נכתב ע"י אלופי;2345406:ברשותנו הדפסה דיגיטלית בדיוק למטרה זו
תתחדשו על האינדיגו חצי גיליון (שאין לכם)
זה נפלא שדפוס קטנטן רכש מכונה במעל מיליון דולר, כבוד!!
נכתב ע"י אלופי;2345406:ברשותנו הדפסה דיגיטלית בדיוק למטרה זו
נכתב ע"י אלופי;2347466:יש עוד מדפסות חוץ מאינדיגו חצי גיליון...
גם דפוס 'קטנטן' יכול להחכים כאלה עם
ידע 'גדול'....
נכתב ע"י די אס פירסו;2347888:kip עושה את העבודה בעלויות ממש נמוכות והמחיר לא בשמיים מוזמנים לפנות לצחי ממפעיל
נכתב ע"י נקי_כפים;2350157:מעניין מאד מה שאתה כותב. פלוטר יכול להתחרות במחיר עם אינדיגו?! היום מקבלים חצי גליון באינדיגו גם בריצות קצרות ב1.4 שח, פלוטר יכול לעמוד בכאלו מחירים? אתמהה
נכתב ע"י איצוב גרפיק;2350281:דפוס ברק בבני ברק הכי זולים בהדפסות חצי וגליון שלם במחירים זולים
03-6771772 <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נכתב ע"י די אס פירסו;2353521:מה המחיר שאתה עושה ל 100 חצי גיליון?
יצאת מבולבל מהודעות שנכתבו לפני 4.5 שנים? מוזר מאוד....טוב יצאתי מבולבל מכל ההצעות פה אני רוצה לעשות מודעה חצי גיליון, שחור לבן על דף צבעוני. 400 מודעות [שני סוגים יש סיכוי שיש לי במחיר של 1 למודעה, או שאין כזה דבר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: