הזמנתי משלוח מנקסט ב-29.10, ומה-31.10 אני לא רואה התקדמות בסטטוס החבילה. הגיוני? או שכדאי לבדוק איתם אם החבילה נתקעה?
אצלי זה אותו דבר מ28.10צפה בקובץ המצורף 1814515
הזמנתי משלוח מנקסט ב-29.10, ומה-31.10 אני לא רואה התקדמות בסטטוס החבילה. הגיוני? או שכדאי לבדוק איתם אם החבילה נתקעה?
גם לי היה ככה שלחו לי הודעה ביום ראשון שיגיע ב12.11 הגיע אתמולצפה בקובץ המצורף 1814515
3 שבועות לקח למשלוח של נקסט להגיע????מוזר
הזמנתי ב 21 לאוקטובר
הגיע אלי אתמול
תוך 3 שבועות
גם אני הזמנתי ב-29.10 ולא קיבלתי מהם עדכון או הודעה.
3 שבועות לקח למשלוח של נקסט להגיע????
לקח לשלי שבוע
מוזר
משלוחים של נקסט הם מהירים זה לא אמור לקחת 3 שבועות
היום גם קיבלתי הודעה כזו מהם, וגם מספרי מעקב חדשים (ל-2 הזמנות). תודה לכולכם על העזרה!
הזמנתי באותו תאריך כמוך,צפה בקובץ המצורף 1814515
אני לא יודעת. אשמח לשמוע גם מהמנוסים כאן אם יש אפשרות לקבל פיצויהזמנתי באותו תאריך כמוך,
וקיבלתי ביום חמישי הודעה שיהיה עיכוב במשלוח
יש אפשרות לקבל מהם פיצוי על עיכוב?
ברור שעכשיואת מדברת על התקופה הזאת?
כי לפני המלחמה לקח לי גם תוך שבוע +
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: