האם זה עמיד בנסיעה לירושלים ?
עדיף לא להשתמש בתבניות ביצים.העני אין כמוך .
ולאלו שנוסעים לי-ם אפשר לצפות תבנית ביצים ולהכניס את הסופגניות לתוך השקעים...
עדיף לא להשתמש בתבניות ביצים.
אפשר להניח במנג'יטים בתוף קופסא. לא אומר לקרות לזה כלום אלא אם כן שמש קייצית תשלח קרניים לוהטות ותלקק מהן.
העליתי לפני שנתיים סופגניות שהם מעשה עיסה של קייקפאפס בצורה פחוסה.מקפיצה, לקראת חנוכה...
@hbecker
ושאלה- האם יש רעיון דומה אך ללא תבניות? איזשהו פטיפור שיזכיר סופגניה?
אני רואה את זה רק עכשיו.חברות יקרות,
לפני שאתן מעבירות במייל את כל הסיפורים המרתקים של העני ,
לפחות תנו לה קרדיט מינימלי !!!!
הרי מגיע לה הרבה יותר מזה!!!
הייתי בהלם לקבל מייל (שעבר הרבה עד אלי)
עם כ-ל התהליך (החל מנידודי השינה בלילה)
עם כ-ל התמונות
ושום אזכור להעני בקר.
האמת, התביישתי.
תודה! בדיוק ניסיתי למצוא את זה, כי נזכרתי, רק איפה יש הוראות עם מתכון?העליתי לפני שנתיים סופגניות שהם מעשה עיסה של קייקפאפס בצורה פחוסה.
כמו אלו:
צפה בקובץ המצורף 410895
היות וכבר העליתי, אעלה כאן רק תמונות שלפיהן אפשר להבין איך מכינים:
צפה בקובץ המצורף 410897
צפה בקובץ המצורף 410898
צפה בקובץ המצורף 410899
צפה בקובץ המצורף 410900
צפה בקובץ המצורף 410901
צפה בקובץ המצורף 410902
אני רואה את זה רק עכשיו.
יש לי רשימת תפוצה במייל יתכן וזה מישהי שקיבלה ממני והעבירה הלאה. כשאני שולחת אני לא כותבת קרדיט להעני בקר...
אבל כשמישהי מעבירה הלאה, באמת מתבקש לתת את הקרדיט.
תודה.
עיסה כמו של קייפאפסתודה! בדיוק ניסיתי למצוא את זה, כי נזכרתי, רק איפה יש הוראות עם מתכון?
תודה רבה!! כבר הועבר גם לאחרות שנהנו מהרעיון מאד!עיסה כמו של קייפאפס
300 גרם עוגה בהירה מפוררת. מעט ריצ' גולמי [או חמאת בוטנים, קרם נוגט, קרם קרמל או כל נותן טעם אחר.
מאחדים לעיסה ומשם לפי התמונות
כתבתי באשכול הראשון של האתגר, כשגיליתי ממה הן עשויות. תחפשי שם
הטמנתי פתקים עם התחייבויות.אולי עכשיו תגלי לנו איזה תוכנית עשית איתם, כי אין מצב למצוא את האשכול של האתגר המדובר
תודה רבה לך
ממש תודההטמנתי פתקים עם התחייבויות.
כל אחד קיבל פתק עם שם אקראי מהמבוגרים הנשואים.
כל אחד שלף לעצמו סופגניה מבלי לדעת מה הוא הכיל והיה חייב לקיים מה שנכתב בה לשם שקיבל.
היה ממש מצחיק כי בפתק אחד כתבי עליך להעניק שבת חופשה למי שיצא לך. עליך לארח את כל ילדיהם לשבת שלימה.
קיצור, אח שלי קיבל את אמא שלי והיה צריך לאחר את כל ילדיה [כולם נשואים, עם משפחות] לשבת שלימה.
טוב, הוא לא עשה את זה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: