אל תפחד כל כךשלום,
הרבה מהפריצות למחשבים היא דרך דברים שמורידים או כניסה לקישורים מסויימים.
אבל האם גם כאשר לא מורידים קבצים בלתי מזוהים ולא פותחים סתם קישורים יש סכנה לפריצה עצם זה שיש חיבור לרשת?
בכל זאת... לא נעים כ"כ להגיע למצב שהרבה הגיעו של בקשת כופר על חומר שעמלת עליו הרבה ולא היה בגיבויאל תפחד כל כך
לא אמור להיות כל חשש במצב רגיל
אלא אם כן מדובר בטלפון של גנץ או משהו כזה....
אז תגבהולא היה בגיבוי
עדיין לשאלה:אז תגבה
קל, אה ?!
יש בזה כמה מחלקות, קצת מסובך להסביר (וגם לא בטוח שאני יודע הכל).שלום,
אבל האם גם כאשר לא מורידים קבצים בלתי מזוהים ולא פותחים סתם קישורים יש סכנה לפריצה עצם זה שיש חיבור לרשת?
זה שני דברים?יש בזה כמה מחלקות, קצת מסובך להסביר (וגם לא בטוח שאני יודע הכל).
רעיונית, אם אתה משתמש בווי פיי ממקור שלך, והמקור הנ''ל משדר ווי פי עם ססמה חזקה וכן החלפת ססמת כניסה לראוטר,
לכאורה אם לא תעשה שטות - אין כ''כ סיבה לחשוש.
הכל אפשרי, מי שיודע, אפשר כל דבר. אבל אתה לא חוקר משטרה או ראש ממשלה בשביל שמישהו יחפש אותך דרך הWIFI. ולגבי חדירות דרך הרשת, לא מספיק לא לפתוח קישורים או מיילים חשודים. צריך גם להזהר לא להכנס לאתרים מפוקפקים, וגם לא להתקין תוכנות ממקור לא אמין. כבר נכויתי בעבר ולא פעם השתלטו לי על המחשב, למזלי אני קצת יודע וניטרלתי את ההתקפות.עדיין לשאלה:
האם דרך חיבור wifi אפשר להשתלט על המחשב?
קישור יכול להוביל למקום בעייתי. [אבל בדר"כ גוגל או איסט כבר יתריאו לך על זה.שלום,
זאת אומרת אם מישהו יושב לי על הראוטר שלי או הסטיק שלי אז הוא יכול לחדור?קישור יכול להוביל למקום בעייתי. [אבל בדר"כ גוגל או איסט כבר יתריאו לך על זה.
דרך WIFI, אם אתה גולש על WIFI בלי סיסמה, אפשר לחדור לך למחשב, [כמובן, זה לא אומר שיחדרו לך, אבל זה ייתכן. וגם אם משהו יחדור זה לא אקר מרוסיה, אלא הבן של השכן שקצת מבין בטכנולוגיה ויושב על WIFI שלך.
אכן כן. וגם אם הוא לא יושב לך, הוא יכול לחדור. מי שמתמצא יכול...זאת אומרת אם מישהו יושב לי על הראוטר שלי או הסטיק שלי אז הוא יכול לחדור?
איך משנים סיסמא בסטיק?אכן כן. וגם אם הוא לא יושב לך, הוא יכול לחדור. מי שמתמצא יכול...
דרך הגדרות התוכנה של הסטיקאיך משנים סיסמא בסטיק?
שם זה סיסמא אחרת לא של הויפי.דרך הגדרות התוכנה של הסטיק
אם הויפי מתחבר לסטיק, אז רק דרך הסטיק אפשר לשנות את הסיסמה, אא"כ יש סיסמה נוספת גם לויפי, אבל זה לא יעזור למנוע חדירה לסטיקשם זה סיסמא אחרת לא של הויפי.
לא הבנתיאם הויפי מתחבר לסטיק, אז רק דרך הסטיק אפשר לשנות את הסיסמה, אא"כ יש סיסמה נוספת גם לויפי, אבל זה לא יעזור למנוע חדירה לסטיק
יש לך סטיק שאיתו אתה מתחבר לרשת. ויש דרך להתחבר ישירות, ויש גם אפשרות להתחבר דרך ויפי לסטיק. בכל אופן את הסיסמה של הסטיק אפשר לשנות רק דרך הממשק של התוכנה של הסטיקלא הבנתי
ברור. בלי ויפי אין לו דרך להכנס למחשב שלך.הרעיון של אם מישהו נכנס לך לסטיק הוא יכול (עם ידע) להיכנס גם למחשב שלך. תופס גם שאתה מתחבר לכל רשת ויפי, לאו דוקא לשל עצמך. הרעיון שהגלישה דרך ויפי. נכון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: