כללי הדמיות שונות

היוצרת81

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אומנם כבר לאחר מעשה אבל לצורך שיפור עתידי, אשמח לחוות דעת ולעצות איך לשפר על מנת שיהיה יותר אמיתי..:)

קבצים מצורפים

• nisuin_on_plate.jpg
    KB 947.4 · צפיות: 11
  • magmet_in_envelope.jpg
    KB 571.5 · צפיות: 12
  • box_on.jpg
    KB 711 · צפיות: 11
  • hadmaya_hatuna.jpg
    KB 409.4 · צפיות: 11

A JERBI

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מידי נבלע צריך להתעמק ולראות מה מפורסם פה.

חיים יעקב

משתמש רשום
מאוד יפה!
הייתי מטשטש קצת את התמונה, ואז זה יוצר מין הבלטה של הדבר המפורסם.
בכל מקרה מאוד יפה

אפרת 12213

משתמש צעיר
אני ישמח עם תוכלו להסביר לי כיצד עושים הדמיות יש לי מלא תמונות שאיתם אפשר לעשות הדמיות אבל כיצד עושים זאות? תודה רבה
ואגב לדעתי מה שעשית ממש יפה

היוצרת81

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י אפרת 12213;805613:
אני ישמח עם תוכלו להסביר לי כיצד עושים הדמיות יש לי מלא תמונות שאיתם אפשר לעשות הדמיות אבל כיצד עושים זאות? תודה רבה
ואגב לדעתי מה שעשית ממש יפה
בעיקרון בהסבר פשוט ומקוצר- ההדמיה נעשית בעזרת: עריכה- שינוי צורה- ומשם יש מס' אפשרויות (5 אם אני לא טועה) שצריך לשחק איתן . פרספקטיבה, הטיה, עיוות וכו'. לפעמים אפשר להעזר בתמונת הדמיה מוכנה שרק צריך "לשתול" עליה את האוביקט שלנו, לשחק עם האופציות הנ"ל (וזה הכי קל). ולפעמים ליצור הדמיה חדשה בעזרת הכלים כמו בדוגמאות הנ"ל. כאן יש מקום להרבה ניסוי וטעיה עד שמגיעים לתוצאה הרצויה.

אגב, חשבתי להעלות על זה פוסט הדרכה בניוזלטר הקרוב אם יש ביקוש לנושא..

מה לא

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
כן יש ביקוש, עם אתה יכול להסביר פרספקטיבה בניוזלטר הקרוב נשמח מאוד

מה לא

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
סליחה!!! איך אני יכול לדעת על שם "היוצרת81" שזה "את" ולא "אתה" ????

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה