קורונה הגיוני לקנות עכשיו כרטיסי טיסה לארץ לסוכות?

• פותח הנושא stars
  • פורסם בתאריך

הגיוני לקנות עכשיו כרטיסי טיסה לארץ לסוכות?

• סה"כ מצביעים
    39

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
יש לנו כאן זווית חדשה למאמר חז"ל "ארץ ישראל נקנית בייסורים"...

שאלה לי לכלל חברי הפורום הנכבדים מכל מגזר, גזע ומין. האינטליגנטים, החכמים, הגאונים, הפוליטיקאים, העיתונאים, הפרשנים המדופלמים, נהגי המוניות, הקרבניטים (מכל סוג), האחשדרפנים, רוכבי הרכש והאחשתרנים בני הרמכים, וגם סתם לכל אלו שיודעים הכל, או שלא יודעים, או שחושבים שיודעים, או שחושבים שלא יודעים.

אני לא כ"כ מעודכן באופן יומיומי אודות מצב הקורונה בארץ, ואודות ההגבלות המתחדשות ומשתנות באופן יומיומי.
מכיון שאנו נכספים ומתגעגעים לבוא לארץ הקודש לחג הסוכות הבעל"ט, הנני בא לבקש עצתכם בקידה, בתחינה ובהכנעה, בחיל, רטט וזיע:
האם לדעתכם כדאי לקנות כרטיסים או לא?
אשמח לכל מידע ודעה, אבל בעיקר לזה שמבוסס על הכרת המצב (עד כמה שאפשר להכיר אותו בכלל)...

אדגיש שיש מדיניות של חברות התעופה שבמידה והם מבטלים את הטיסה, הנוסעים (או יותר נכון אלו שבסוף א י נ ם נוסעים...) מקבלים את כל הכסף בחזרה, אבל אם הנוסע מחליט לבטל את הכרטיס, גם אם זה בגלל הקורונה, הוא לא מקבל את הכסף בחזרה.
ישנה כמובן אפשרות לקנות כרטיסים בעלי אפשרות ביטול, אבל הבעיה היא שהכרטיסים הללו מאוד יקרים. גם ככה הכרטיסים הרגילים יקרים.

מחכה בכיליון עיניים לחוות דעתכם!
וכל העוזרים והמסייעים יבורכו מפי עליון אמן!

נערך לאחרונה ב:

במקרה

משתמש מקצוען
זה נראה שההתלבטות שלך היא כספית נטו,
אך, אם במדינה בה אתה נמצא המצב טוב יותר מבארץ, [השכונות החרדיות בנ"י - למשל], יש שיקול נוסף לא להגיע, - פיקוח נפש.
בנוסף למפגש עם אנשים ממגוון מדינות - בשדה התעופה ובמטוס.

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
זה נראה שההתלבטות שלך היא כספית נטו,
אך, אם במדינה בה אתה נמצא המצב טוב יותר מבארץ, [השכונות החרדיות בנ"י - למשל], יש שיקול נוסף לא להגיע, - פיקוח נפש.
בנוסף למפגש עם אנשים ממגוון מדינות - בשדה התעופה ובמטוס.
נכון.
אני לא בניו יורק, והמצב בעיר שלי דווקא די בסדר, בוודאי יחסית לארץ, אז לכאורה אין כאן שיקול מצד פיקוח נפש. מצד שני הטיסה יוצאת מניו יורק (JFK).
הטיסה הזולה ביותר שמצאתי היא דרך מוסקבה, אז הנידון הוא אודות טיסה מניו יורק לתל אביב דרך מוסקבה. אין לי מושג מה המצב במוסקבה, ובעצם לך תדע מאיפה הגיעו שאר הנוסעים על המטוס, אז אולי תמיד יהיה שיקול כזה.

אין אפשרות לקבל החזר במקרה של ביטול?
כפי שכתבתי:
אדגיש שיש מדיניות של חברות התעופה שבמידה והם מבטלים את הטיסה, הנוסעים (או יותר נכון אלו שבסוף א י נ ם נוסעים...) מקבלים את כל הכסף בחזרה, אבל אם הנוסע מחליט לבטל את הכרטיס, גם אם זה בגלל הקורונה, הוא לא מקבל את הכסף בחזרה.
ישנה כמובן אפשרות לקנות כרטיסים בעלי אפשרות ביטול, אבל הבעיה היא שהכרטיסים הללו מאוד יקרים. גם ככה הכרטיסים הרגילים יקרים.

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
שמעתי יש כזה דבר ביטוח טיסות..!
שאם מתבטלת הטיסה הם סופגים את מרבית ההפסדים.
שווה לבדוק!!
כוונתך לטריפ גרנטי? רעיון! אבדוק את זה. תודה!
עושה רושם שהם לא מבטחים ביטול טיסה בשלב זה. אני מנסה להכניס את ארץ המוצא (כישראל) וזה פשוט לא מאפשר לי.
אולי יש חברה אחרת?

במקרה

משתמש מקצוען
המצב בעיר שלי דווקא די בסדר, בוודאי יחסית לארץ, אז לכאורה אין כאן שיקול מצד פיקוח נפש
לא הבנתי, אם המצב שלכם בסדר יחסית לארץ, אז בודאי שיש שיקול של פיקוח נפש!
אכן, זה לא נעים שבאצרנו הקדושה מסוכן יותר משאר ארצות, אבל הלו! אנחנו עדיין בגלות למי ששכח...
היו הרבה תקופות בכלל ישראל שגדולי ישראל נמנעו מלעלות ארצה מחמת הסכנה, אסור לתת לרגש לדבר במצבים כאלה.

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
לא הבנתי, אם המצב שלכם בסדר יחסית לארץ, אז בודאי שש שאלה של פיקו"נ!
אה, סליחה, לא הבנתי אותך נכון. חשבתי שהתכוונת שאם כאן המצב גרוע, יש חשש פיקוח נפש מכיון שגדולים הסיכויים שנביא איתנו חלילה את הנגיף לארץ.
אני חושב שנדבקנו בקורונה והחלמנו (אין לי דרך לאמת את זה, בגלל שבזמן שנדבקנו לא הסכימו לבדוק מי שמתחת לגיל 65, ובבדיקה שעשינו מאוחר יותר התברר שאין לנו את הקורונה. אבל מכיון שהיו לנו תסמינים, ואני עד עכשיו לא מריח (מאזור פורים), אני חושב שנדבקנו והחלמנו), ולפי הדעות שלא ניתן להידבק שוב, לכאורה אין בעיה. אמנם דעות אלו מוטלות בספק, נכון?

האלמוני

משתמש מקצוען
כל עוד שלא פותחים את הגבולות לתיירים, ובלי צורך בבידוד, סתם חבל להשקיע על קרן הצבי.

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
מקפיץ שוב.
יש שינוי בדעת הקהל?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה