סליחה על הנקרנות, אבל להעתיק את הנ"ל אל מתחת השורות הכתובות או בהמשך לשורה האחרונה או שזה לא משנה?זה בסדר, אין גם אפשרות למחוק את השורות האלו...
סליחה על הנקרנות, אבל להעתיק את הנ"ל אל מתחת השורות הכתובות או בהמשך לשורה האחרונה או שזה לא משנה?זה בסדר, אין גם אפשרות למחוק את השורות האלו...
'להריץ' שם הכוונה להדביק את הטקסט שכתבת בתחילת האשכול לחלון ההוא?לא משנה.
תוריד ותפעיל את הקובץ הזה
ANONYMOUS - Filemail
Click here to view and download these shared files from Filemail.comwww.filemail.com
הפעלתי. לא השתנה כלום, אני עדיין לא מצליח להעתיק את הקוד הנ"ל לשורת הפקודהתלחץ על "מידע נוסף" ואז הפעל בכל זאת או משהו דומה
אבל הבעיה בדפדפן נפתרה?הפעלתי. לא השתנה כלום, אני עדיין לא מצליח להעתיק את הקוד הנ"ל לשורת הפקודה
לאאבל הבעיה בדפדפן נפתרה?
איזה קובץ, CMD או filemail?תנסה להפעיל את הקובץ עם הרשאות מנהל,
קליק ימני על הקובץ > הפעל כמנהל
עד שאתה שואל, תנסה.איזה קובץ, CMD או filemail?
אז תפעיל את הקובץ שוב, ואל תתקין לאחר מכן תוכנות/תוספים וכיו"ב שעלולים לגרום לכך.
סביר להניח שזו תוכנה כלשהי שגורמת לזה.(לא התקנתי שום תוכנה או תוסף מאז הפעלת הקובץ הנ"ל)
הפעלתי את הקובץ שוב, ואכן ניהול הדפדפן נעלם. אך גם האנטיוירוס לא חזר.
עשיתי למחשב הפעלה מחדש, וראה זה פלא: שוב הדפדפן מנוהל, ועם הניהול חזר גם האנטיוירוס!!
מה הסיפור?????
(יתכן מאוד שגם אחרי הפעלת הקובץ הנ"ל בפעם הראשונה ביום שישי, בהפעלה הבאה של המחשב כבר חזר ניהול הדפדפן. לא הייתי אמור לשים לב לכך)
אדגיש שהקשר בין ניהול הדפדפן והעלמות האנטיוירוס הוא פרשנות שלי בלבד
סביר להניח שזו תוכנה כלשהי שגורמת לזה.
תעלה צילום מסך של כל מה שמופיע בדף הזה:
chrome://policy/
זה יעזור אולי להבין באיזה מדיניות מדובר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: