תואר של האו"פ.אני לא מכירה בכלל את בית ברכה, אבל יש משמעות מאד גדולה איזה תואר אתה מקבל, פסיכולוגית ממבחר ופסיכולוגית מהאוניברסיטה לעברית לא באותה שורה מן הסתם אצל עוד אנשים חוץ ממני.
(ראשון כמובן).
(ואין פסיכולוגיות ממבח"ר).
תואר של האו"פ.אני לא מכירה בכלל את בית ברכה, אבל יש משמעות מאד גדולה איזה תואר אתה מקבל, פסיכולוגית ממבחר ופסיכולוגית מהאוניברסיטה לעברית לא באותה שורה מן הסתם אצל עוד אנשים חוץ ממני.
אם הם עברו את אותם מבחנים ואותם קורסים, אז מה ההבדל ביניהם?אני לא מכירה בכלל את בית ברכה, אבל יש משמעות מאד גדולה איזה תואר אתה מקבל, פסיכולוגית ממבחר ופסיכולוגית מהאוניברסיטה לעברית לא באותה שורה מן הסתם אצל עוד אנשים חוץ ממני.
נכון, דיברתי על בית ברכה, או"פ נחשבת יותר מכל מכללה.תואר של האו"פ.
(ראשון כמובן).
(ואין פסיכולוגיות ממבח"ר).
ענו לך פה הרבה תשובות חכמות, מוסיפה את השנקל שלי מהניסיון האישי שלימכרה שלי מעוניינת בתואר בפסיכולוגיה בפתוחה.
מכל כיוון מחלישים שזה קשה מאוד מאוד עד בלתי אפשרי לסיים את התואר היוקרתי הזה…
האמנם? האם יש כאן מישהי שכן הצליח שיכול לשתף?
תודה ובהצלחה!
יש כאן מישהו שעשה את התואר בפסיכולוגיה דרך ינר?אין לי מושג, אבל מצרפת לך קישורים
בהצלחה
לימודים לחרדים במרכז י.נ.ר המוביל ללימודי ייעוץ טיפול והנחיה
השילוב בין לימוד תורה לעבודה הוא אתגר ללא ספק אך הוא גם הזדמנות לצמיחה והתפתחות באמצעות לימודים לחרדים ברמה גבוהה. לפרטים והרשמה כנסו / צרו קשר >>ynrcollege.org.il
מודעה - פסיכולוגיה למסיימות י"ב בבית ברכה - שאלות תשובות ומחשבות
סמינר בית ברכה פותח בעז"ה בשנה הקרובה לימודי פסיכולוגיה (או"פ), כולל הכנה בעז"ה לקבלה לתואר שני. השאלות שאנחנו מקבלים מהורים די חוזרות על עצמן, ומביאות לשיח מרתק ומאתגר. מתוך הנחה שיש עוד מתעניינות רבות בתחום, פתחנו את האשכול כדי לתת תשובות מקיפות ככל האפשר. 1. איך בנות צעירות יכולות ללמוד...www.prog.co.il
יש פה כמה, השאלה אם בא להם להזדהות....
אני בוגרת תואר בסוציולוגיה אצלם. אם עוזר - בשמחה.
זה לא תואר שיש איתו עבודה ספציפית.תודה רבה.
תגידי אפשר לשאול אותך האם יש בתחום הזה עבודה ? את חושבת ששווה ללמוד ?
מתלבטת אם להתחיל בכלל סוציולודיה שם
זה לא תואר שיש איתו עבודה ספציפית.
זה לא תואר שיש איתו עבודה ספציפית.
מבחר לא נותנים תואר של עצמם ובכך בעצם אינם מתפקדים כ"מכללה"נכון, דיברתי על בית ברכה, או"פ נחשבת יותר מכל מכללה.
והשבוע שמעתי על פסיכולוגית בוגרת מבחר (מישהו טעה בהעברת המסר אלי?)
כנראה התכוון מטפלת, עו"ס אולי.-עריכה.
עבדתי כבר קודם.נכון אבל אם אפשר לשאו
נכון..
אם אפשר בבקשה אם תוכלי לפרט לפי רצונך האם לא הייתה בעיה למצוא עבודה וכו בתחום האם את שמחה שלמדת את זה ?
כי אני בהתלבטות חזקה..
עבדתי כבר קודם.
התואר שדרג את הערך התעסוקתי שאני מציעה, לא יצר אותו.
לכן השאלה היא מה העיסוק הנוכחי שלך, למה דווקא סוציולוגיה, ומה חשבת לעשות עם זה.
למה לא??מכרה שלי מעוניינת בתואר בפסיכולוגיה בפתוחה.
מכל כיוון מחלישים שזה קשה מאוד מאוד עד בלתי אפשרי לסיים את התואר היוקרתי הזה…
האמנם? האם יש כאן מישהי שכן הצליח שיכול לשתף?
תודה ובהצלחה!
לאו"פ יש מערך ייעוץ.השאלה שלי איך לצפות מראש על כמה קורסים להחליט, כלומר אני יכולה להחליט לבד על הקצב, אבל איך אני מוודאה שאני לא מוצאת את עצמי באמצע סמסטר עמוסה מדי, או לחילופין פנוייה מידי ואז חבל לי על הזמן.
איך אפשר לדעת מראש מה הקורס דורש וכמה הוא עמוס?
רוצה לדייק את הדברים: הנחיה מוגברת עולה 343 ש"ח לכל קורס (תוספת לשכר לימוד הרגיל של הקורס)2. בקורסים קשים יותר, סטטיסטיקה למי שאין לו רקע למשל, יש אפשרות לקחת 'הנחיה מוגברת', שזה סיכום פעם בשבוע [במקום פעם בשבועיים] בזום או בכיתה פיזית, יש שם מרצים מעולים שנותנים מענה מהיר ומדויק, ולא חייבים להגיע אפשר גם לשמוע את ההקלטה של המפגש אחר כך, זה עולה עוד כמה שקלים לקורס.
הכללים האלו עברו הקלה משמעותית בשנים האחרונות. מאד לא מומלץ לקחת את הכללים האלו בתור כיוון לכמות הקורסים שסטודנט ממוצע יכול לקחת בסמסטרים ראשונים. זה מתאים רק למי שפנוי לגמרי ללמידה ויש לו יכולות גבוהות מהרגיל.לגבי הקצב, הם עצמם לא נותנים לרוץ מהר מידי, יש כל מיני כללים של כמות קורסים שאפשר לקחת בשנה הראשונה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: