איזה אתרוג?עסקים?באתרוג הקוסמוס פתוח. יכול להיות שזה קשור לקהילה שאת משוייגת אליה?
אישית אני מתוייגת אצלם כאישה עובדת, ויש להם הסתכלות שונה לגבי זה.
AI בפוטושופ עובד רגיל באתרוג?באתרוג הקוסמוס פתוח. יכול להיות שזה קשור לקהילה שאת משוייגת אליה?
אישית אני מתוייגת אצלם כאישה עובדת, ויש להם הסתכלות שונה לגבי זה.
כן, אתרוג לעסקים בדגש לנשים.איזה אתרוג?עסקים?
יכולה לפרט?
מאוד משמעותי בשבילי.
לא ניסיתי כך שאין לי מושגAI בפוטושופ עובד רגיל באתרוג?
נתקלת בחסימה באתר/הורדה משמעותי להדמיות?
מה בדיוק חסום או מעצבן בקשר להדמיות בנטפרי?לצורך בדיקה למעבר מנטפרי לסינון אחר,
אשמח לשמוע באיזה סינון אתם משתמשים? מרוצים מהסינון?
מבחינת אתרים והורדות הנצרך לעבודה הכל פתוח?
עובדים ומתמחים בתחום אשמח לדעתכם
מה שמקשה זה בעיקר קוסמוס תוסף נצרך מאד עבור הדמיות, ובפרט בהדמיות חיצוניותמה בדיוק חסום או מעצבן בקשר להדמיות בנטפרי?
בדיוק רציתי לעשות סינון של נטפרי ואשמח לשמוע האם טוב בשביל הדמיות או שעדיף משהו אחר
תודה.
וכוסמוס עובד לך?אני מנטפרי
אבל עובדת ב3ds max
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: