בעקבות ביקורת שקבלתי על אופי טוריי האחרונים, סגנון טוריי עומד להשתנות, או שמא יש לומר לחזור לסגנון העבר. מה הייתה הבעיה, ומה עומד להשתנות? ניתן לכם להבין מהטור!
האולם היה מלא מפה לפה.
רופאים ואנשי מדע שהתקבצו ובאו מכל קצוות הארץ ישבו והאזינו להרצאותיהם של דוקטורים ואנשי מדע נודעים.
המרצים עלו וירדו.
זה דיבר על 'התהוות החומר הגולמי כתוצר דו שלבי עד כדי יצירת איבר להשתלה'.
זו דיברה על 'התפתחות חקר דלקות האוזניים בקרב בני השש עשרה וחצי'.
הכל הלך כמתוכנן.
עד ש... דוקטור שטוכסמן הוזמן לדבר.
הוא עלה על הבמה, לקח את המיקרופון, ופתח.
"מה אנחנו הכי שונאים כרופאים. להיות מצוננים, נכון? כשפציינטים מדברים אתנו אנחנו מרגישים כמו חייט עם קרע ענק בחולצה..."
הציבור נשפך מצחוק.
"מה עוד מגוחך?" הוא שאל. אך נקטע על ידי מארגן הכנס שעמד לידו.
"תגיד לי מה קורה?"
"מה זה, מה קורה?" הוא לחש. "קראתם לי להרצאה!"
"נכון! אבל קראנו לך להרצאה מקצועית, לא להרצאת סטנדאפ! אתה יכול לקח הרצאה רפואית מקצועית ולהגיש אותה בהומור שלך, אבל הרצאת סטנדאפ?"
"נו, באמת... מקצועית, לא מקצועית. תראה, אנשים הרבה יותר נהנים מזה הרבה יותר מכל הרצאה מקצועית!"
"והם צודקים, כי זה באמת מצחיק! למופע בידור זה מושלם! אבל הכנס הוא לא מופע בידור אלא כנס מקצועי!"
האולם היה מלא מפה לפה.
רופאים ואנשי מדע שהתקבצו ובאו מכל קצוות הארץ ישבו והאזינו להרצאותיהם של דוקטורים ואנשי מדע נודעים.
המרצים עלו וירדו.
זה דיבר על 'התהוות החומר הגולמי כתוצר דו שלבי עד כדי יצירת איבר להשתלה'.
זו דיברה על 'התפתחות חקר דלקות האוזניים בקרב בני השש עשרה וחצי'.
הכל הלך כמתוכנן.
עד ש... דוקטור שטוכסמן הוזמן לדבר.
הוא עלה על הבמה, לקח את המיקרופון, ופתח.
"מה אנחנו הכי שונאים כרופאים. להיות מצוננים, נכון? כשפציינטים מדברים אתנו אנחנו מרגישים כמו חייט עם קרע ענק בחולצה..."
הציבור נשפך מצחוק.
"מה עוד מגוחך?" הוא שאל. אך נקטע על ידי מארגן הכנס שעמד לידו.
"תגיד לי מה קורה?"
"מה זה, מה קורה?" הוא לחש. "קראתם לי להרצאה!"
"נכון! אבל קראנו לך להרצאה מקצועית, לא להרצאת סטנדאפ! אתה יכול לקח הרצאה רפואית מקצועית ולהגיש אותה בהומור שלך, אבל הרצאת סטנדאפ?"
"נו, באמת... מקצועית, לא מקצועית. תראה, אנשים הרבה יותר נהנים מזה הרבה יותר מכל הרצאה מקצועית!"
"והם צודקים, כי זה באמת מצחיק! למופע בידור זה מושלם! אבל הכנס הוא לא מופע בידור אלא כנס מקצועי!"
נערך לאחרונה ב: