הערה: כדאי לבקש שגם המייל הזה ישלח שוב כי עדיף לא 'להשתמש' בו כיון שנשלח בשבתאשמח אם בפעם הבאה תכתבי לי מייל רק במוצ"ש או בשישי..
הערה: כדאי לבקש שגם המייל הזה ישלח שוב כי עדיף לא 'להשתמש' בו כיון שנשלח בשבתאשמח אם בפעם הבאה תכתבי לי מייל רק במוצ"ש או בשישי..
ברוך שכיוונתם...זו התשובה הכי טובה, ולענ"ד עדיף שלא לכתוב חרדי/ת אלא שומר/ת שבת, וכמובן שאין מה להתבייש עם זה שאנחנו חרדים אך כדי שיהיו מהדברים הנכנסים אל הלב...את יכולה לכתוב לה בנימה חברית-
"היי, אני שומרת שבת/ חרדית ולכן לא הגבתי לך למייל ולא ראיתי אותו. אשמח אם בפעם הבאה תכתבי לי מייל רק במוצ"ש או בשישי..
לא בקטע של פחד מעזיבת לקוחות או ממחסור בפרנסה.פרנסה מהשמים, לא מהלקוח...
ובפרט שהשבת היא מקור הברכה, מי שמכבד אותה ומתגאה בה, היא תכבד אותו בכפליים.
ככה אדם מתחזק עוד ועוד במידת הבטחון - ולא מפחד כלל, דוקא זו ההזדמנות.
זה נורא פוגע ומעליב, נורא.ככה, פשוט וחלק [בלי שום גינונים מיותרים]. ולהיפך, יש סיכוי שהעוצמה במילים אלו, תשנה אצלה משהו. שווה לנסות.
לא בקטע של פחד מעזיבת לקוחות או ממחסור בפרנסה.
כן בקטע של לא לפגוע ולא להפןך אדם תמים ומסכן לאנטי.
זה נורא פוגע ומעליב, נורא.
אפשר לכתוב את הרעיון רק בנימה מרוככת.
אם זה לא משהו שנעשה במזיד, אין עניין להתקיף. יש עניין להסביר.
לא בטוח שהלכתית זאת אשמת המקבל.אחד- ממישהי חרדית ששולחת טיפים,
כתבתי לה שמכיון שאני לא חושדת בה בפריקת עול, אני מבינה שהמערכת האוטומטית שלחה את המייל.
הבעיה עם המייל השני.
מייל מלקוחה חילונית
מתלבטת איך לכתוב לה משהו שמצד אחד לא מתעלם מכך ששלחה בשבת (היא לא יודעת שאני חרדית כי לא נפגשנו).
ומצד שני- לא לפגוע בה, אלא לעזור שלא תשלח מיילים בשבת.
או שעדיף לא לכתוב כלום?
כלומר מה המטרה?
למחות על חילול שבת?
להחזיר אותה בתשובה?
חשבתי לכתוב שאני שומרת שבת, ואינני מקבלת מיילים בשבת.
אשמח להתכתב איתה במשך השבוע.
שום דבר.בדיוק התלבטתי אם לפתוח אשכול.
אני גרה בבני ברק אבל המספר טלפון שייך לאזור אור יהודה נראה לי. לא ברור למה אבל זה מה יש.
בחודשים האחרונים בהרבה מן השבתות או החגים שהיו אני מגלה במוצ"ש שיחה שלא נענתה. המספרים לא חוזרים על עצמם. בד"כ בשעות הצהריים. וזה קורה רק בשבת!
מה הייתם עושים?
מיתר לעניות דעתיואעריך
מעמיד אותך במקום חלש אולי...תודה על ההבנה, הסובלנות והכבוד
תגובה מעולה.את יכולה לכתוב לה בנימה חברית-
"היי, אני שומרת שבת/ חרדית ולכן לא הגבתי לך למייל ולא ראיתי אותו. אשמח אם בפעם הבאה תכתבי לי מייל רק במוצ"ש או בשישי..
חברים טעיתיהודעת חופשה אוטומטית
(נתקלתי בחשש דומה בהדסטארט, ב"ה איש לא תמך בקמפיין בשבת)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: