בושש או שלא יבוא? אם יש סרטון אפשר לערוך.לצערינו הסרטון הדרכה המפורט של אירילה בושש מלבוא
לחבר את הכל בקובץ וורד? מה התכלית?ולכן אולי כל אחד ירשום את ידיעותיו בנושא בצורה מסודרת
בושש או שלא יבוא? אם יש סרטון אפשר לערוך.לצערינו הסרטון הדרכה המפורט של אירילה בושש מלבוא
לחבר את הכל בקובץ וורד? מה התכלית?ולכן אולי כל אחד ירשום את ידיעותיו בנושא בצורה מסודרת
בושש או שלא יבוא? אם יש סרטון אפשר לערוך.
סרטון עדיין אין לצערי, האם תוכל אתה להעלות?
כמובן שיהיה תועלתלפני החגים התנסתי בלעשות תספורת חסידית, אם יש למישהוא שאלות בנושא זה אשמח להשיב.
כמו"כ אולי יזדמן לי לספר עוד חסיד, האם יהיה לתועלת שנצלם זאת או לא?
כמ"כ ידידנו אירילה אנו מחכים לך
כן בוודאי סימן שלם בשולחן ערוך יו"ד קפא.איזה סוג תספורת אתה עושה?יש הלכות מסוימות שצריך לדעת לפני שמספרים ילד?
עם כל ההכשרים שיש היום למספרות אני מפחד,,,
אם עושיפ חסידי זה יותר בעייתי מבחינת הלכה... העיקר זה לא לעבור עם מספר נמוך באיזור הפיאותתספורת רגילה מדורג עדין..
כן בטח יכו לעזור, אני אולי אוכל לספר חסידי רק... אירילה הבטיח להביא שלם והוא נעלם...
מקווים שגם אתה לא תעלם...כן בטח יכו לעזור, אני אולי אוכל לספר חסידי רק... אירילה הבטיח להביא שלם והוא נעלם...
מחכים. נתחיל עם זה ואולי מישהו יתעורר ויעשה סגנונות שונים.כן בטח יכו לעזור, אני אולי אוכל לספר חסידי רק... אירילה הבטיח להביא שלם והוא נעלם...
אני צריך אחד שמוכן להצטלם.... זה לא ממש פשוט...מחכים. נתחיל עם זה ואולי מישהו יתעורר ויעשה סגנונות שונים.
גם לחסידי יש הרבה שרוצים לדעת בעיקר מבחינה הלכתית.
ומה עם הטשטוש של הסרטון שהרבה כאן הסכימו לעשות?אני צריך אחד שמוכן להצטלם.... זה לא ממש פשוט...
זה אירילה הבטיח ו... נעלם, אם יש למישהוא אפשרות לבדוק איתו?ומה עם הטשטוש של הסרטון שהרבה כאן הסכימו לעשות?
אני זוכר שהיה שם עוד כמה, צריך לבדוקזה אירילה הבטיח ו... נעלם, אם יש למישהוא אפשרות לבדוק איתו?
כמו"כ אולי יזדמן לי לספר עוד חסיד, האם יהיה לתועלת שנצלם זאת או לא?
יש לך ילד לפרוייטקט?אני זוכר שהיה שם עוד כמה, צריך לבדוק
לך אין מי?
לאיש לך ילד לפרוייטקט?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: