה 80 יחידות.
החבאתי במקפיא.
יום אחד נסעתי לסידורים מחוץ לעיר.
חזרתי הביתה עייפה וגיליתי מקפיא פתוח.....מהר חיפשתי מה חסר...הלכו 20 יחידיות. עד היום אני לא יודעת מי אכל. לא שאלתי...

אז הנה, קבלו:
פטיפור בטעם רוזמרי...
צפה בקובץ המצורף 321357

השילוב של השוקולד וקרם הנוגט הם שנותנים לפטיפור הזה את טעם הרוזמרי. ממכר.

אחרי כל הנאום הזה מגעיה גם הדרכה, לא?
אז קדימה:

לפטיפור הזה נצטרך תבנית שקעים כלשהי. הצורה לא משנה. גודל השקעים צריך להיות לא גדול מדי אבל גם לא כזה של פרלינים, אם כי אפשרי אבל יהיה קשה יותר לצפות בשוקולד. הוראות בסוף ההדרכה.

לתערובת:

200 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן
2/3 כוס ריצ'
150 גרם ביסקוויט טחון
1 כוס קרם נוגט

ממיסים יחד שוקולד, שמן וריצ' ואחרי שמתקבל קרם חלק מסירים מהאשד ומוסיפים 150 גרם ביסקוויט טחון ו-1 כוס קרם נוגט.
מתקבלת עיסה נעימה אבל לא נוזלית.
צפה בקובץ המצורף 321360

דוחסים לתוך כל שקע מהעיסה. מהדקים ומישרים את השפה העליונה.
מקפיאים להתקשות מוחלטת.
צפה בקובץ המצורף 321361

מחלצים מהשקעים.
צפה בקובץ המצורף 321363

לציפוי 200 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן
2 כפות אבקת נוגט

ממיסים שוקולד, אבקת נוגט ושמן עד לקבלת קרם חלק.
נועצים קיסם בפטיפור וטובלים בשוקולד. מנערים להגרת עודפי שוקולד.
מניחים לייבוש.
אם רוצים מפזרים קצת קרוקנט לקישוט.
צפה בקובץ המצורף 321364

אם בכל זאת אין לכן תבנית בגודל מתאים ורק כזו של פרלינים- מלאו את השקעים בציפוי השוקולד. חכו 2 דקות ורוקנו מעל ניר אפיה. הקפיאו. ואחר כך מלאו בתערובת. כמעט עד הסוף. צקו מהציפוי לכיסוי. הקפיאו היטב. לפחות שעתיים. חלצו מהתבנית.

הבטחתי קל, לא?
קיבלתן.
צפה בקובץ המצורף 321365
 

ברוך אתה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
מדהים!!! תודה לך בקר
 

נעמי קרלינסקי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אין עליך!!!
יש לי בבית אבקת נוגט, גם טוב? וא"כ כמה?
 

זכוכית

משתמש פעיל
מקסים!!
מגרה, ותודה על השיתוף.

כמה זה 150 גרם ביסקוויט טחון אם טוחנים לבד?
כמה בערך בכוס?

תודה רבה.
 

שמואל גרינשטיין

יותר מעצב מגרפיקאי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
צילום מקצועי
D I G I T A L
וואו.
נראה מהמם, טעים וקל.

תודה העני, שחזרת להדריך אותנו.

חני
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י nomi123;2291751:
אין עליך!!!
יש לי בבית אבקת נוגט, גם טוב? וא"כ כמה?
את יכולה. שימי 4 כפות. תצטרכי עוד קצת שוקולד כדי שלא יהיה יבש מדי. או שתוסיפי קצת שמן. קצת
נכתב ע"י yber;2291761:
מקסים!!
מגרה, ותודה על השיתוף.

כמה זה 150 גרם ביסקוויט טחון אם טוחנים לבד?
כמה בערך בכוס?

תודה רבה.
בערך כוס וחצי ואולי קצת יותר.

נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;2291782:
וואו.
נראה מהמם, טעים וקל.

תודה העני, שחזרת להדריך אותנו.

חני
בכיף.
 

ירושלמית0

משתמש סופר מקצוען
מגרה.......
אני חייבת לנסות את זה
בדיוק שבוע שעבר קניתי קרם נוגט וקרוקנט לוז.
כמה יחידות יוצא מהמתכון הזה?
 

שריתי גוט

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אפשר גם בתבנית רגילה ולחתוך למלבנים אם כן איזה גודל תבנית?
החשק למטבח חזר...
תודה העני!
 

הני כגנס

משתמש מקצוען
וואי, זה ממש מפתיע, זה היה נראה הרבה יותר מורכב.
עם ההסברים שלך - זה נראה כ"כ פשוט וקל.
יישר כח!
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
נכתב ע"י nomi123;2291751:
אין עליך!!!
יש לי בבית אבקת נוגט, גם טוב? וא"כ כמה?

אני מערבבת אבקת נוגט ישר עם שמן ומשתמשת בזה בתור קרם.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י ירושלמית0;2291829:
מגרה.......
אני חייבת לנסות את זה
בדיוק שבוע שעבר קניתי קרם נוגט וקרוקנט לוז.
כמה יחידות יוצא מהמתכון הזה?

בערך 25-35, תלוי בגודל התבנית.
נכתב ע"י שריתי גוט;2291843:
אפשר גם בתבנית רגילה ולחתוך למלבנים אם כן איזה גודל תבנית?
החשק למטבח חזר...
תודה העני!
כן, תבנית קטנה [מידה אחת פחות מA4]
מקפיאים. לפני החיתוך מוציאים לכמה דקות לשיש כדי שירכך קצת ויוכל להיפרס טוב בלי להישבר. סכין חדה ולא משוננת.

נכתב ע"י java;2291846:
אני מערבבת אבקת נוגט ישר עם שמן ומשתמשת בזה בתור קרם.
גם אני.
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה לך העני!
נהדר כרגיל!
 

מתוקינג

מגשי אירוח מלוחים ומתוקים בכשרות העדה החרדית
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
עד שאני אכין - שלחי מגש....
 

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
איזה קל...
נותן חשק להכין........
 

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
בקר היקרה תודה שחזרת!!היית חסרה את ואשכולותייך שעושים חשק גדול להיכנס למטבח וליצור!!ישר כח!
 

bbh200

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
תודה רבה לך בקר היקרה על השיתוף, את גורמת לי לנסות דברים שמעולם לא חלמתי שאכין.

רציתי לשאול האם הטעם מזכיר נוגט? (שונאים אצלי) ואם כן יש משהו אחר לשים במקום?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י bbh200;2292751:
תודה רבה לך בקר היקרה על השיתוף, את גורמת לי לנסות דברים שמעולם לא חלמתי שאכין.

רציתי לשאול האם הטעם מזכיר נוגט? (שונאים אצלי) ואם כן יש משהו אחר לשים במקום?

כן מזכיר. בכלל רוזמרי מזכיר טעם של נוגט כי בבסיס זה מאותו דבר.
אם אוהבים אצלך חלבה- תמירי במלית/ממרח חלבה.
אם אוהבים חמאת בוטנים- בחמאת בוטנים.
אפשר גם ממרח קרמל.

מה שבא לך- כל סוג של קרם/ממרח יתקבל כאן טוב.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה