עיתונאות ועריכת תוכן
משתמש מקצוען
מול התחנה של הר ציוןמול התחנה
הגשר בכל מקרה בחינם!
הכרטיס המשולב הוא לחווה בגיא, לעיר דוד ולשאטלים (שלא כדאי לסמוך עליהם בכלל) ממתחם התחנה, עד עיר דוד וחזור.
מול התחנה של הר ציוןמול התחנה
נראה לי הכי טוב לחנות במעלה השלום למעלה ואז יש לך בצד ימין את קבר דוד (קצת מדרגות, הליכה כ10 דקות)אני רוצה להגיע עם קבוצה לקבר דוד המלך, אפשר להגיע רגלית מהגשר? הוא מגיע קרוב לקבר דוד?
היכן אני צריכה להחנות את האוטובוס ולהתחיל את המסלול?
את בעצם מציעה לחזור דרך הגשר?נראה לי הכי טוב לחנות במעלה השלום למעלה ואז יש לך בצד ימין את קבר דוד (קצת מדרגות, הליכה כ10 דקות)
שמאל יש לך את הגשר. (גם כ10 דקות)
היינו שם לפני כמה חודשים,את בעצם מציעה לחזור דרך הגשר?
לי נשמע נחמד יותר להגיע בהלוך עם הגשר, איך אפשר לעשות את זה?
החווה לא מעניינת אותי, אני בסה"כ רוצה להגיע לקבר דוד בצורה קצת יותר מעניינת, זה אפשרי בלי החווה? או שאין גישה כרגע לגשר?היינו שם לפני כמה חודשים,
והחווה היתה סגורה
יש מספר שאפשר לתאם איתם קודם?
הגשר זה ללכת אותו הלוך חזור.החווה לא מעניינת אותי, אני בסה"כ רוצה להגיע לקבר דוד בצורה קצת יותר מעניינת, זה אפשרי בלי החווה? או שאין גישה כרגע לגשר?
וזה מספיק מעניין?הגשר זה ללכת אותו הלוך חזור.
עד כמה שידוע לי אין כניסה דרך החוה.
נחמד.וזה מספיק מעניין?
מאכזב,נחמד.
לא אטרקציה נדירה.
הגישה לגשר גם לא מידי נוחה.
זה יכול לקחת כשעה- שעה וחצי ממעלה השלום למעלה תלוי בקצב ההולכים
זה ממש באותו אזור. נוסעים בקו , 1, 2, 3 לכותל, ולא יורדים בכותל, אלא ממשיכים עד תחנת הר ציון. שם יורדים באותו כביש עד צומת מרומזר, ושם יורדים לכיוון הדשא.הזמנתי כרטיסים לאירוע של עירית ירושלים ברחוב גיא בן הינום 1
איך מגיעים בתחבורה ציבורית?
והאם הדרך לא מסוכנת?
למי שיש מידע יעזור לנו ממש!
נשמח להתרשמותכם מהמקום..הזמנתי כרטיסים לאירוע של עירית ירושלים ברחוב גיא בן הינום 1
איך מגיעים בתחבורה ציבורית?
והאם הדרך לא מסוכנת?
למי שיש מידע יעזור לנו ממש!
הלכנו שנה שעברהנשמח להתרשמותכם מהמקום..
האם שווה? האם המקום מוצל?
הקפצה מישהו היה בהפנינג של עיירת ירושלים שם ויכול להמליץ ?אשמח לשמוע ממי שהיה היום בפעילות של עירת ירושלים שם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: