קניות באתרים מחו"ל הדפסת תמונה על כרית, לתועלת הציבור

ANK

משתמש פעיל
העלתי לכאן תמונות במקום לפרטי כי קשה לי לשלוח להרבה.
בהצלחה

ANK

משתמש פעיל
זה על בד רגיל (בין סאטן לבד רגיל) יותר זול מהפשתן ויותר ברור

קבצים מצורפים

• IMG_2720.JPG
    IMG_2720.JPG
    4.1 MB · צפיות: 83

ANK

משתמש פעיל
וזה הפשתן יותר יקר ופחות ברור אבל נראה יותר מכובד ויוקרתי

קבצים מצורפים

• IMG_2722.JPG
    IMG_2722.JPG
    3.7 MB · צפיות: 80

ANK

משתמש פעיל
שלום וברכה, בעקבות הרבה פניות שקיבלתי בפרטי, פחות או יותר כולם אותו שאלות, אכתוב בקצרה,
1. כמו שצירפתי בתמונות, עשיתי שני הזמנות של כריות נוי מודפסות, יש סוג בד לבן שדומה מעט לסאטן, ההדפסה עליו ברורה מאד! ובאיכות מעולה וגם יותר זול, בערך 6-7 ש''ח, ללא מילוי, מילוי עלה לי 7 ש''ח ליחידה בחנות שהזמנתי ממנה כמות,
2. לי הגיע תוך שבוע וארבע ימים, שימו לב שהחנות הזו דווקא יש לה 99.1 משוב חיובי.
3. ראשית יש לבצע את ההזמנה, ואחר כך לשלוח את התמונה בהודעה למוכר, המוכר מגיב מהר, ואפילו הסכים לחלק לי את ההזמנה לשתיים, כד שלא אשלם מכס, אני לדוגמא הזמנתי 36 ואחרי ההזמנה שלחתי לו 36 תמונות שונות,
4. יש את הסוג השני שהוא מעט יותר יקר, הוא דמוי פשתן, ויותר כבד, ההדפסה עליו פחות ברורה אבל זה נראה יותר יוקרתי, אני הייתי מרוצה מאד! מהאיכות, ממהירות המשלוח , ובעיקר מהמחיר... מקווה שהועלתי לכולם, בשמחה. צירפתי קישור בזיפי אבל בהחלט אפשר להכנס לבד דרך אליאקספרס, בנוסף צירפתי דוגמאות למעלה

https://www.zipy.co.il/p/אליאקספרס/-/32957405989/#RIVKI

look

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
שימו לב שיש להם משוב חיובי של 99.1 שזה המון, הזמנתי בנוסף עוד 6 חתיכות שהגיעו תוך שבועיים, אז למה לשלם יקר???

באליאקספרס:
לקח חודש עד שהגיע
אבל הגיע מושלם!!!!!!!
הדפסה על בד ארוג
צבעים חדים
מדהיםם
מדהיםם

לעבעדיקייט

משתמש מקצוען
חחח
נזכרת כעת.
בעבר הזמנתי כרית עם הכיתוב:
במשפחה שלנו כולם חברים!
אחרי תקופה, קיבלנו בהתרגשות את החבילה. פתחנו. ו... זה מה שגילנו מודפס:
!םירבח םלוכ ונלש החפשמב

23600

משתמש פעיל
אני הזמנתי לילדות בגן מזכרת לסוף שנה, תמונה אישית מודפסת על כרית, באלי אקספרס,
הזמנתי 36 כריות, הייתי מופתעת! הכל הגיע תוך שבוע וארבע ימים. מודפס ברמה גבוהה ואיכות מעולה.
בלי טעויות ופאשלות, יצא לי 7 ש''ח לכרית!!! של 45 ס''מ על 45 ס''מ, לתועלת כולם אשמח לשלוח דוגמא בפרטי.
צירפתי קישור, https://www.zipy.co.il/p/אליאקספרס/-/32957405989/#RIVKI אבל לא חייב דרך הקישור.
שימו לב שיש להם משוב חיובי של 99.1 שזה המון, הזמנתי בנוסף עוד 6 חתיכות שהגיעו תוך שבועיים, אז למה לשלם יקר???
@ANK אשמח לעזרתך, הזמנתי ולא מצליחה לשלוח את התמונה

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה