מרים קלוגר
משתמש פעיל
השרתי דג בלימון כדי שיצא הריח, ושכחתי....
כעבור 6 שעות הדג הפך לקצת לבן.
האם הוא עדיין אכיל??????
כעבור 6 שעות הדג הפך לקצת לבן.
האם הוא עדיין אכיל??????
מושטרגע, איזה דג זה בעצם????
למה להשרות סלמון?הלימון בעצם "מבשל" את הדג.
במושט זה פחות משמעותי.
בסלמון זה מאד משפיע על הטעם ולכן חייבים להקפיד על השריה של 10 דקות ואפילו פחות.
זו שאלה שתמיד תהיתי עליה- כמה לימון צריך בשביל להשרות?@GRN אני משרה כל דג ואם זה סלמון קפוא אז מבחינתי זו חובה.
בדקתי ומצאתי שזה לא הורס אלא רק משביח וכמובן שאני משרה עם מים +לימון ומלח לפרק זמן שלא עולה על עשר דקות.
זו שאלה שתמיד תהיתי עליה- כמה לימון צריך בשביל להשרות?
פילה שלם של סלמון (קפוא) - כמה מים ולימון?
מה המטרה בהשריה?@GRN אני משרה כל דג ואם זה סלמון קפוא אז מבחינתי זו חובה.
בדקתי ומצאתי שזה לא הורס אלא רק משביח וכמובן שאני משרה עם מים +לימון ומלח לפרק זמן שלא עולה על עשר דקות.
להוציא את טעם הלוואי שיש לדגים כשמקפיאים אותםמה המטרה בהשריה?
סליחה על הבורות..
ומלח מה?להוציא את טעם הלוואי שיש לדגים כשמקפיאים אותם
לא יודעת אם יש הבדל ביניהםומלח מה?
אנחנו ממליחים טוב כשעה. ויוצא מעולה ב''ה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: