חבל... מאוד..הדיסק און קי באותו מצב אני נראלי אאתחל אותו וזהו
תודה רבה על כל העזרה!!!
אפשר לעשות את זה ממש בקלות עם פקודת CMD על הדיסק און קי
קוד:
attrib -s -h -r *.* /s /d
חבל... מאוד..הדיסק און קי באותו מצב אני נראלי אאתחל אותו וזהו
תודה רבה על כל העזרה!!!
attrib -s -h -r *.* /s /d
אפשר לנסות, אולם אני בספק אם יועיל.חבל... מאוד..
בדרך כלל במצב כזה מה שעושים הוא פשוט מאוד נכנסים לתוך הכונן הנ"ל ובשורת החיפוש מסמנים רק נקודה . והוא כבר יביא לך את כל הקבצים אותם תעתיק למחשב תפרמט את הכונן ותחזיר חזרה את כל הקבציםמקווה שזה קשור לפורום...
קיבלתי דיסק און קי שאמור להכיל קבצי מדיה, בתיקיית מחשב כתוב שהוא אכן חצי מלא (55 גיגה מתוך 124) אך בפועל כשנכנסים אליו יש תיקייה אחת של 5 גיגה שניתנת להצגה ולפתיחה וכל שאר התיקיות "ריקות". (התיקייה המלאה הועתקה לדיסק און קי כמה ימים לפני התיקיות ה"ריקות")
לא אמור להיות לי במחשב וירוסים וגם לא במחשב ממנו קיבלתי את הדיסק און קי.. מה יכולה להיות הסיבה לכך??
אשמח לכל עזרה..
אבל כך הוא מעתיק גם את הווירוס, לא?!בדרך
בדרך כלל במצב כזה מה שעושים הוא פשוט מאוד נכנסים לתוך הכונן הנ"ל ובשורת החיפוש מסמנים רק נקודה . והוא כבר יביא לך את כל הקבצים אותם תעתיק למחשב תפרמט את הכונן ותחזיר חזרה את כל הקבצים
(בוודאי שזה נובע מווירוס הידוע אבל לבנתיים לא ראיתי שום תוכנת אנטי ווירוס שמתקנת את זה. אז פשוט תעשה כך ויבוא על מקומו בשלום).
עשיתי זאת עשרות פעמים.
עוד לא אתחלתי,בינתיים עשיתי כך הראה לי את מה שבתמונה.. (מתארת לעצמי שזה וירוס ) איכשהו כשסרקתי זה הראה שהמחשב נקי...בדרך
בדרך כלל במצב כזה מה שעושים הוא פשוט מאוד נכנסים לתוך הכונן הנ"ל ובשורת החיפוש מסמנים רק נקודה . והוא כבר יביא לך את כל הקבצים אותם תעתיק למחשב תפרמט את הכונן ותחזיר חזרה את כל הקבצים
(בוודאי שזה נובע מווירוס הידוע אבל לבנתיים לא ראיתי שום תוכנת אנטי ווירוס שמתקנת את זה. אז פשוט תעשה כך ויבוא על מקומו בשלום).
עשיתי זאת עשרות פעמים.
יש מצב שהוא נקי.עוד לא אתחלתי,בינתיים עשיתי כך הראה לי את מה שבתמונה.. (מתארת לעצמי שזה וירוס ) איכשהו כשסרקתי זה הראה שהמחשב נקי...
זה לא וירוס, זה קבצים של סריקת chkdskצפה בקובץ המצורף 750124
עוד לא אתחלתי,בינתיים עשיתי כך הראה לי את מה שבתמונה.. (מתארת לעצמי שזה וירוס ) איכשהו כשסרקתי זה הראה שהמחשב נקי...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: