תנסו לראות היום אם קורה שובלמעשה, היום בבוקר ההדלקה של הבוילר לא הקפיצה את החשמל
מה זה מראה? שיש נזילה שהתייבשה?
מה יצא בסוףלמעשה, היום בבוקר ההדלקה של הבוילר לא הקפיצה את החשמל
מה זה מראה? שיש נזילה שהתייבשה?
אז בסוף, זה עדיין עובד ולא קפץ שובמה יצא בסוף
אני בתור חשמלאי הייתי ממליץ כן לבדוק את הדוד כי זה יכול לקרות מהצטברות אבנית שלא נותן לגוף חימום לעבוד וזה מתאמץ ומפיל את החשמל וזה יכול פתאןם לעבוד כמה ימים אבל בסוף זה קורה עוד הפעם בערב שבת אחה"צ וכולם צריכים להתרחץ ואין מים חמים (זה רוב הטלפונים על דודי שמש שאני מקבל)אז בסוף, זה עדיין עובד ולא קפץ שוב
אז כנראה שזה קפץ אז רק בגלל שכיביתי את הדוד בידיים רטובות
אני מקווה שזה הסיבה
ובכל מקרה תודה רבה לכל העוזרים, זה יעזור לאנשים אחרים ואני מקווה לא להתעזר בזה בזמן הקרוב
כמה עולה הבדיקה הזאת?אני בתור חשמלאי הייתי ממליץ כן לבדוק את הדוד כי זה יכול לקרות מהצטברות אבנית שלא נותן לגוף חימום לעבוד וזה מתאמץ ומפיל את החשמל וזה יכול פתאןם לעבוד כמה ימים אבל בסוף זה קורה עוד הפעם בערב שבת אחה"צ וכולם צריכים להתרחץ ואין מים חמים (זה רוב הטלפונים על דודי שמש שאני מקבל)
אופציה א'גם אצלי הבוילר קיצר,
מחוסר במזומנים אמרתי שנחכה עם התיקון...
יום אחד בטעות העלינו את הכפתור,
חיכינו שיפול החשמל
והנה הכל בסדר!...
בינתיים עובד חודש שלם לחיים ולשלום.
זה המצאה שלך מעכשיו או מידיעה על בסיס מקרים שהיו?וד"ל.
מקרים שהיוזה המצאה שלך מעכשיו או מידיעה על בסיס מקרים שהיו?
מקרים שהיו ונגמרו לא עלינו במוות, לפני שנה עמד לדין בעל דירה, שלא טיפל בתקלה כזו, והואשם בגרימת מוות ברשלנות....זה המצאה שלך מעכשיו או מידיעה על בסיס מקרים שהיו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: