1 כפית מלח
1 כף שמרים יבשים
3.5 כוסות קמח
3/4 כוס מים פושרים
1 ביצה M
4 כפות שמן
1/3 כוס סוכר
מעבדים במיקסר את כל החומרים למעט השמן. כמתחיל להתגבש בצק מוסיפים שמן וממעבדים במשך כ-5 דקות עד שמתקבל בתק רך ונעים.
משמנים את פני הבצק. מכסים בניילון ומתפיחים להכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק לחתיכות שוות ומכדררים לכדורים. מניחים למספר דקות מנוחה, מכוסה במגבת.
מחוררים חור בעזרת האצבע במרכז כל עיגול ומסובבים כמו הולה הופה עד שנוצר צורה של דונאט.
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה.
מברישים את פני הדונאטס במעט שמן
מכסים בניילון ומתפיחים כ-20 דקות
אופים ב 190 מעלות כ-18 דקות עד שהדונאטס אפויים וצבעם חום בהיר.
מקררים ומקשטים
צפה בקובץ המצורף 1266955