את ממליצה לי לפתח אלבומים של בריתות, פדיון וכו, באלבום פרימיום? (נראה לי אזור ה 200 שקל,אני הדפסתי כמה אלבומים באלבומי
ככלל, כל האתרים דורשים מלא זמן כדי להגיע לתוצאה יפה ומדוייקת, התכנות של האתרים הוא לא בממשק נח ויעיל כ"כ
לכן, שתדעי שלעצב משהו פשוט כמו לזרוק תמונות של טיול וזהו - זה קל, אבל לעצב אלבום מושקע זה מלאאא זמן, (אני עשיתי אלבום חתונה סה"כ שנה...)
ולשאלתך- דפים רגילים זה דף כרומו עבה - אם יש לך ילדים שיסתכלו בזה הרבה זה יהרס/יתקמט מהר...
וגם הוא מודפס כמו ספר כלומר שהוא לא נפתח עד הסוף, לדוגמא אם יש מישהו בדיוק באמצע התמונה לא יראו אותו כמעט
אלבום פרימיום - הדפים שלו נפתחים עד הסוף וכמובן שהם גם קשיחים,
לגבי הכריכה ואיכות ההדפסה, שניהם אותו דבר.
בהצלחה
דבר ראשון, כן. עוד 50 שקל לאיכות ברמה אחרת זה לא שווה קימצון, ותשיגי קופון של 50% כמובןאת ממליצה לי לפתח אלבומים של בריתות, פדיון וכו, באלבום פרימיום? (נראה לי אזור ה 200 שקל,
או לשלם לגרפיקאית.. וכו בערך 600 לאלבום?
השאלה שלי זה מבחינת ההדפסה..דבר ראשון, כן. עוד 50 שקל לאיכות ברמה אחרת זה לא שווה קימצון, ותשיגי קופון של 50% כמובן
דבר שני, אם יש לך ראש וידיים טובות לזה, בכל מקרה הייתי עושה לבד, כי אם את לא משקיעה אז בשביל מה לשלם יקר את יכולה תוך יום יומיים לגמור, ואם את משקיעה, את לא תקבלי תוצאה כזאת ב600 שקל (אין ירידה לדקויות, הגרפיקאיות יותר עושות קולאזים ותמונות על כל העמוד, לא באה להעליב...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: