יש לך מקור?וודאי שזה לא קביל. והגננת שלכם צודקת.
זה גננת פרטית, גם בייביסיטר בבית אסור לה לעשות לי?
הגן צמוד למקלט בבנין, פי אלף בטיחותי מהבית שלי.
יש לך מקור?וודאי שזה לא קביל. והגננת שלכם צודקת.
שמעתי בשם אחד הרבניםהאם מישהו מהם הבטיח משהו שיהיה לעולם?
להבנתי מדובר על נתונים משתנים
אין איזו קדושה מיוחדת בגבולות העיר עצמה אלא באנשים \ מעשים שיש בה
ומי אמר שהיום זה אותו דבר?
כשיש מרחב מוגן זמין ומספר ילדים הגיוני (שהיא תוכל להגיע עם כולם בזמן) מסתבר שהיא יכולה לפתוח. אבל אם היא לא רוצה לפתוח כי היא פוחדת מהאחריות על כולם וחושבת שלא תוכל לעמוד במשימה של להעביר את כולם למקלט, זה שההורים אומרים שזה באחריותם לא משנה את התמונה. האחריות בכל מקרה עליה והיא תישא בתוצאות (שלא יהיו, ח"ו).יש לך מקור?
זה גננת פרטית, גם בייביסיטר בבית אסור לה לעשות לי?
הגן צמוד למקלט בבנין, פי אלף בטיחותי מהבית שלי.
גם לי זה היה קשה, ואני חושב שיש הבדל בין אם ההבטחה היא לאדם מסוים, אז המתנה יכולה להלקח ממנו.יחד עם זאת שאני מסכים עם כל מילת חיזוק באמונת חכמים, אציג הערתי בזהירות כשאלה בעלמא
יעקב אבינו ע"ה לאחר שהובטח מפי עליון "והנה אנכי עמך ושמרתיך בכל אשר תלך" נאמר: וירא יעקב ויאמר .. הצילנו נא וגו' ועל כך אמרו רז"ל שמא יגרום ה... ח"ו..
כשהקב"ה מאותת לנו עלינו להתעורר בכל אתר ואתר עיר ועיר משפחה ומשפחה, צא ולמד מה אירע בחורבן בית ראשון כפי מה שלימדונו רבותינו במסכת יומא אודות בטחון של אותו הדור... והשי"ת יושיענו אמן
1. לא שאלו האם זה חוקי לפתוח. שאלו האם סירוב של גננת לפתוח הוא קביל חוקית.ובקשר לשאלה אם זה חוקי,
אם עדיין אין כאן שוטרים, תהיו בטוחים.
כל החדרים עובדים, הישיבות הכל.
מה ההיתממות הזו?
נשגב מבינתי.
זה נראה שלא למדת בישיבה, אולי בישיבות תיכוניות או הסדר יש. ויש גם בריכה ומגרש כדורגל.לרוב המוסדות יש מרחבים מוגנים תקניים
יש בישיבות(לפחות אלא שאני הייתי שם) מרחבים מוגניםזה נראה שלא למדת בישיבה, אולי בישיבות תיכוניות או הסדר יש. ויש גם בריכה ומגרש כדורגל.
השאלה היא מהיקרה במקרה של נפילה חלילה וחס, על מי תהיה האשמה?ובקשר לשאלה אם זה חוקי,
אם עדיין אין כאן שוטרים, תהיו בטוחים.
כל החדרים עובדים, הישיבות הכל.
מה ההיתממות הזו?
נשגב מבינתי.
אפילו ב @פוניבז'-וולף יש מרחבים מוגנים.זה נראה שלא למדת בישיבה, אולי בישיבות תיכוניות או הסדר יש. ויש גם בריכה ומגרש כדורגל.
זהו שלפי ההנחיות הרשמיות עד עכשיו לא היה אפשר, גם בתוך ממ"דכשיש מרחב מוגן זמין ומספר ילדים הגיוני (שהיא תוכל להגיע עם כולם בזמן) מסתבר שהיא יכולה לפתוח
אתה באמת חושב שאם בני ברק תתמלא רק בגויים יהיה את ההבטחה של ר' חיים?גם לי זה היה קשה, ואני חושב שיש הבדל בין אם ההבטחה היא לאדם מסוים, אז המתנה יכולה להלקח ממנו.
כאן ההבטחה היא לא לכ"א מאיתנו, אלא על העיר, כלומר גם אם גוי יהיה כאן.
מקוה שהייתי מובן. וצ"ע.
ואתה באמת חושב שההבטחה של ר' חיים היא עד ביאת גו"צ?אתה באמת חושב שאם בני ברק תתמלא רק בגויים יהיה את ההבטחה של ר' חיים?
ההבטחה של החזו"א כמדומני היתה מנגד זה שאין חילולי שבת ומשחקי כדור רגל בעיר.אתה באמת חושב שאם בני ברק תתמלא רק בגויים יהיה את ההבטחה של ר' חיים?
בזמן החז"א לא היו חילולי שבת בעיר?ההבטחה של החזו"א כמדומני היתה מנגד זה שאין חילולי שבת ומשחקי כדור רגל בעיר.
אני חושבת שבני ברק היתה מאוד קטנה אז.בזמן החז"א לא היו חילולי שבת בעיר?
היו משמרות שבת ששמרו שלא יכנסו לאיזורים הדתיים
הבעיה היא לא אמונת החכמים שלך אלא הסילוף שעשו הגננות לדברי הרבהרב שהגננת השניה שאלה אותו הדגיש שיש להתפנות לחדר פנימי. אין צורך לרדת עם הילדים למקלט או חדר מדרגות. זאת לא השתדלות נצרכת.
הגננות בשכונה לקחו אותו רחוק וגם ירדו עם הילדים לחצר
יש בזה, כי יכול להיות לפעמים שלנסות לרדת עם הרבה ילדים למקלט יותר מסוכן מלהכנס לחדר פנימי. אנחנו היינו גרים הרבה שנים בבית בלי ממד ו30 שניות להכנס למרחב מוגן היינו נכנסים לאזור יחסית פנימי ומוגן בבית ולא ירדנו למקלט כי פשוט לא נספיק עם תינוקות וילדים וזה יכול להיות מסוכן יותר.שאלתי, מדובר ברב השכונה שלנו.
ואני חייבת להדגיש שמדובר בגננת מעולה בדר"כ.
כזאת שאוהבת את הילדים באמת ורואה שליחות בהתמסרות אליהם.
הרב שהגננת השניה שאלה אותו הדגיש שיש להתפנות לחדר פנימי. אין צורך לרדת עם הילדים למקלט או חדר מדרגות. זאת לא השתדלות נצרכת.
הגננות בשכונה לקחו אותו רחוק וגם ירדו עם הילדים לחצר
יש דיוק שצריך כאן.סליחה על הביטוי. אבל לומר כזה משפט זו עזות מצח שאין כדוגמתה
הרב זילברשטיין מכיר מצוין את הסיפורים על ר' חיים ובכל זאת אמר כך, מי אתה שתגיד שאין בדבריו הבנה???
מילא תגיד שאתה לא מבין (זה גם לא בסדר) אבל אתה אומר שבדבריו אין הבנה???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: